Evo jedno pitanje,dvoumim se koji telefon od ova dva da kupim!
Interesuje koje su razlike da li postoje na 6288 isto da se snima glasom pizavanje glasa,meni na 4 nacina....
Alexa92, pa 6288 je samo doradjena verzija 6280,kojoj je dodata jaca baterija i 512mb kartica...sve ostalo je potpuno isto (jedino je jos kod 6288 centralni kursor drugaciji )
I jos jedan + za 6288 je sto u radu mnogo manje baguje nego 6280 i mnogo manje joj se prasine zavlaci ispod dislpeya....
Hvala Loki13.
A da li znas da li ima on opuciju za menjanje da ude razliciti zvuk,rok,hip,hop....?
Posto 6280 ima!
Ko zna koliko cu imati ja joa pitanja!
Series 60 3rd Edition Themes
da li nokija 6288 moze da primi teme od 60 series,ona je 40 series!
Ili da primi temu od nekog drugog modela nokija kao sto je 6600....?
Možeš da koristiš teme samo pravljene za s40 seriju, ako je ekran isti (recimo 6131) ili sa rasterom ako je ekran manji (6233) što je bzvz. Tastatura na 6288 je za 10-ku.
Kakve veze ima klimavost slajda sa flat-om, checkout flat kvarove na "utegnutim" Samsungzima
6280 (a još više 6270) je softverski bagovao, that's for shure... Zato je izašao 6288
Alexa92, misliš na ekvilajzere? Može. Ono što je mene najviše nerviralo na 6288 je taj "klavir" lak i problem sa adapterom za 3,5mm slušalice, sa malo klimavim slajdom se brzo "sprijateljiš". Sve ostalo je bilo OK dok zvučnik slušalice nije počeo malo da krcka (problem u najavi) pa je zamenjena za w950
Alexa imam nokiu 6288 dobijas extra video zapis,ne ulazi ti prasina u ekran,slajd je dosta kvalitetan,lep je telefon,veliki i pregledan ekran,kamera tako tako treba ti dosta mirna ruka,prednjom kamerom ne mozes da slikas,preko zvucnika je dosta slab MP3 ali preko sluski je jak... 6280 nemoj ni slucajno da uzimas posto ima dosta ubagovan softver i njemu ulazi prasina u ekran i ruzniji je(stvar ukusa) eto nek ti malo Vlada vise docara ako sam nesto propustio
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Cudi me da ne moze da se koristi prednja kamera? Ja na 6120 koristim prednju kameru za slikanje sasvim sitnih predmeta ili neki tekst u casopisima, jer moze da se upotrebi kao makro mod.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.