n73 ili e61
n73 ili e61
bilo bi dobro da mi ljudi koji su koristili oba telefona kazu za koji bi trebao da se odlucim. kamera nije bitna funkcija. razlika u ceni je mala pa...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da li ti je bitna muzika? Velicina telefona? Velicina displeja? Qwerty tastatura? WiFi? ..... Daj malo konkretnije sta ocekujes od telefona, za sta ti treba i sl. Moj glas definitivno ide za E61 mada ce me verovatno sad ovde razapeti al dobro... Ne kazem da je N73(me) los telefon, daleko od toga, ali...
Prednosti E61 su ogroman displej, qwerty, wifi, voip, jaca baterija i, po mom subjktivnom misljenju je, nesto brzi . A na strani N73(me) je kamera, muzicki player i manje dimenzije. To su uglavnom neke bitnije razlike a sve ostalo je tu negde otprilike isto s obzirom da su bazirani na istoj platformi

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Low Rider, Ta dva telefoni i nisu bas zahvalna za poredjenje,to su dve potpuno razlicite serije, E i N. Prva je biznis a druga vise okrenuta multimediji.Odgovori na ova pitanja koja ti je postavio Azimuth, i samo ce ti se kas'ti.
Ali evo da se ja licno pitam pazario bih E61.

Ali evo da se ja licno pitam pazario bih E61.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Low Rider, pa ako ti kamera i muzika nisu bitne onda je svakako bolje resenje E61 koji je jedan od najfunkcionalnijih symbian telefona za te pare.Svako ko ga je koristio ima samo reci hvale za njega.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
koristim oba, tj e61 i n73me i pravo da ti kazem ne bih se odrekao nijednog od njih. e61 mi je za kuckanje poruka (qwerty tastatura), wifi koji koristim i kod kuce u krevetu, na spratu u komsiluku, kao i za puskice na faxu jer ima veliki ekran pa se pdf i word fajlovi odlicno vide.
e sa n73me je druga prica, njega koristim za muziku, slikanje i pricanje. ja glasam za oba
e sa n73me je druga prica, njega koristim za muziku, slikanje i pricanje. ja glasam za oba

::luv phonez::
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Azimuth
- Moderator
Low Rider, zahvalniji je u smislu sto je veci displej pa je samim tim i preglednije, qwerty tastatura pa se lakse i brze pise itd. al u prinicpu mogucnosti su iste, na oba mozes da editujes dokumente, ako na to mislis...
djoxie, pa u proseku kad konvertujes bilo koji film koji je inace oko 700-750MB smanji se na oko 200MB... Ne znam sta si hteo time da kazes...
Za m600 ne znam nista, ali je E61 stvarno zlo od telefona... ( u pozitivnom smislu naravno )
djoxie, pa u proseku kad konvertujes bilo koji film koji je inace oko 700-750MB smanji se na oko 200MB... Ne znam sta si hteo time da kazes...
Za m600 ne znam nista, ali je E61 stvarno zlo od telefona... ( u pozitivnom smislu naravno )
Azimuth,
samo sam rekao coveku sa kojom velicinom fajlova otprilike moze da barata e61 ako mu je to toliko bitno. pretpostavljam da nije upoznat sa velicinom fajla na rezoluciji i zvuku prilagodjenim za e61 putem smartmovie programa, tako da sam mu samo preneo. znam ja da ti znas to sve, ali ovde ne pomazemo tebi nego njemu.
samo sam rekao coveku sa kojom velicinom fajlova otprilike moze da barata e61 ako mu je to toliko bitno. pretpostavljam da nije upoznat sa velicinom fajla na rezoluciji i zvuku prilagodjenim za e61 putem smartmovie programa, tako da sam mu samo preneo. znam ja da ti znas to sve, ali ovde ne pomazemo tebi nego njemu.
::luv phonez::
- Azimuth
- Moderator
djoxie, pa bez obzira za koji god model da konvertujes dobijas priblizno istu velicinu fajla. Hocu da ti kazem da tih 200MB koliko te izadje nema veze jer on moze da stavi 5 filmova i napuni 1GB karticu koja ce opet raditi.. Evo i ja na N80 to isto radim... Da rezimiramo, nije bitna velicina fajla kod gledanja filmova nego velicina ekrana na kojoj gledas jer logicno da je slika srazmerno manja/veca sa velicinom ekrana... Jeste, film na tolikom displeju izgleda stvarno lepo i sve je savrseno vidljivo, tu se slazemo... A ja sam evo da bih experimentisao konvertovao jedan dugometrazni film sa Jennom Jameson i ovako konvertovan je tezak blizu 500MB i mogu ti reci da se sve lepo vidi

- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09