6600 vs k700i
- Miškoni
 - Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
 - :: Samsung S7
 - :: Huawei Y6

Odoste u OFF, ali samo da se nadovežem, pošto imam 3660, jedini bug jeste vezan za poruke, i to samo za SMS, kada idu na MMC. Desi se periodično da se zbrlja Index fajl i poruke nestanu. Kada poruke idu na C, nema nikakvih problema. Ostale bubice su uobičajene i dešavaju se generalno svim Smart telefonima.

● PRAVILA FORUMA ●
						Podrzavaju li NOKIA 6600 i SE k700i EDGE?
Podrzavaju li NOKIA 6600 i SE k700i EDGE? 
Dvoumim se izmedju ova dva telefona (moram i da naguram 100 znakova da bi poslao poruku). 8O

Dvoumim se izmedju ova dva telefona (moram i da naguram 100 znakova da bi poslao poruku). 8O
Koji telofon preporucujete u klasi ova dva a da podržava i EDGE a da to nije NOKIA 6230 (bar mislim da ga ona podržava). Ima li smisla insistirati na EDGE koje su njegove prednosti sam da se gleda BK 
. Cuo sam da EDGe radi samo u BG i NS i kako radi. "Neznam zasto" ali od naših operatera me ne čudi da sve radi kilavo, tj da se hvale uslugom koja bas i ne radi 

Kako NOKIA 6600 stoji baterijom?
Bas sam se zagrejao za ova dva modela i nisam jos siguran koji cu uzeti.
Neću da davim vise pozdrav svima i hvala unapred

Kako NOKIA 6600 stoji baterijom?
Bas sam se zagrejao za ova dva modela i nisam jos siguran koji cu uzeti.
Neću da davim vise pozdrav svima i hvala unapred
- `Dr. Nick Riviera`
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

- 
				popste
 - Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Pa akki, i moze da se poredi.
Ako coveku ne treba symbian, zasto bi ga uzimao
 .
Ja znam 3 ljudi sa symbian telefonima (od toga jedan ima 6630) koji nemaju bukvalno nista, ni jedan program, ni jedna igra, aplikacija....Bilo sta. Sve stoji kao da su kupljeni. Znaju samo da zovu, primaju pozive, salju i primaju poruke... I to je u redu ako im samo to treba, ali ne razumem zasto su onda uzimali smbian od 400e (6630) kad ima tako nesto jednostavno ne treba...
Znaci ako ti je potreban Symbian, definitivno 6600, a ako ti ne treba, pa k700 je mnogo bolje resenje

Ako coveku ne treba symbian, zasto bi ga uzimao
Ja znam 3 ljudi sa symbian telefonima (od toga jedan ima 6630) koji nemaju bukvalno nista, ni jedan program, ni jedna igra, aplikacija....Bilo sta. Sve stoji kao da su kupljeni. Znaju samo da zovu, primaju pozive, salju i primaju poruke... I to je u redu ako im samo to treba, ali ne razumem zasto su onda uzimali smbian od 400e (6630) kad ima tako nesto jednostavno ne treba...
Znaci ako ti je potreban Symbian, definitivno 6600, a ako ti ne treba, pa k700 je mnogo bolje resenje
Pa moze, ali ja stvarno ne vidim svrhu uzimanja symbiana ako neces da ga koristis... samo komplikuje stvari i onda ta opcija odmah odpada... a ako hoces onda odpadaju druge opcije... 
 tako da obrni okreni sve se svodi na to da li covek oce ili nece symbian sto sam i rekao u postu gore 

a to sto si ti rekao sam ja isto mislio samo sto nisam tako jasno rekao... jer kapiram da se moze procitati izmedju redova...

a to sto si ti rekao sam ja isto mislio samo sto nisam tako jasno rekao... jer kapiram da se moze procitati izmedju redova...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...