NAravno....Barem po meni.....Promijenio bih ga prvo sto je motorola,a drugo sto je Nokia jedno 2000 puta bolja od Motorola-e.....Moja preporuka:MIJENJAJ......
super sayian. Loše sam napisao.Naravno ne bih menjao već bih kupio,a motorolu bih zadržao(redak model).za senadomen-a Linux nije los.Relativno je brz za smartphone.Nadju se programi (zm player,rockbox..) i podrzava javu.Stim sto je teže naći igrice posto ima touch screen.
M.M.M., danas to sjutra nesto drugo.....Meni kad tel jednom crkne,ja ga odmah mjenjam.....Jer obicno posle toga crkne jos nesto,pa jos nesto itd.......Razlog vise da ga promijenis..........
Ma znam.Samo da ubedim roditelje posto sam im se na glavu popeo kad sam kupovao motorolu.Naime ja sredio da mi donesu tu motorolu iz amerike posto u to vreme(pre 7 meseci) jos nije dosao kod nas.
To bilo nesto preko mog ujke pa neki njegov prijatej....
P.S.Moji roditelji operisani od tehnike pa misle da je motorola cool,extra,naj naj,a ja phone maniac.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.