E61i ili N82
E61i ili N82
Znam da su ova dva modela iz razlicitih serija i da ih malo teze porediti ali sam u dilemi koji od ova dva da pazarim. Razlika u novcima izmedju njih je oko 100-140e ali nije to problem!
Snalazim se sa simbianom jer sam koristio 6680 i N70 ali vrijeme je da se mijenja!
Na E61i mi se svidja veliki displej i baterija koja izdrzi 4 dana, ali nedostatak radia i memorijske kartice je problem. A N82 ima odlicnu kameru i 3.5 ulaz za slusalice, FM, ali je baterija jako slaba.
Volio bih ako bi mi mogli pomoci da se odlucim za pravi telefon!
Cesto koristim internet, muziku i pisanje smsova.
Snalazim se sa simbianom jer sam koristio 6680 i N70 ali vrijeme je da se mijenja!
Na E61i mi se svidja veliki displej i baterija koja izdrzi 4 dana, ali nedostatak radia i memorijske kartice je problem. A N82 ima odlicnu kameru i 3.5 ulaz za slusalice, FM, ali je baterija jako slaba.
Volio bih ako bi mi mogli pomoci da se odlucim za pravi telefon!
Cesto koristim internet, muziku i pisanje smsova.
- bOOdala
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
- :: Sony Xperia Z ultra
- :: Nokia 7600
MirkoSlo, da sam na twom mestu uzeo bih e61i (po meni odlichan za to shto si pomenuo (internet,muziku (tu i tamo),pisanje smsowa))...nije mi jasno owo: "ali nedostatak radia i memorijske kartice je problem" ...memoriske kartice??? Pa on podrzawa memoriske kartice
Telefoni ne mogu da se porede...Napishi malo preciznije shta trazish od telefona... 

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
MirkoSlo, Pa kada mnogo koristis net i kucas sms-ove onda logicno je da se opredelis za E61i,telefon je zaista odlican a i sada memorijske uopste nisu skupe tako da mozes da imas solidan multimedialan phone i odlican biznis phone u jednom.Naravno po multimedijalnoj osnovi ne moze da se meri sa N82 ali opet nije tako los. 

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Glasao sam za E61i kao vlasnik E61 aparata. Mislimd a po toj ceni tesko mozes da dobijes bolji fon (ako ti kamera niej znacajna stavka) Ako jeste, zaboravi sta sam napisao. Veliki displej, monstruozno jaka baterija, QWERTY, sve moguce i nemoguce konekcije... treba li ti jos nesto?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
MirkoSlo moj glas bi isao za E61i, vise cenim E seriju od N serije, usput mozes i da razmislis i o Sony Ericsson P990i.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Najverovatnije cu da pazarim E61i jer kamera mi nije bas toliko bitna a i ova na E61i moze da napravi solidne slicice po danu! Uz njega ponesem neki canon dig aparat kad putujem i mogu praviti slicice u svim vremenskim uslovima.
Jel realna cena za E61i od 300e ili se moze naci za manje novaca?
Primetio sam da se cena E61i ne menja cesto, stabilna je i nema neki veliki pad (neverujem da ce padati jer nema naslednika), a N82 drasticno gubi cenu i do leta ce biti jos vise pristupacna ljudima zbog izlazaka novin modela iz N izvedbe! Jel sam upravu?
VELIKO HVALA SVIMA NA POMOCI!
Jel realna cena za E61i od 300e ili se moze naci za manje novaca?
Primetio sam da se cena E61i ne menja cesto, stabilna je i nema neki veliki pad (neverujem da ce padati jer nema naslednika), a N82 drasticno gubi cenu i do leta ce biti jos vise pristupacna ljudima zbog izlazaka novin modela iz N izvedbe! Jel sam upravu?
VELIKO HVALA SVIMA NA POMOCI!
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
I ja sam glasao za E61, odlican je telefon, baterija dugo drzi, veliki display, QWERTY, solidna brzina, kamera OK preko dana. Medjutim, meni nije bio glavni problem nedostatak FM-a, vec sto je music player ocajan, zvuk slab, cak i sa adapterom.
Nisam probao N82 ali mi se ne svidja sto je skroz plastican.
Nisam probao N82 ali mi se ne svidja sto je skroz plastican.
Motorola Moto G
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
nick6, music player nije losh, a jachina zvuka moze lako da se dotera, recimo da koristis power MP3, ili, ako ti ni to nije dovoljno glasno, lepo u soundforge pojacas svaku pesmu 16x, i onda telefon urla. Ako zelis da se telefon trese dok svira, i da osetis basove, uzmi lepo nekog kineza sa nekolicinom zvucnika, i onda uzivaj. Muzika i ne sluzi zato da osteti sluh...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Soundforge je program za komp pomocu kojeg mozes da (kao sto je miodrage, naveo) pojacas glasnocu pesme, mozes da snimas, editujes pesme...
Uostalom evo ti link pa pogledaj: http://www.sonycreativesoftware.com/pro ... sp?pid=431
Zanimljiva je ova dilema koju ima MirkoSlo, . Oba telefona su pozeljna za posedovanje!
Uostalom evo ti link pa pogledaj: http://www.sonycreativesoftware.com/pro ... sp?pid=431
Zanimljiva je ova dilema koju ima MirkoSlo, . Oba telefona su pozeljna za posedovanje!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●