6630 vs 6680 Hitno

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

loki13, pazi ja sam davno skontao da ne mogu da se zadrzim na jednom telefonu dugo....najduze me je drzao n-gage ali njega sam cas mrzeo cas voleo i izmenjao sam ih jedno 5-6 komada sto obicnih sto QD. Uvek uzimam polovne telefone preko ovog sajta i nikada nikakvih problema nisam imao... pazi imao sam situacija kad nazovem i pitam u kakvom je stanju telefon, covek kaze malo od dzepa izgeban, a kad dodjem da vidim telefon :shock: :wacko: kao da je auto presao preko njega... najjaci je bio lik kad je hteo da me ubedi da SE p900 ima pukotine na plastici oko ekrana, pa sta misli da sam ja ovca? Ljudi su spremni na sve i svasta zato treba dobro ispregledati telefon pri kupovini probati obaviti koji poziv s njega cisto da vidite da li se gasi isprobati kameru(ako je ima) i video zapis, proveriti da li cita memorijsku karticu kako treba, da li secka video zapis... drugim recima poigrati se telefonom nekih 20-tak minuta pre nego sto ga kupite, ako skontete nesto sumnjivo zaboravite na trgovinu, ko zna iza sitnice kakav se kvar krije :disgust:
5130+Koss the plug....

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Masterokrata, to je 100% tacno,mora se polovan tel pre kupovine dobro pogledati,pre svega maska -da li je original,ima li kakvih ostecenja od padova itd,a posle sve.Mislim ako telefon nie padao ne bi trebalo nista jace da crkne,ali o5 polovan tel je svakako macka u dzaku,moze npr pocesor da rikne posle 2 nedelje(njega ne mozes proveriti) ili tako nesto,zato jako pazljivo i NE DOPUSTITE DA VAS EMOCIJE PONESU! :D :D :D
D500&E71

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

još jedna bitna stvar - nađite se na nekom mestu gde imate mogućnost da proverite punjač i telefon, da se ne bi desilo da saznate da fon neće da se puni tek, kad stignete kući...

pozdrav...

milannik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 12:10

Post od milannik »

Bio danas kod lika u prodavnicu, kaze da je probao da ubaci jos neku memorisku i da je ne prepoznaje. Ako hocu moze da ga posalje na popravku pa da posle radimo pos'o. Naravno odbio sam to, a i on mi je sumnjiv, juce prvo nije imao radnju, danas je ima. Onda za tu 6680 mi trazi 20 evra doplate, a za N 70 90, 100, dogovoricemo se.
Pa nijam sisao pistolj na benziskoj pumpi kad sam bio mali.
Inace listao sam sinoc forum, i prepodesio moj telefon, ukljucio GSM umesto DUAL MODE, a u packet data WHEN NEEDED i jos nije ispao iz mreze, vec 18 sati. Ako se ova podesavanja pokazu dobrim ne menjam ga.

Hvala svima na odgovorima.
N6630

milannik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 12:10

Post od milannik »

...prepodesio moj telefon, ukljucio GSM umesto DUAL MODE, a u packet data WHEN NEEDED i jos nije ispao iz mreze, vec godinu dana :) :) :)
Ala bih se zahebo da nisam razmisljao i naravno pitao vas!!
Hvala ljudi opet, ne menjam moj 6630 jos neko vreme :oops: 8)
N6630

Odgovori