e jbg... pa sta ti je bitnije? ako ti kamera treba onako,uzmi G800,al ni 6500 nema losu kameru. lepi su stvarno oba... ne znam... sad ne znam sta da kazem
uf ala si zabiberio pitanje! :):) tezak izbor!
svideo mi se ovaj pasus kod Eldara u testu: "Glavni problem koji postoji kod modela Samsung G800 je što ovaj uređaj dosta kasni na tržište – Samsung-ov pokušaj da kreira vodeći prozivod baziran na fotografijama je zaista interesantan, ali pitanje je da li je sasvim tržišno opravdan. Ovde se nameće pitanje, zašto bi neko hteo da kupi ogroman telefon koji nije nimalo bolji od svog tanjeg polubrata (G600), po dosta višoj ceni. I dok su ova dva telefona gotovo identična po pitanju funkcionalnosti, razlika u ceni je više nego dovoljna da se potenicjalni kupci odluče za G600."
Odes u prodavnicu i kazes prodavcu da uzme oba telefona i stavi ih iza ledja i ti onda pogadjaj i to je to..
Salu na stranu, ja bih uzeo 6500 al to je moje subjektivno misljenje, ukus, nista vise. A mislim da ce duze zadrzati cenu pa kad se odlucis da ga prodas mozes da dobijes vise. A i Nokia se lakse prodaje..
To sto ste napisali je tacno i slazem se, cak mi je i Nokia kao brend malo bliza od Samsunga, ali G800 taaaako dobro izgleda , a i dobio bi ga malo ispod trenutne cene. E sad je dilema jos veca
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
čista preporuka,uzmi 6500slide,mnogo je stabilniji od samsunga,bolje izrade,a i manje kvarljiv,poznato je da su flat kablovi lošiji kod samsung fona,mada nokija i dalje kuburi sa rasklimanim slajderom
Kod 6500 me brinu dve stvari:
1. problem sa mem. karticom koja gubi kontakt
2. kako ce izgledati i raditi slajder posle par meseci upotrebe
G800 sam takodje drzao u ruci, jeste da je malo veci, ali ostavlja odlican utisak, slajder mu zaista deluje fenomenalno. Da nije neko mozda uspeo na netu da nadje SAR value za G800?
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
goxee, weoma tesha odkula posto su oba fona fantasticna....meni se nesto ne svidja nokia 6500 slide nekao ima cudan dizajn... ...dok G800 po meni imas bas extra dizajn sa extra kamerom glas za Samsung ... ...
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.