n73 ili e61

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

n73 ili e61

Post od Low Rider »

bilo bi dobro da mi ljudi koji su koristili oba telefona kazu za koji bi trebao da se odlucim. kamera nije bitna funkcija. razlika u ceni je mala pa...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Da li ti je bitna muzika? Velicina telefona? Velicina displeja? Qwerty tastatura? WiFi? ..... Daj malo konkretnije sta ocekujes od telefona, za sta ti treba i sl. Moj glas definitivno ide za E61 mada ce me verovatno sad ovde razapeti al dobro... Ne kazem da je N73(me) los telefon, daleko od toga, ali... :roll: Prednosti E61 su ogroman displej, qwerty, wifi, voip, jaca baterija i, po mom subjktivnom misljenju je, nesto brzi . A na strani N73(me) je kamera, muzicki player i manje dimenzije. To su uglavnom neke bitnije razlike a sve ostalo je tu negde otprilike isto s obzirom da su bazirani na istoj platformi

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Low Rider, Ta dva telefoni i nisu bas zahvalna za poredjenje,to su dve potpuno razlicite serije, E i N. Prva je biznis a druga vise okrenuta multimediji.Odgovori na ova pitanja koja ti je postavio Azimuth, i samo ce ti se kas'ti. :D
Ali evo da se ja licno pitam pazario bih E61. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Low Rider, pa ako ti kamera i muzika nisu bitne onda je svakako bolje resenje E61 koji je jedan od najfunkcionalnijih symbian telefona za te pare.Svako ko ga je koristio ima samo reci hvale za njega.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Low Rider, potpuno se slazem sa Azimuth, Wicker Man, e61 je stwarno extra fon, imao sam prilike da se malo poigram sa njim i nisam mogao da werujem koliko je dobar :blinky: :blinky: :blinky: ...dodje mi da prodam n91 i da uzmem owu mashinu od telefona... :D :D :D

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Low Rider bez razmisljanja bih se opredelio za E61, al sve zavisi od tvojih potreba od mobilnog telefona.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E61 bez imalo dvoumljenja ako kamera kako kazes nije bitna. Extra izrada sa paznjom na svaki detalj za razliku od N73, uz sve ostalo ovde vec nabrojano.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

E61,bolji je mnogo i mocniji....Znam iz licnog iskustva,al ga nisam uzeo jer obozavam N seriju.....Al definitivno E61.............
N97, iPhone 4 on its way!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

koristim oba, tj e61 i n73me i pravo da ti kazem ne bih se odrekao nijednog od njih. e61 mi je za kuckanje poruka (qwerty tastatura), wifi koji koristim i kod kuce u krevetu, na spratu u komsiluku, kao i za puskice na faxu jer ima veliki ekran pa se pdf i word fajlovi odlicno vide.
e sa n73me je druga prica, njega koristim za muziku, slikanje i pricanje. ja glasam za oba :)
::luv phonez::

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

E61 bez ikakve price 8)
and justice for all...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ako ti treba kamera 73 a ako ti kamera ne treba 61.najbolje rešenje oba 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Low Rider »

pa i ja sam nekako vise za e61. najvise mi treba za email i za office. ali imam se m600 pa bi imao dva recimo slicna telefona. kad sam vec ovo pomenuo, malo skrecem sa postavljene teme, jel e61 zahvalniji za rad sa office fileovima.
hvala

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

ja na e61 imam instaliram smartmovie tako da gledam avi fajlove, a obzirom na velicinu ekrana mozes pretpostaviti koje je to uzivanje. naravno, pusta fajlove svih velicina, tj najveci mi je bio film od oko 200mb

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Low Rider, zahvalniji je u smislu sto je veci displej pa je samim tim i preglednije, qwerty tastatura pa se lakse i brze pise itd. al u prinicpu mogucnosti su iste, na oba mozes da editujes dokumente, ako na to mislis...
djoxie, pa u proseku kad konvertujes bilo koji film koji je inace oko 700-750MB smanji se na oko 200MB... Ne znam sta si hteo time da kazes...

Za m600 ne znam nista, ali je E61 stvarno zlo od telefona... ( u pozitivnom smislu naravno )

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

Azimuth,
samo sam rekao coveku sa kojom velicinom fajlova otprilike moze da barata e61 ako mu je to toliko bitno. pretpostavljam da nije upoznat sa velicinom fajla na rezoluciji i zvuku prilagodjenim za e61 putem smartmovie programa, tako da sam mu samo preneo. znam ja da ti znas to sve, ali ovde ne pomazemo tebi nego njemu.
::luv phonez::

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

djoxie, pa bez obzira za koji god model da konvertujes dobijas priblizno istu velicinu fajla. Hocu da ti kazem da tih 200MB koliko te izadje nema veze jer on moze da stavi 5 filmova i napuni 1GB karticu koja ce opet raditi.. Evo i ja na N80 to isto radim... Da rezimiramo, nije bitna velicina fajla kod gledanja filmova nego velicina ekrana na kojoj gledas jer logicno da je slika srazmerno manja/veca sa velicinom ekrana... Jeste, film na tolikom displeju izgleda stvarno lepo i sve je savrseno vidljivo, tu se slazemo... A ja sam evo da bih experimentisao konvertovao jedan dugometrazni film sa Jennom Jameson i ovako konvertovan je tezak blizu 500MB i mogu ti reci da se sve lepo vidi :D :oops:

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Low Rider »

... a sta si to video :? :)
ako pricamo o m600 bitna je velicina fajla!
a evo uzeo sam e61, i na njemu nije bitna velicina tj sve guta, za sada. starasan tel nema sta 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Cestitke na pravom izboru, i neka te sluzi dugo i uspesno .
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Cestitke i sa moje strane... Da te sluzi dok ga ne zamenis :wink:

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

Takodje i ja cestitam!Ne znam da li ste primetili da od kako je cena E61 pala ispod 180evra(nov) i 150e(polovan) da sve vise ljudi pazari ovaj telefon? :wink: ko zna,mozda ovo ispadne najprodavanija nokia! 8)

Odgovori