sin, pa pod jedan zavisi sta podrazumevas pod razumnom cenom,ipak nekom je razumna cena n95 (zavisno od verzije,cena BAS razumna 400-550e)
Sto se tice navigacije zasad imas svega 2.5 modela koji to podrzavaju,a oni su n95 i n95 8gb (ovaj je tih 0.5) i 6110 navigator...
A pored njih imas i hp 6915.......
...a do koliko para ti je razumna cena...???meni je npr. razumno do 250e... i do tih para bih ti preporuchio Nokiu n91 ili e61i polowan (mada se meni wishe swidja e61,ali on nema kameru)...
Pa kontao sam oko 400e,imam nokiu 9500 pa sam hteo da je dam uz doplatu.Mislim da n91 nema integrisan gps prijemnik,koliko sam gledao po netu zasad su u igri samo n82 i n95
Pa za te pare taman imas da uzmes n95 koji koliko sam cuo dosta bolje radi sa podrskom novog softvera,mada ako se budes dvoumio izmedju njega n82 moj predlog bi bio n82.Procitaj review o n82 na gsmareni koji su najrealniji kad su u pitanju testovi i ocene telefona i videcs zasto ti njega predlazem
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Da, to ti se uklapa, a i E61i je generalno mocan fon (Wifi, veliki ekran, QWERTY, dobra autonomija, cvrsta konstrukcija, solidna kamera, jedino je muzicki plejer los)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.