Pomagajte!Koji best buy do 200e?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
pietro
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 25. Feb 2008. 18:43

Pomagajte!Koji best buy do 200e?

Post od pietro »

Dakle,kao sto i naslov poruke kaze,u debeloj sam nedoumici.Preferiram Se ali nemam nista ni protiv Nokie.Kljucni kriterijumi prilikom pomoci u izboru:
1.Kamera je vazna,ali je zvuk jos vazniji,tj.rekao bih posle telefona najvazniji.
2.Potpuno mi je svejedno dal' je dumb ili smart.
3.Dizajn je bitan,ali ne toliko,(s tim sto je vazno da se ne rasklimata ili oguli odma').
4.Brzina je kljucna,mislim koj ce mi tel.koj treba da cekam,jer onda znam i da pobesnim.
5.Mora da bude monoblok - nikakvi preklopi i ostala cuda,mada eventualno i ne drage volje,mozda bi pristao i na slajder.
6.Najbolje bi bilo da u ovu kintu nekako inkorporiram i karticu,da se ne trosim mnogo,hehe,al to ne znaci da morate da mi predlozite neki model sa istom.
7.NIKAKO Samsung.
8.Znam,sad cete da me zezate zbog uslova koje sam postavio,ali ne,ja sam skroman covek, mob ne mora da kuva kafu :D

Pozdrav svima i unapred hvala na izdvojenom vremenu i trudu.

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Onda K800i, dobar dizajn (subkjektivno), extra kamera, zvuk, monoblok, dosta je brz.. On je nekih 150EU, a za ostatak novca mozes kupiti karticu od 2gb za 30EU i da castis drustvo sa picem. :)

Trojanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Feb 2008. 07:29

Post od Trojanac »

pietro, Moj predlog ti je definitivno Sony Ericsson K800i uz njega bi trebao da dobijes memorijsku od 512 MB. Kamera je 3.2 Megapixela xenon blic, zvuk extra i naravno baterija duze traje nego na nekom Nokia telefonu za ta pare. Ako volis Sony Ericsson a,to i sam kazes, nemoj se ni petljati oko neke Nokije. Ako se ipak odlucis da bi neki slajder onda ti mogu preporuciti W850i isto extra telefon sa karticom od 1 GB koja ide uz telefon. :wink: Ali ako volis monoblok za tebe je K800i to je proveren telefon i nece mu brzo padati cena.

Pozz :)
SE W880i, T250i, Nokia 6230

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

pietro, Za taj novac i po tvojim kriterijumima kao najbolji izbor se namecu 2 modela SE K810 i Nokia N73.Sada razlika je medju njima sto je N73 smart a K810 dumb phone,pa ti vidi sta ti vise odgovara.Inace oba telefona su dobro poznata i dobro su im poznate i mane i prednosti tako da nema tu mnogo kalkulacija.Izbor je na tebi. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

pietro, po meni ti je najbolji izbor K810i.Imas dobar zvuk,extra kameru i extra dizajn.Uklapa ti se u buzet + memo kartica,ali bez pica za drustvo.I da,ne znam koliko je to tebi bitno,ali K800 ima manje-vise svako,a K810 retko ko.
PozdrAv :)
Linux&Android

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

PA ako ti je zvuk jako bitan ja bih ti preporucio SE W810, malo je stariji model ali zato je vokmen (odlican zvuk), solidna kamera , monoblok i baterija koja je dosta jaka. Cena mu je nesto oko 130e.

Ako hoces neki noviji model i bolju kameru onda SE K800 ili Nokia N73.
and justice for all...

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

nemoj da uzmesh n73 ako se nervirash kad je fon spor, imam ga godinu i po i navikao sam a i inache imam strpljenja (chudo shta te 3650 nauchi) tako da ti je moja preporua k810, prelep fon
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Po svim stavkama koje si postavio, najbolji izbor je K800. Osim po ceni. Ali ces preziveti sto je jeftiniji od 200e :D

milann, rece sve pa da se ne ponavljam.

Cak mislim da K800 tu nema ozbiljniju konkurenciju (za tvoje zahteve).
iPhone 3G[s] 16GB

Odgovori