U velikoj sam dilemi...Da li da kupim N 6267 ili S D900i?Obisao sam sve prodavnice po NSu,Neki prodavci mi kazu jedno,neki drugo...Do sad nisam imao iskustva sa Samsungzima a Nokie vec dugo koristim...Ima li neko nesto pametno da mi kaze?
Ja bih bez razmisljanja uzeo 6267, pravi multimedijalni telefon sa najnovijom Series 40 5.0 platformom. I nije softverski ogranicen kao Samsung. A jedini plus za Samsung je taj sto ima auto fokus za razliku od 6267.
ne d900i,kako nekom i padne na pamet da uopste njega stavi na listu potencijalnih fonova,telefon je los-prepun! ogranicenja i komp;ikacija i sve to u pakovanju losijeg kvaliteta od ostalih modela samsunga.zaobidji ga obavezno,ja ga posedujem do subote a onda fala bogu necu vise morati da ga gledam-uzas
llulle, sto tako nagrdi D900i? Pa ja ga kupila pre par nedelja. Jedino mi smeta sto je displej crn, pa ne vidim ima li propusten poziv ili poruka i sto je zvuk za SMS tako tih. Sta mu zameras?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.