Samsung G800 vs Nokia N95
Samsung G800 vs Nokia N95
Sta vi mislite?I zasto je vas izbor bas takav?Posto se dvoumim izmedju ova dva telefona zamolio bih iskrene savete i odgovore
?Kamere su im iste,bar na papiru,slajd me najvise interesuje kod ova dva modela i najvise me interesje koji bi vi uzeli?

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
djemba87 sta hoces od telefona? jel ti treba symbian ili ne? prvo to raskrsti, jer ce ti u mnogome pomoci u izboru telefona, jel si ti spreman da imas symbian telefon? ako jesi onda uzmi N95. za g800 nemam ni jednu dobru niti losu rec, jer ga nisam ni video a kamoli cackao, tako da necu da iznosim nesto u sta nisam siguran.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Brate pa neznam ni ja sta hocu,sad imam n73,telefon je extra,samo reci hvale,jeste da simbian malo koci telefon,i to me strasno nervira li sta da radim,ali otkud znam,treba mi telefon koji je lep,ujedno ima i dobre funkcije,kameru,naravno izgled,dobar slajd,najvis me interesuje kakvi su slajdovi ova dva telefona,za samsung znam da pravi dobre slajdove,ali za nokiu........posto sam cu price da se slajd ubrzo rasklima na n95 i da nije ni zasta?jel to istina?
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
djemba87 pa ako vec imas symbian telefon, onda verujem da ti nece biti problem ako uzmes N95, svakako moj izbor bi isao na n95, cackao sam jednom, al malo, n95 i slajd ima malo lufta, mada ako ti se svidja telefon, mozes slobodno da zanemaris na tu manu, G800 nisam cackao, al, po tradiciji, Samsung pravi dobre slide telefone, tako da tu nema problema, najbolje da jos pogledas po forumu na sta se sve ljudi zale u vezi N95, pogledaj malo ovu temu, sve sto te interesuje u vezi tog telefona, verujem da ces naci ovde:
viewtopic.php?t=10199
mozes i usput da pogledas slike sa kamere G800:
viewtopic.php?t=6267&start=1340 (naces tu slike i kamere od n95 pa mozes da uporedjujes).
viewtopic.php?t=10199
mozes i usput da pogledas slike sa kamere G800:
viewtopic.php?t=6267&start=1340 (naces tu slike i kamere od n95 pa mozes da uporedjujes).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Kao sto ti je kljun vec rekao, zavisi sta hoces. Ja nisam hteo symbian i kupio sam G800 i zadovoljan sam u potpunosti. Imao sam prilike da isprobam i n95 i jedno je sigurno u odnosu na G800 deluje prilicno "klimavo". Ovde sam postavio slike sa G800 pa proceni sam kakva mu je kamera
viewtopic.php?p=133660#133660
viewtopic.php?p=133660#133660
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Mislim da ti je Nokia bolja u svakom smislu, osim po kvalitetu samog kucista i slajda. Nokia ti je nabudzena sa funkcijama, bice ti daleko zanimljivije sa njom.. A sto se tice kamere, licno sam uveren da je Nokia i u tom segmentu bolja. Samo pogledaj slike po netu, i na ovom forumu, i verujem da ces se sloziti sa mnom. 

po meni je nokia n95 mnoooooooogo bolja, jer ima neuporedivo bolju kameru+Symbian+gps+wi-fi.... no da li tebi to uopste treba? sto se tice izgleda, samsung je mnoooooooooogo ljepsi
mogu se kladiti da ces uzei samsung. ja uvijek kad uzimam telefone, idem redom - symbian-softverski-symbian-softverski i sve tako... nekako kao da se zamorim od sporosti i tromosti symbiana...
sta ti je potrebnije? sminka mob, ili mob sa extra f-jama?
ps, i ja sam imao n73, pa sam presao na u700.. sad cu p1, ili mda vario III. ko ce mi ga znati...

mogu se kladiti da ces uzei samsung. ja uvijek kad uzimam telefone, idem redom - symbian-softverski-symbian-softverski i sve tako... nekako kao da se zamorim od sporosti i tromosti symbiana...
sta ti je potrebnije? sminka mob, ili mob sa extra f-jama?
ps, i ja sam imao n73, pa sam presao na u700.. sad cu p1, ili mda vario III. ko ce mi ga znati...