P1 ili N95

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
avalon
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 01:56

P1 ili N95

Post od avalon »

Cao svima.
Hajde da i vas pitam, nisam nesto pametan :lol:
Elem, lomim se izmedju P1 i N95
Treba mi poslovni telefon, oba imaju wifi, to je ok.
Svidja mi se kod N95 kamera, a opet kod P1 je super sto ima tac skrin.
Da li je neko imao priliku da radi sa oba telefona i kakvi su mu utisci?
Ajde ljudi pomagajte, izludeh vec :)
poz

avalon
Novajlija
Novajlija

Post od avalon »

sada citam jos neke postove - jel' istina da baterija na N95 traje manje od jednog dana?
to mi bas ne odgovara...
a koliko traje kod P1?
I dalje - sta je sa GPSom?
Imam BT GPS tako da mi nije neophodan gps u fonu, ali me interesuje da li mogu da instaliram tom-tom ili i-go na ove telefone i da li to radi...
pozz
P.S.
Ajde neko d ase ukljuci, da ne pricam sam sa sobom :))))))))

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

avalon, pa ako imas gps, onda uzmi p1, nema razloga da razmisljas... Razlika u kameri i nije toliko velika, svidja ti se TS, istina je da n95 ne moze ni jedan dan da izdrzi, dok p1 moze dosta vise...

Uopste ne vidim zasto se dvoumis, ako ti vec treba poslovni telefon, volis TS, imas gps, onda nema razloga za razmisljanje... Definiyivno p1...
iPhone + CX300

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

avalon i sto se mene tice uzmi P1, imam p990 koji je slican P1 i mogu ti reci da je odlican poslovan telefon, i mislim da bi zadovoljio tvoje potrebe, ima TomTom za UIQ3.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

Uzmi P1 prvenstveno zbog baterije...mada mene tako smara olovcica i touch screen ali to sam ja :D ....N95 i dosta cest(ipak super fon) tako da ce P1 biti osvezenje :D ...obrati paznju ako do sad nisi na E61,E62 mozda mada opet P1 je uh,stvarno dobar poslovni telefon ;)
Blackberry 9700

avalon
Novajlija
Novajlija

Post od avalon »

E hvala vam svima.
Kanda cu uzeti P1
jeste da mi se svidja n95, ali me je ovo sa baterijom porazilo.
A i svidja mi se sto sa citao da P1 ima neki skener za vizit kartice - to mi treba ne vidjeno, jer uvek zaboravim da unesm podatke i onda se ubijem trazeci negde gde je neki kontakt.
Znaci kazete ipak P1.
Vazi, sada cu da ga vijam.
Inace imam 6680 trenutno i sasvim je ok, ali mi trba wifi, pa je to glavni razlog za promenu telefona, a i iskreno, ja sam , da se ne lazemo, frik za telefonima, stvarno volim da menjam telefone.
Hval jos jednom svima, pa se , naravno, citamo, kada budem poceo da postavljam svakva pitanja oko telefona :)
pozdrav

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

pa pazi mozes da uzmes ti i jacu bateriju u prodavnici... al opet to nije to... i moj glas ide za P1i... mada bih ja ipak uzeo N95 vise mi se svidja... :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

avalon, Ja bih ti preporucio da pogledas i QTEK S200,pravi poslovni telefon! Ima sve sto ti treba,cak i vise! Telefon je za klasu bolji od P1 i N95 jer mu je operativni sistem windows mobile koji se ne moze porediti ni sa jednim symbian telefonom. Moja preporuka je da uzmes S200,pa ti sad vidi... 8)

P.S. Makar obrati paznju na njega! Ja ga imam i prezadovoljan sam! Jos kada mu ubacim WM6... Ludilo!!! :D :D :D

Evo i nekih linkova gde mozes pogledati kako izgleda fon sa WM6:
http://www.youtube.com/watch?v=MmSCYRcR9Gg
http://www.youtube.com/watch?v=gxgphXuWdf0
http://www.youtube.com/watch?v=LyU1m6U2 ... re=related

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ja bih uzeo p1 .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

jaaaaaa
Banned
Pridružio se: Čet, 29. Nov 2007. 04:25

Post od jaaaaaa »

ma ubacis novi software na n95 i baterija traje i 3 dana provereno tako da n95 rulez!!!!!!!!!!!!!!!!1

Odgovori