помоћ око телефона Н81 и 6500 класи
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
помоћ око телефона Н81 и 6500 класи
Двоумим се између ова два модела Нокије.Значи Н81 и 6500 класик.Поредио сам их,и приметио да 6500 класик има бољу камеру од Н81.Шта ви мислите о ова два модела
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Definitivno n81 mnogo bolji teelefon izuzev kamere koja cak ponekad moze da odradi posao.Najbolji muzicki fon ,wifi,baterija,symbian...
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ova dva modela su potpuno dve ralicite sprave. Ovaj je extra tezak i debeo, onaj je extra tanak i lagan; ovaj je symbian, onaj je dump; ovaj ima memorijsko prosirenje, onaj nema; ovaj je slide, onaj je monoblok; razlika u ceni je velika i oupste su sasvim razlicite klase, te mi nije jasno kako si dosao na ideju poredis ova dva modela? Zbog kamere? Bolje onda pogledaj 6500 slide.(On ti je i ovako neka zlatna sredina izmedju ova dve modela)
U svakom slucaju, ako si zahtevniji i napredniji korisnik uzmi N81; a ako ti treba telefon samo za zvanje,sms i poneka java igrica da se oplete kad ti je dosadno uzmi bolje 6500. U dzepu ga neces ni osetiti i mnogo vise ces mamiti poglede prolaznika sa njime nego sa "onom ciglom". Elegancija je svakako na njegovoj strani(6500), moje misljenje
U svakom slucaju, ako si zahtevniji i napredniji korisnik uzmi N81; a ako ti treba telefon samo za zvanje,sms i poneka java igrica da se oplete kad ti je dosadno uzmi bolje 6500. U dzepu ga neces ni osetiti i mnogo vise ces mamiti poglede prolaznika sa njime nego sa "onom ciglom". Elegancija je svakako na njegovoj strani(6500), moje misljenje

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Au,a ja mislio poredjenje n81 vs slide varijanta.Sto kaze milann,nije mi jasno zasto se dvoumis izmedju ova dva telefona kada su nebo i zemlja u svakom pogledu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
samo-partizan, Ne verujem da tebi symbian nesto znaci i da se mnogo razumes u njega,cim postavljas ovu vrstu poredjenja dumb vs smart.Kada si ih poredio obratio si paznju samo na kameru,pa ako ti je samo ona bitna onda imas drugih telefona kojim je ta nekako u prvom planu.SE K810 ili K850.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!