Sta kupiti p1 ili g600?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Peedjaa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 29. Nov 2007. 00:41

Sta kupiti p1 ili g600?

Post od Peedjaa »

Potrebna pomoc,sta je bolje kupti p1 ili g600,nisam siguran svidjaju mi se i jedan i drugi,pomoc,hvala :D :D :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa gledaj ovako..ja ne bih ni gledao specifikacije ova dva telefona jer bih ipak uzeo pre SE od samsunga a pogotovu ovaj model... SE telefoni su, po meni, funkcionalniji i pouzdaniji od samsunga koji u prvi plan istice spoljasnjost a ne softver... :wink:

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

pa ja bi uzeo SE p1,kao prvo nesvidjaju mi se samsungova softwerska resenja,po meni je pouzdaniji p1 i ima 100% bolje funkcije

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

pazi zavisi... P1 ti daje vise mogucnosti... a G600 je nekako smekerskiji i ima bolju kamericu... sad... ja bi uzeo G600 zato sto je slajder...
Nokia E71... Elegant, but deadly

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Peedjaa ti poredis telefon sa symbianom i obican telefon, pa tu nema sta da se razmislja, ako hoces symbian P1, ako hoces java telefon onda G600, cim ti poredis symbian i java telefon znaci da symbian neigra glavnu ulogu u izboru telefona, tako da ti preporucujem G600, ali P1 je dosta bolji, sve zavisi sta ti treba.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

U svakom slucaju je mnogo bolji P1 osim ako ne zelis smartphon vec brzi,lepsi,jednostavniji telefon sa dobrom kamerom ali ce ti mnogo pre dosaditi.
LG G2 Black,16GB

Peedjaa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 29. Nov 2007. 00:41

Post od Peedjaa »

Hvala ljudi puno,mislim da sam odlucio,prevaga je pala na p1,jos jednom hvala,mada i dalje pisite preporuke

Odgovori