Treba mi telefon do 220e,nesto sam razmisljao o Samsung G600,pa ne znam sta vi mislite o tom telefonu ili ima te li drugu preporuku?
Unapred hvala,....
A sta ti treba od telefona? Za ove pare imas prilicno dobar izbor, ali moras da kazes stati treba? Evo, ja mogu toplo da preporuchim E61, a tebi se on mozda gadi.
Verovatno je mislio da je malo SMEKSI a ne neka cigla koja je pretrpana funkcijama kao E61(nije cigla al ajde)... E sad... daj bar nesto sto trazis... Kamera? Player? sta je vaznije? a sad skoro svaki tel za te pare ima bluetooth
Nesto u stilu LG Shine,Cokolade,P7200,Motorola V6,V8,Nokia N76,tako nesto slicno..
A kamera i player je podjednako vazno...
Razmisljao sam o KU580 ali mali display i kamera od 2mpx....
Stefan_93, pa ako su ti vazni kamera i player gledaj modele nokie ili SE....samsung je ok,ali baterije su mu uzas,tako da dzaba ti i kamera i player!
Moja preporuka bi isla za:
N73(me) - malko je skuplja....
K800 - extra kamera + ok player=ostaje ti novac za mamorijsku,bolje sluske (oko 150ekosta)
K810 - ista prica kao i k800 samo prepakova (takodje vazi i za K770)
Da,al mislim da kamera i ekran na N91 i nisu nesto... slazem se potpuno sa lokijem... E pogledaj mozda 5610(malko skuplji od tvoje cifre,al ne mnogo) ili 5700... to ti je moj predlog
E ima super fona lepo odesh na pretrazivac i nemucis se..... Mada je meni extra L760 preteran fon! Nego ti lepo na pretrazivac pa upishesh sta ti treba i etogac
Poslednja izmena od Weshtica u Ned, 10. Feb 2008. 21:53, izmenjeno 1 put ukupno.
loki N73ME mozda moze ali Sony Ericsson ni za zivu glavu,em' su gadni,debeli ne svidjaju mi se.
N91 mi je poglup jer ima 176x208 rezoluciju i samo 2mpx,a player to jeste tacno da je najbolji.
5610 ni on nije los kao ni 5700,ne znam vidjeti cu....
Stefan_93, pogledaj debljinu i ukupnu velicinu na modelu K770,mislim da bi reakcija trebala biti ,ipak je samo 14.5mm debeo....a to je mnogo tanje od npr n73!!!
5610 xm je extra telefon,mozda bi ti on bolje legao od n73 (em je noviji,em nije symbian)
5700 je extra telefon za muziku,ali kamera ,slabija dosta od ostalih ponudjenih!
Stefan_93 napisao:Nesto u stilu LG Shine,Cokolade,P7200,Motorola V6,V8,Nokia N76,tako nesto slicno..
Aaaa,znaci fenseraj,pa sto ne kazes.
Ako je vec tako onda zaista nema potrebe da odbacujes samsung g600 i dalje trazis, imas i kamericu a i izgleda fensi.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Onda cu ostati na G600,T650 mi je mutav jer snima video u 176x144.
Izmedju ostalog,hvala.
Meni je dosta bitan izgled telefona,ne volim blokove (a ni drugi ) itd.Po meni najljepsi telefon je P7200...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.