Moj drug ima 6288, sa maskom od 6280, slajd je klimav da je to uzas, samo sto se ne raspadne sve.Maska se izlizala...
Pa SE ima losiju rezoluciju, za dzojstik nisu upravu(naravno), a i k550/w810 nemaju dzojstik tako da si se ispalio
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
nema ga ni k610,al za los dzojstik sam100% u pravu,svaki drugi crkne,sto se ne odnosi na nove modele kao npr.k800 pa nadalje,al je to telefon visa srednja klasa,dok mi ovde pricamo o dosta slabijim modelima,w81oi je out dve godine se vec vrti mada nemam zamerke dosta me je dobro sluzio a mp3 mu je najbolji od svih,za bubice no coment
pih, steta sad i K550 poskupeo preko vip-a. Steta. Ne bi bilo lose da sam njega uzeo na post-paid. Ali zato cu uspeti brata da ga nagovorim da Sad kupi U600 preko vip-a. Sad ista cena.
Ja sam glasao za 3250 jer je ipak to simbian, a sto se tice plejera ne vjerujem da tu postoji neka znacajna razlika u odnosu na w810, koji je simpatican fon, ali zato vrlo cest, pa sa njim neces dobiti individualnost.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Coa 12, glas sam dao za 6288,slide jeste bolji od 6280,6288 ima vrlo dobre funkcije...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
the boss, ti si se u ovih par postova toliko napametovao da nemam reci....bolje idi da citas mobi casopis-mozda ces nesto i nauciti.... Coa 12, koliko ja vidim po rezultatima glasanja sve ide u prilog w810...
A ti se dvoumis izmedju w810(k550) i 6288...
Ako vec uzimas polovan telefon onda preskoci 6288 (a i 3250) jer imaju pokretne delove i flet kablove,pa te popravka tih delova moze extra kostati,a da ne pricamo o samoj promeni maske.....
Prednosti na strani 6288 u odnosu na w810/k550 su veci ekran (320*240 rezolucija) i vga video snimanje,dok su prednosti w810/k550 bolja kamera zbog autofokusa,manje dimenzije.veca autonomija,jace muzicke sposobnosti i na kraju lakse ces menjati w810/k550 za npr n73 kada dodjes do kesa!!!
Svaki cigo svoga konja fali(valjda se tako pise -.-)Pa glas ide za nokiu 3250,em sto je dosta redak na trzitu i ovako se moze dosta retko sresti,em sto ce ti svako buljiti u fon kad mu okrenes donji deo tastature,telefon je dosta dobar posto ima sve od vaznijih funkcija(od simbijana do ne znam svega),e sad W810 ti je dobas samo po kameri ni pocemu drugom,moj drug se zali zato sto ima premalu rezoluciju ekrana kad mi poslao film koji je kopresovao ja sam poceo da se smejem(iskreno)6288 isto imam,telefon kao telefon je super!Malo mi je propao slide(flat kabal)kamera je tako tako niti ostra niti mutna nekako je cudna,mp3 je tih tako da ce ti se desiti da ga ni ne osetis(bez obzira na vibraciju)ako si na bucnom mestu...izrada je dosta dobra padao mi je 4 puta i nije se niti krzno niti mu je nesto napuklo...eto ti pa vidi moj glas za mog mezimca 3250
---------------
E da samo da ispravim ovo loki13,totalno si upravo za nokiu 3250 bas je tesko naci masku a jos teze da ti neko zameni,sa strane ima metal,a unutra je plastika i metal, donji deo je kvalitetan i nikad mi se nije desilo kad mi pande da mi se rotira donji deo,ako kupujes 3250 pregledaj ga dobro da li je negde izgreban(mala crtica negde pozadi moze da prodje ali ulubljen metal ne)i malo izokreci donji deo da vidis kako radi treba da se cuje klak kad ga okrenes na levu i desu stranu,tad ces znati da je dobar rotator[/b]
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Ama moj drug uzeo 3250 i sada hoce da ga proda za 100 evra a iznenadilo me to da je taj njegov telefon pregazio njegov komsija autom!!!!! I to 2 puta .I telefonu nije nista!!!!! To me je bilo zacudilo. Ne salim se!!!!
Poslednja izmena od Resničanin u Uto, 01. Jan 2008. 22:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja sam kao i vecina glasao naravno za w810 jer je provjereno dobar telefon, ali sada kad sam procitao citavu temu mislim da bi tebi najbolji bio bas taj 3250, stvarno jako interesantan telefon, veliki ekran(doduse slaba rezolucija), jak zvuk, solidna kamera, i sto je najvaznije symbian tako da ces duuuugo moci da se zanimas sa njim, definitivno ce ti najteze dosaditi od svih telefona koje si nabrojao.
Sto se tice 6288 za koju si vidim bas zagrijan, nju znam preko druga koji je ima i on je dosta zadovoljan, vjerovatno bi bio i ti u pocetku pod uslovom da ti ne naleti neki skart, ja sam imao nekoliko nokiji 6233 koja je ustvari 6288 u monoblok kucistu, i sa svakom sam bio EXTRA zadovoljan, vidim da je nisi uzeo u obzir za kupovinu ali ja bi ti je definitivno preporucio..a i uklapa ti se u cijenu koju bi platio.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
sensei je 100% u pravu svi smo zapostavili 6233 iako je to najprodavaniji model series40,za loki 13 sve gore pomenute modele sam uglavnom imo,pa ne treba da se ucim iz mobija jer govorim iz svog iskustva sa fonovima,i onim koji se najbolje prodaju
the boss, pa ako govoris iz iskustva otkud onda ovakvi ispadi?
1.SE su sve prepakovani k750i?
w810/k550 nisu prepakovani k750,jer oba imaju veci ekran i niz hw i sw izmena.....
2. N73 nema app,sw puca itd + losa autonomija?
mislim ne znam odakle ti sve ovo,losa maska jeste bila problem na prvim serijama,vise nije,programa ima sasvim dovoljno,a SW posle 1.5 godine mora biti krajnje stabilan,tj svi bug-ovi su vec poispravljani
3.navodis da SE w810/k550 iamju lose dzojstike?
pa ako ti na njima vidis dzojstik,ja cu ti kupiti oba.....
4. u jednom postu preporucujes 6288 kao odlican telefon,a usledecem 6120cl preporucujes jer nema flat kabel (sto je jos gore,postovi su jedan do drugog)
A posto si takav znalac reci mi koji ima bolje slike sa kamere w810 ili k550???
loki13,
evo ja cu da osvojim pet bambija i dacu tacan odgovor.
Od dva ponudjena bolju kameru ima w810,a o tome si ti pisao vec, a rijec je o o velicini sociva koju kamera koristi, cini mi se da se to strucno kaze blenda, a mozda i grijesim.
Dobar izbor bi bio 6233, ali njen mp3 nije nesto, kao ni kamera, jedino sto ga izdvaja je dobar video zapis.
Mana mu je i zadnja gumirana strana, koja se vrlo lako guli, cak i pri redovnoj normalnoj upotrebi, bez padova.
Isto vazi i za onu platiku oko kamere.
Baterija mu je solidna.
Moj izbor je i dalje 3250 i w810, a na sta ce definitivo pasti odluka zavisi od toga da li mu treba i da li zna koristiti prednosti smart aparata.
A ako je muzika bas prioritet mislim da je tu w810 u blagoj prednosti, dok 3250 nosi individualnost.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
kefalo, uf bre...suglasavam se sa tobom,ali 3250 ima daleko jaci mp3(i preko zvucnika i preko sluski) tako mislim da 3250 vodi podebu u mp3-playeru dok na kameri gubi i nema sta da trazi... ...ja sam vam rekao moj drug se izivljavao sa W810 i nije mu bilo nista,malo naprsla maska i malo se istopila i to je to
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
kefalo, pa sta mu dzabe objasnjavas, zna on to To je pitao da vidi sta ce mu ovaj "genijalac" odgovoriti, a ne zato sto ne zna...
Super Sayian, 3250 nije ni blizu kao w810, a nihove glasnoce su relativne, jer je 3250 na punoj snazi preko sluski je jadno krcanje i sustanje, dok w810 koliko toliko zadrzava kvalitet... Koliko se ja secam, najmanja razlika u kvaliteetu izmedju srednje i maksimalne snage je na w950, mada i n91 drzi prikljucak... Bar je tako bilo dok SE nije osakatio w950, sada je dve klase ispod n91, a pre je bio bas odlican telefon za muziku (po meni mozda cak i bolji)
loki 13,tebi je neko bas stao na zulj ovih dana,ja coveku preporucujem koji fon da uzme,daj mi neku vecu razliku u sofftveru u odnosu na k750i,jer su oba gore pomenuta s.e radjeni na bas njegovoj uspesnoj platformi,za n73 znam da je softver nestabilan i da je postojala sifra da se citav softver resetuje,za s.e w810 i l550 nisam ni nreko da imaju dzojstike nego sam mislio za s.e uopste,kamere su skoro pa iste samo sto w810 ima vece socivo
dobro ja cu odsad da cutim a ti milance malo se raspitaj za tu sifru pa se javi!vidim da ste prepametni pa ne bih da se prepirem,mobi imam od prvog broja
the boss, softver od n73 je sve samo ne nestabilan, aplikacija ima na hiljade i hiljade, plastika je dosta kvalitetna(moguce da na prvim serijama nije bila), baterija je zver... toliko o tvojoj objektivnosti
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.