N95 vs LG viewty

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
byeeee
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 21:16

N95 vs LG viewty

Post od byeeee »

ovako sada uskoro ce mi rođendan i kuma bi mi kupila laptop a ja se dvoumim prvo dal bi laptop il mobilni fakat neznam kaje po vasem misljenju bolje da uzmem? a ako uzimam mobilni dvoumim se
između n95 i viewtya??kakav je fotić na n95,jer baterija izdzi barem 1,5dan?i dal GPS radi dobro,dal se slide jako klima?eh raspisala se jaaa. :D :oops: :oops:

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

byeeee, imash temu o n95 pa pogledaj i tamo pitaj shta ti nije jasno... Shto se tiche odabira izmedju fona ili laptopa,to morash sam da razmislish shta ti wishe treba... :D Toliko od mene,nadam se da sam ti nekako pomogao... :lol:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

byeeee, Ne zelim da te uvredim ali porediti telefon i laptop je stvarno besmisleno i glupo.
Kao sto rece bOOdala, imas temu na ovom forumu o n95 gde ces naci odgovore na svoja pitanja.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

byeeee, Uzimaj taj laptop, kad vec mozes birati :D Sporije mu pada cena nego telefonima, a laptop ti moze ponuditi mnogo vise od telefona.

Eh, da je meni neko hteo kupiti mobilni za rodjendan, a kamoli laptop... :smutny:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Jeste da je forum o mobilnim telefonima ali i ja ti naravno predlazem da uzmes ti taj laptop :wink:
Izmedju ova 2 telefona ja bih uzeo N95, ali pitanje je da li tebi treba symbian telefon(cini mi se da ne treba jer si spremna da odbijes laptop zbog mobilnog), ako ne treba LG viewty je skroz dobar telefon.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Odgovori