Da vas cujem
SE P1i vs T-Mobile Mda Vario 3
SE P1i vs T-Mobile Mda Vario 3
Dvoumim se izmedju ova dva telefona. (tj, vario 3 je pda uredjaj)..... Sta vi mislite? Uskoro treba da kupim jedan od ta 2 modela, i sad....
Da vas cujem

Da vas cujem
- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Ako je cena priblizna onda T-Mobile Mda Vario 3. Medjutim ako je ovaj drugi znacajno skuplji (a verovatno jeste?) onda je to druga prica.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
LoMi, Evo to jedan review: http://www.trustedreviews.com/mobile-de ... rio-III/p1
tomas.hokenberi, hvala, upravo sam to gledao
Jordan23, da, ispada jako puno, ali kad covjek vec koristi paket smart25, i to mu savrseno odgovara (sa sve besplatnim minutima i cudima) onda bi valjda bilo ok.... ali ima jedna caka, uz to nakace i web and walk tarifu, znaci jos + 5 e u narednih 18 mjeseci... trsh
nemam pojma...
Jordan23, da, ispada jako puno, ali kad covjek vec koristi paket smart25, i to mu savrseno odgovara (sa sve besplatnim minutima i cudima) onda bi valjda bilo ok.... ali ima jedna caka, uz to nakace i web and walk tarifu, znaci jos + 5 e u narednih 18 mjeseci... trsh
nemam pojma...
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Cuj, ako imas novaca, onda Vario III bez i jedne mikrosekunde razmisljanja. ako nemas... zaobidji P1 i nadji nesto bolje. Mene licno odbija ta tastatura na P1, i ovo ne mogu da promenim. To mi je toliko stjupidno da boli glava. A sa druge strane, obozavam PDA uredjaje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
LoMi posto ne volim telefone sa mreze, moj izbor bi isao na P1, mada ne svidja mi se njegov izgled1, al na sve to se moze zaboraviti kad se vide njegove karakteristike.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
miodrage, treba mi od telefona svasta nesto
stvarno sam zahtjevan sto se toga tice, ali gledam da to ukomponujem sa mogucnostima
ovako, preprosli mob mi je bio n73, i stvarno sam bio zadovoljan kamerom (sada imam u700 i se*em mu se na kameru koja nista ne valja), tako da hocu neku 3 + mpx... ali dobru
zvucnik jak! (znaci da se muzika (bez slusalica) glasna)
sad mi je interesantan wi-fi! tako da bi i to bilo pozeljno...
gps..moze i ne mora - bio bi mi interesantan 3 dana, a poslije...ko zna da li bih koristio...
touch screen. veliki.
qwerty tastatura (ne virtuelna, nego prava, opipljiva
)
3g..
hmmm... ne znam... privlaci me taj windows mobile, al eto, ni symbian nije los..
jos bi spisak bio duzi, al me mrzi da pisem sve..
jel previse????
confused...
ovako, preprosli mob mi je bio n73, i stvarno sam bio zadovoljan kamerom (sada imam u700 i se*em mu se na kameru koja nista ne valja), tako da hocu neku 3 + mpx... ali dobru
zvucnik jak! (znaci da se muzika (bez slusalica) glasna)
sad mi je interesantan wi-fi! tako da bi i to bilo pozeljno...
gps..moze i ne mora - bio bi mi interesantan 3 dana, a poslije...ko zna da li bih koristio...
touch screen. veliki.
qwerty tastatura (ne virtuelna, nego prava, opipljiva
3g..
hmmm... ne znam... privlaci me taj windows mobile, al eto, ni symbian nije los..
jos bi spisak bio duzi, al me mrzi da pisem sve..
jel previse????
confused...
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
LoMi, idi u neku fabriku mobilnih telefona, iznesi im tamo specifikacije, sa sve nacrtom telefona, i plati da ti ga naprave. Jeste da ces da puknes ogromnu sumu, ali imaces fon koji si hteo. Iskreno, iako sam stvarno redovan po pitanju pracenja najnovijih gadgeta, ja ne znam za telefon koji ima WiFi, QWERTY, TS, 3G, i 3+MPix kameru. Ili sam propustio neko stivo? Mozda neki WM uredjaj najnovije generacije.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, ima sigurno neki Kinez! 
Slozio bih se sa miodrage, da bi E61i trebao ozbiljno uzeti u razmatranje!!!
Baterija mu izdrzi 5 dana (tako sam citao u njegovom reviewu na GSM areni), veliki displej koji je extra odradjen, kamera je sasvim ok i pravi zadovoljavajuce slike, sve u svemu jedan pravi poslovan telefoncic koji moze da ispuni potrebe zahtevnog korisnika! Fabricki mu dolazi komplet Office paket i dozvoljeno je editovanje dokumenata! A takodje za symbian imas pregrst programa po netu koje mozes nabaciti u njega. Nema navigaciju ali sa nekim eksternim prijemnikom sasvim lepo odradjuje GPS posao!
Slozio bih se sa miodrage, da bi E61i trebao ozbiljno uzeti u razmatranje!!!
Baterija mu izdrzi 5 dana (tako sam citao u njegovom reviewu na GSM areni), veliki displej koji je extra odradjen, kamera je sasvim ok i pravi zadovoljavajuce slike, sve u svemu jedan pravi poslovan telefoncic koji moze da ispuni potrebe zahtevnog korisnika! Fabricki mu dolazi komplet Office paket i dozvoljeno je editovanje dokumenata! A takodje za symbian imas pregrst programa po netu koje mozes nabaciti u njega. Nema navigaciju ali sa nekim eksternim prijemnikom sasvim lepo odradjuje GPS posao!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
LoMi, evo ovo telefoni koji imaju WiFi, QWERTY, TS, 3G, i 3+MPix kameru!
HTC
TyTN II
i-mate
Ultimate 9502
HP
iPAQ 910c
O2
XDA Stellar
HTC
TyTN II
i-mate
Ultimate 9502