Pomozite i meni u izboru

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Beogradjanka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Jan 2008. 21:50

Pomozite i meni u izboru

Post od Beogradjanka »

Planiram da pazarim nov telefon. Presudna karakteristika je veličina ekrana. Jako mi je nezgodno da pretražujem net, jer su svuda ekrani opisani po rezoluciji i bojama, što nema baš uvek puno veze sa dijagonalom. Znači, zanimaju me modeli sa najvećim mogućim ekranom.
Ostalo što je poželjno da ima - nekakvu kameru, za MMS poruke, ne za kvalitetno fotografisanje, bluetooth i ostale standardne funkcije. Bitno mi je da ima upotrebljiv operativni sistem zbog ubacivanja softvera i igrica.
U principu najviše volim Nokie, mada sad nosim SonyEricsson K510i i ne fali mu ništa.
Razmišljala sam o N73, E65... Mada, nezgodno je na slikama provaliti koja je veličina ekrana na kom modelu.
Cifra do 300E.
Dajte neke predloge...
Slika

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

predlazem e51.
odusevljen sam telefonom, prosto je prefinjen, a karakteristkie odlicne.
jaka baterija, lep ekran, tanak, 2mp kamera, ima wifi (sve vise kafica su sad hot-spotovi), dizajn savrsen
::luv phonez::

Beogradjanka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Beogradjanka »

Fino izgleda, i sviđa mi se što ima WiFi, ali mu je ekran mali, a to je od presudne važnosti. (bar mi se čini da je 2", ja bih veći...) :wink:

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

sony ericsson m600i, ogroman ekran, dolazi u beloj boji, qwerty tastatura... nema kameru na zalost... pogledaj ga na sajtu. Cena mu je smesna.

sony ericsson p990, ultimativni telefon, sve su mu natrpali, ima jos veci ekran od m600i (za nijansu veci) plus kamera, wifi, dodatna regulartna tastatura. mislim da mu je cena oko 250e. Fantastican fon

nokia n73 je vrhunski fon. standardna dobra nokia.. ima extra kameru :-) neces pogresiti ako ga uzmes

to je generalno to od mene...
...shit happens... keep d smile!

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Beogradjanka, widi owako,ako ti nije bitan izgled i welichina fona,najbolje da uzmesh p990(ekran,qwerty,touchscreen,wi-fi),on je najbolji za swe ono shto si nawela(pogledaj i SE p1 (mnogo lepshi od p990),ali malo prelazi granicu od 300e),m600 izbaci iz liste,jer nema kameru,wi-fi.....n73 ti ne bih preporuchio,jer je po meni bezweze,joystik je ne kwalitetan,nema wi-fi,spor je dosta.... 8)

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

E61 , a ako ti je kamera bas bitna

e61i
6630

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Definitivno za ovo sto si ti navela kao uslovi za kupovinu idealno resenje je E61i koji ima i veliki ekran,solidnu kameru,odlican softver,Wifi i odlicnu bateriju 8)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Beogradjanka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Beogradjanka »

Reći ćete da sam razmažena, ali mi potpuno suludo izgleda ova QWERTY tastatura... :o

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Beogradjanka, a da pogledas E65 i N80(ie) ? oba telefona su ispod 300e i oba imaju sve sta si navela s tom razlikom sto je na E65 stavljen akcenat na poslovnost i dolazi sa nesto boljim ofice-om dok je kod N80(ie) stavljan akcenat na multimedju i internet. U principu dva veoma slicna modela, trenutno imam N80 i prezadovoljan sam, ekran je sasvim zadovoljavajuce velicine, citljiv uvek a ne kao kod SE-a sto imaju problema ukoliko je suncano. Odlican fabricki browser a sve ostalo manje vise ti je poznato sta mozes da uradis sa telefonom...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Beogradjanka, reci cu ti iz licnog iskustva da od kako sam presao na qwerty tastaturu ne mogu da shvatim kako sam mogao bez nje :D i nisam jedini koji ima takvo misljenje... 8)
...shit happens... keep d smile!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Priključujem se Azimuthovom predlogu za N80/ie. Telefon je stvarno odličan. Doduše, ekran nije baš toliko veliki, ali zato rezolucija istog kicks ass! Maltene nemoguće vidjeti pixel! Još je izuzetno kompaktan i mnogo dobro leži u ruci. Ipak, ako ti je prihvatljiv izgled, i E61i je mnogo dobar izbor, mada je malo skup. N73 nikako, mnogo loš kvalitet izrade! P serija SE-a je neprevaziđena što se tiče veličine ekrana, osim, naravno E61i i ovih PDA telefona tipa HTC,... etc.

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

P990i i Bog da te veseli... Veeeliki ekran+touchscreen, +querty +symbian... vjeruj mi za te pare (i malo manje) da nema bolje ;) javi sta je tvoja odluka.

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

Vincent, n73 nikako?? hahahaha

on ti je najprodavaniji od svih ovih navedenih fonova.. kvalitet izrade je sasvim, sasvim ok.. veliki odlican ekran + vrhunska kamera + symbian..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

N73 jeste dobro prodavan jer je izvikan, i ne izgleda nesto mnogo neobicno, za razliku od E61(i), koji bi bio moj prvi predlog. Ako bi dodala malo vishe keka, onda neki PDA phone poput HTC-a, QTek, i-mate, Asus, Gigabyte...
Ako imas i drugu karticu, Anycool K88 Dual SIM, ekran 3", pa ti vidi -->OVDE<--
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Beogradjanka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Beogradjanka »

Mnogo mnogo sam razmišljala... Teške izbore napravila... :D
Sveo mi se izbor na N73me, N80 i E65, tim redosledom.
Mislim da bi najpametnije bilo da odem negde i lično ih malo pregledam i vidim koji mi najbolje leži...
Mislim da ću odustati od slide-a, zbog klinca, da mi ga ne "preslajduje"... :D

Hvala puno svima, javljam šta sam uradila.

P.S. Imate li preporuku za pouzdanu radnju sa mobilinim telefonima? Da mi ne podvale nešto... :wacko:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ako ces odustati od slajda onda ti samo N73me preostaje, a od mene definitivno imas preporuku za taj telefon, jos nikad me nije iznevjerio :D
Sto se tice radnji ne bih znao koju da ti preporucim jer je moj kupljen u inostranstvu ali obavezno obrati paznju na to sta dobijas od opreme uz njega(treba usb kabal, cd, slusalice sa adapterom za 3.5mm, punjac, miniSD od 2gb) i na garanciju, to ti je jako vazno jer ima dosta radnji koje ti daju garanciju koja kad je bolje procitas zapravo nista ne garantuje.

I da, to sto je crni i sto ima opremu i sw od n73me ne mora da znaci da je stvarno ME jer dosta radnji prepakuju obicnu n73 sa neke mreze tako sto joj ubace sw od music edition, prava ME ima tipku sa znakom note na desnoj strani dok obicna ima neki kvadratic na tom mjestu, mozes to vidjeti na slikama telefona sa ovog sajta.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Beogradjanka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Beogradjanka »

Pazarila N73ME preko MTS-a, dobila fon sa 2GB karticom u zapečaćenoj kutiji itd itd. Za sada, utisci dobri, jedino sam malo razočarana džojstikom... :?
Hvala puno svima!
:)

Zaključana tema