Zanima me koji bi mobilni zadovoljio potrebe oko pola sata razgovora dnevno , desetak poruka i nekih sitnih "ceprkanja" po gprs-u, sa variranjem signala od perfektnog kod kuce do slabog na poslu... a da mu baterija traje sto duze!!! A da mu je cena u okviru 130e ...
executor, bilo koji Sonyericsson telefon ima jako lepu autonomiju,kao sto je rekao Coa 12, k550,k750 ili w810 imaju sasvim zadovoljavajucu autonomiju....
executor ako malo bolje precesljas grad mozda bi mogao da nadjes i sony ericsson m600, odlican poslovan telefon bez kamere, vise o njemu ovde: http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... sson/M600i
mozda bi ga i mogao naci novog za 130 evra, mada za 140 bi ga nasao sigurno, on ima dosta dobru bateriju.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Nokia 6630 i SE m600i, ubedljivo neunishtivi.Barem sto se baterije tice.
Oba telefona su odlicna, samo sto je, po meni, 6630 prevazidjena i zastarela, dok se m600i jos uvek drzi.
executor, pre bi trebao da obratis paznju na k550iu,koji u principu ima sve sto i k750,ali u mnogo elegantnijem pakovanje (svega 14mm debeo,dok je k750 20mm) + jos ima i noviju platformu od k750 i nema dzojstik (neki su nalazili zamerke na dzojstik kod k750....)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.