Pa planiram da kupim mob ali se dvoumim izmedju ova tri modela:
Nokia 6300 ima dizajn i ekran
Sony Ericsson K800i ima kvalitet ali je malo krupan
Samsung D900i ima kvalitet i simpatican dizajn ali nisam imao iskustva sa slajderima i tanki telefoni imaju po pravilu lose baterije
Inace interesuje ma koji od njih ima najbolju bateriju, funkcije i reprodukciju zvuka
Nokia6300 ili Sony Ericsson K800i ili Samsung D900i
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 23:30
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
NightRiderBGD ti ono na Nokiji 6300 zoves "dizajn"? ok, ocito da nam se misljenja ne podudaraju, sto se mene tice ovo nemoj da uzmis, samsung takodje, i ostaje ti K800, koji vredi svaku paru, a i nije skup sad.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Opet je moje misljenje da od ta tri modela Nokia ima najbolji dizajn, a funkcije su na strani K800i mada nisu ni ova dva za baciti.
Moj poredak je sledeci:
1. Sony Ericsson K800i
2. Nokia 6300
3. Samsung D900i
Opet sve zavisi sta vise zelis ali mislim da ce te K800 sigurno zadovoljiti a ako ti je kao sto kazes krupan onda je moja preporuka 6300, a samsung D900i me nesto bas i ne odusevljava bez obzira na solidne funkcije i fin izgled. Opet sve je tu stvar ukusa jer su modeli dosta slicni po funkcijama osim 6300 ima nesto losiju makeru i video zapis.
Moj poredak je sledeci:
1. Sony Ericsson K800i
2. Nokia 6300
3. Samsung D900i
Opet sve zavisi sta vise zelis ali mislim da ce te K800 sigurno zadovoljiti a ako ti je kao sto kazes krupan onda je moja preporuka 6300, a samsung D900i me nesto bas i ne odusevljava bez obzira na solidne funkcije i fin izgled. Opet sve je tu stvar ukusa jer su modeli dosta slicni po funkcijama osim 6300 ima nesto losiju makeru i video zapis.
ako d900 ima kvalitet onda sam ja subrahmanjan chandrasekar,fon je krsina,ko kineska igracka sa pijace-nikad losiji samsung po kvalitetu nisam drzao u ruci,zaobidji ga kako znas i umes,a 6300 je 2 klase ispod k800,jedinosto ima je taj ekran od 16mil. boja i nista vise,k800 rastura-uzmi ga i nece se pokajati sigurno,za tu lovu ne da nema bolje nego je to poklon ljudi iz se-a
veruj mi fon je vrhunski i nece te sigurno razocarati-bukvalno nema mana
baterija,ekran,kamera je perverzija,pa gledanje filmova u 320*240 pixela sa prevodom u fullscreenu(d900 moze ovo samo da sanja)
secam se da sam drzao instalacije jedno 100 igrica i programa(znaci mozes da posaljes igre i progame preko bluetootha ili infrareda,mms-a,ma vrh)
veruj mi fon je vrhunski i nece te sigurno razocarati-bukvalno nema mana
baterija,ekran,kamera je perverzija,pa gledanje filmova u 320*240 pixela sa prevodom u fullscreenu(d900 moze ovo samo da sanja)
secam se da sam drzao instalacije jedno 100 igrica i programa(znaci mozes da posaljes igre i progame preko bluetootha ili infrareda,mms-a,ma vrh)
nokia c7