ovako sada uskoro ce mi rođendan i kuma bi mi kupila laptop a ja se dvoumim prvo dal bi laptop il mobilni fakat neznam kaje po vasem misljenju bolje da uzmem? a ako uzimam mobilni dvoumim se
između n95 i viewtya??kakav je fotić na n95,jer baterija izdzi barem 1,5dan?i dal GPS radi dobro,dal se slide jako klima?eh raspisala se jaaa.
byeeee, imash temu o n95 pa pogledaj i tamo pitaj shta ti nije jasno... Shto se tiche odabira izmedju fona ili laptopa,to morash sam da razmislish shta ti wishe treba... Toliko od mene,nadam se da sam ti nekako pomogao...
byeeee, Ne zelim da te uvredim ali porediti telefon i laptop je stvarno besmisleno i glupo.
Kao sto rece bOOdala, imas temu na ovom forumu o n95 gde ces naci odgovore na svoja pitanja.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Jeste da je forum o mobilnim telefonima ali i ja ti naravno predlazem da uzmes ti taj laptop
Izmedju ova 2 telefona ja bih uzeo N95, ali pitanje je da li tebi treba symbian telefon(cini mi se da ne treba jer si spremna da odbijes laptop zbog mobilnog), ako ne treba LG viewty je skroz dobar telefon.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.