6600 vs k700i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ja sam cuo samo za taj bug za poruke, naime, kad stigne MMS, svi se podaci iz fona izbrisu. A cuo sam i to da u uputstvu koje se dobije uz fon pise kako da se povrate podaci, e sad ne znam je li to tacno. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Odoste u OFF, ali samo da se nadovežem, pošto imam 3660, jedini bug jeste vezan za poruke, i to samo za SMS, kada idu na MMC. Desi se periodično da se zbrlja Index fajl i poruke nestanu. Kada poruke idu na C, nema nikakvih problema. Ostale bubice su uobičajene i dešavaju se generalno svim Smart telefonima.

stozoran
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 06. Sep 2004. 23:31

Podrzavaju li NOKIA 6600 i SE k700i EDGE?

Post od stozoran »

Podrzavaju li NOKIA 6600 i SE k700i EDGE?
Dvoumim se izmedju ova dva telefona (moram i da naguram 100 znakova da bi poslao poruku). 8O

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ne, ni nokia 6600 ni se k700i ne podrzavaju EDGE! SE nema telefone za evropsko trziste koje podrzavaju EDGE, ima 2 3G telefona, V800 i z1010! 8)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

stozoran
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 06. Sep 2004. 23:31

Post od stozoran »

Koji telofon preporucujete u klasi ova dva a da podržava i EDGE a da to nije NOKIA 6230 (bar mislim da ga ona podržava). Ima li smisla insistirati na EDGE koje su njegove prednosti sam da se gleda BK :?. Cuo sam da EDGe radi samo u BG i NS i kako radi. "Neznam zasto" ali od naših operatera me ne čudi da sve radi kilavo, tj da se hvale uslugom koja bas i ne radi :mrgreen:
Kako NOKIA 6600 stoji baterijom?
Bas sam se zagrejao za ova dva modela i nisam jos siguran koji cu uzeti.
Neću da davim vise pozdrav svima i hvala unapred

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ti se dvoumish izmedju ova dva fona...a hocesh EDGE....ali kao shto su rekli nijedan od ovih fonova to ne podrzava.... :|
Meni na 6600 i vecini symbian fonova baterija traje jedan dan....ne znam koliko drugima traje... :| :mrgreen:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

K700 baterija traje oko 2 dana, oko 3 sa novim fw!
Edge kao i 3G ne rade jos punom parom, a normalno je da se hvale, tako prave navlaqsu za qpce! :lol:

tonve_kg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 12:02

Post od tonve_kg »

Uzmi Nokiju 6600 ona ima 30 mb ima mnogo bolju kameru ima infra i bl... stvarno kul telefon :twisted: :twisted: :twisted:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa sad da ima bolju kameru to je diskutabilno... pogotovo to sto kazes da ima mnogo bolju... ne pije to vodu... :roll: ali je 6600 svakako bolji tel... :wink:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

I ja sam isto u svakom slucaju za N6600. Jednom recju - Symbian!
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ali ja stvarno ne vidim svrhu poredjenja symbian i nesymbian telefona... na kraju se sve svede na ovaj ima a ovaj nema symbian... :roll:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Pa akki, i moze da se poredi.

Ako coveku ne treba symbian, zasto bi ga uzimao :roll: .
Ja znam 3 ljudi sa symbian telefonima (od toga jedan ima 6630) koji nemaju bukvalno nista, ni jedan program, ni jedna igra, aplikacija....Bilo sta. Sve stoji kao da su kupljeni. Znaju samo da zovu, primaju pozive, salju i primaju poruke... I to je u redu ako im samo to treba, ali ne razumem zasto su onda uzimali smbian od 400e (6630) kad ima tako nesto jednostavno ne treba...

Znaci ako ti je potreban Symbian, definitivno 6600, a ako ti ne treba, pa k700 je mnogo bolje resenje :wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa moze, ali ja stvarno ne vidim svrhu uzimanja symbiana ako neces da ga koristis... samo komplikuje stvari i onda ta opcija odmah odpada... a ako hoces onda odpadaju druge opcije... :mrgreen: tako da obrni okreni sve se svodi na to da li covek oce ili nece symbian sto sam i rekao u postu gore :lol:
a to sto si ti rekao sam ja isto mislio samo sto nisam tako jasno rekao... jer kapiram da se moze procitati izmedju redova... :wink:

Odgovori