SE W850 ili SE W580 ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
gsm011
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 30. Dec 2007. 02:47

SE W850 ili SE W580 ?

Post od gsm011 »

Dakle interesuje me vase misljenje sta je bolja kupovina od ova 2 modela. Meni licno w850 deluje nekako robusnije mada ni w580 ne deluje previse krhko, noviji je model, ali ono sto me brine je sto sam video da se po stranim forumima dosta zale, izmedju ostalih modela i na w580 i na njegovu tastaturu koja puca tj valjda su tasteri lose uradjeni pa se lome??? Kakva su vasa iskustva? Telefon se kupuje kao poklon pa ne bih bas voleo da se raspadne posle nedelju dana :D
I naravno, jel` video neko u BG-u da ima da se kupi w580 u bilo kojoj drugoj bolji sem u beloj?

Hvala unapred na odgovorima :)

the boss
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 30. Dec 2007. 00:12

Post od the boss »

w850 topla preporuka,ovaj w580 mi deluje dosta jeftino,u suštini telefoni su skoro indentični što se tiče osobina,ali znaj da je w850 dobio 9,9 nadmašivši mnoge slajd fonove samsunga i nokije :D :D :D :D :D :lol:

gsm011
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od gsm011 »

Ma i meni se licno w850 vise svidja a ima ga i jedna koleginica pa sam malo prckao (telefon, ne koleginicu :D :wink: ) pre neki dan i deluje mi zaista ok :) E sad, buduci da ce telefon biti poklonjen zenskoj osobi ovaj w580 mi zapade za oko posto fino izgleda, malo je tanji ,samo da ga jos ima u nekoj drugoj sem u beloj boji trenutno... A i ove zalbe po stranim forumima vezano za lomljivu tastaturu na w580 me bas pokolebase - ne znam da li je to bio slucaj samo sa prvim serijama i da li je to kasnije mozda SE ispravio...

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

W850,topla preporuka... stvarno. sad da ima AF bilo bi jos bolje,ovako kametra mozda malo zezi al inace je stvarno extra
Nokia E71... Elegant, but deadly

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

gsm011, posto ja imam w850 moja preporuka bi isla u njegovu korist....mada mislim da mu je trenutna cena preterana ....
Mada w580 jeste u neku ruku naslednik slajd walkmana,mislim da ne donosi nista revolucionarno (kao npr w910),ali opet postoje neka poboljsanja:
mnogo je tanji pa lepse lezi u ruci
ima sense me opciju
reaguje na pokrete (najlakse ces shvatiti ako procitas test)
A ovo za tastaturu,najlakse bi ti bilo da se raspitas kod prodavca da li taj deo pokriva garancija....
A moga bi da pogledas i SE s500 koji je civilna zenska verzija w580 :D :D :D
D500&E71

gsm011
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od gsm011 »

Hvala vam na odgovorima :) Kako stvari stoje, sve mi se vise cini da ce da padne jedan w850i - samo da nadjem neku normalnu radnju sa pristojinom garancijom koja ga prodaje - al` to ce da saceka posle Nove godine posto su sad za praznike svi napumpali cene...

@loki13 - procitao sam test naravno i to nije losa fora sto reaguje na pokrete, al` pravo da ti kazem mislim da ce osnovna funkcija tog telefona biti pozivi i sms, poneka fotka tu i tamo i eventualno ponekad koriscenje kao mp3 player (vidim da kamera nema AF al` to mu i nije mega mana, al zato bar ima blic :wink: ). Sto se s500 tice citao sam i o njemu i takodje se ljudi zale na isti problem kao i na w580 (valjda im je tastatura identicna) a to su tasteri koji se lako lome usled normalnog koriscenja. A sto se garancije tice, ne bi bas da poklonim telefon pa da se posle bakcem oko nosenja po servisima i cimanja sa nasim bajnim prodavcima oko toga da li to spada pod garanciju ili ne i da li mi je teleon pao sa 5-og sprata pa se zato tastatura slomila i sl :D Po inostranstvu se to naravnop priznaje i regularno uvazava, ali u ovoj nasoj budzumburi :D to je naravno veliko pitanje - cak i kod onih zvanicnih uvoznika sto udaraju po usima i deru kozu s ledja iz ne znam kog razloga...

Onda mozda ipak da se ja ne cimam sa tim i da, kao styo vec rekoh, pazarim ko covek w850 posto vidim da se do sada odlicno pokazao i da ste svi zadovoljni sa istim...Jos samo da nadjem gde da ga pazarim tj da bude po nekoj normalnoj ceni, sa pristojnom garancijom (a ne ono tipa vazi za sve ali ne vazi za ekran, tastaturu i sl :D ) i po mogucstvu u full pakovanju - :D

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

gsm011, drago mi je sto si tako izabrao,mislim da nisi pogresio....jedino sto mi upada u oci jeste sto ce se telefon ponekad koristiti kao mp3,jer ovi telefon su pravljeni da se malo cesce koriste kao mp3,tako da im je to jedna od bitnijih karakteristika,ako ih neces cesce koristi onda je to bacanje para na nesto sto ti ne treba!!!
Ako je vec takva situacija pogledaj SE z610,koji se dosad extra pokazao na preklop je......a i cena mu je ok (oko 160e)....
D500&E71

gsm011
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od gsm011 »

Ma znam ja cemu je namenjena Walkman serija :) ali su izgleda trenutno slajderi vise in :D pa otud i ova dva modela (w850 ii w580) upadose u uzi izbor. Cool izgledaju i z610 i z710 ali mi se ipak, kad se uzme sve u obzir, w850 najvise svidja i cini mi se da ce biti prava stvar za poklon :) A pare sam ionako vec odvojio (i preplakao :D :wink: )posebno za tu namenu tako da to nije problem. E sad jos "samo" da ga pazarim :D (i jos ako mi se mnogo svidi ima da ga zadrzim za sebe :lol: )

the boss
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 30. Dec 2007. 00:12

Post od the boss »

pa da ce ti se svideti,90% oooosim ako ne volis slajd modele,ako ti ne smeta uzmi ga sebi 8),za poklone uvrk ima fore,uvek su dobrodosli

Odgovori