Odluka je pala na K850 samo da prodam ovaj u600 i uzimam ga,sinoc na nekom kraju polugodista i kao zurka i njih pet vade k800 i normalno Xenon odradi svoje i slike fantasticne dok sa ovim tako da ... AKo neko ima neki predlog da je kamera bolje sa Xеnonom jer nema svrhe bez njega uzimati nesto neka da predlog i normlano bitno mi je da se kamera brzo startuje
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
znam da si napisao da ne volis Nokiu ali ja sam na GSM areni procitao test za N82 i tamo ima poredjenje slika sa K850 (jacina blica): "Flash comparison of Nokia N82 and Sony Ericsson K850" pa eto pogledaj ako hoces mozda ti pomogne u odluci!
Link: http://www.gsmarena.com/nokia_n82-review-195p6.php
uzmi 6120c,em je mali, tanak,najnoviji simbian o.s,a i izgled ugladjeno i fensi,a i cena mu ide u prilog,tutneš mu 2gb memorije i nakrcaš programa,a ako hoćeš neki komp od fona uzmi w950i imo sam oba i mogu ti reći da su dosta dobri,što da pucaš tolki keš kad će cene posle nove godine enormno pasti
ma imam ja i foto i to sve je ok,sa iPodom spavam nego nisam pametan eto desi se kao juce momenat da mi treba ya slikanje a foto nisam poneo u tome je fazon.Sutra idem na buvljak da probam k850 Meni treba dobra kamera,da se brzo pali,da je cvrst telefon za nekih 6-7 meseci i to je to.Sad bas gledam N82 nije losa
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.