Telefon do 250 E

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Mos3y
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 25. Mar 2008. 14:31
:: Samsung Galaxy S5
:: Sony Xperia J

Telefon do 250 E

Post od Mos3y »

Koristim mobilne telefone vec 10 god. i promenio sam ih 200.
Sad sam skupio neki kesh(250 e)pa me zanima vasa preporuka,sta da kupim.Kod telefona mi je bitno da ima extra zvuk na slusalicama,da ima puno memorije(minimum 2 gb),da nije samsung i da nije cigla(ok moze da buge vecih dimenzija ali nikako mnogo debeo).Unapred hvala. :D
Zivot je kurva,ti budi makro!!!

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Mos3y, ja bih ti preporucio Nokiu n91 + neke dobre slushke... :wink: :wink: :wink: :wink:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Mos3y, ako hoces bas super zvuk onda N91 4gb,a imas i N73 Me koji takodje ima odlican zvuk,ali slabiji od N91,dobijas 2gb uz njega i ima super kameru. :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

Ali ljudi, to je debelo... :lol:
Ako ti nije neophodna kamera, moj predlog ide za SE W950i + usteda para... :wink:
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

I N91 i N73 su dembele cigle, +N91 ima malu rezoluciju ekrana. Mogu da ti preporucim SE W950 ako ti ne treba kamera (4GB, veliki ekran, dobar plyer i solidne sluske) kao i SE W580i + kartica (lep mali W). Ako ti nije hitno sacekaj da cena SE W910 modela padne (sad je 290e) ili K810i (telefon za sve namene)

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Re: Telefon do 250 E

Post od bOOdala »

Mos3y napisao:Kod telefona mi je bitno da ima extra zvuk na slusalicama,da ima puno memorije(minimum 2 gb),da nije samsung i da nije cigla(ok moze da buge vecih dimenzija ali nikako mnogo debeo)
n91 je swe to nabrojano, Mos3y mozda bi bilo najbolje da kazesh shta ti je josh bitno kod telefona (ekran,kamera...itd,itd),lakshe cemo doci do reshenja,owako samo prawimo swadju... ;)

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Zanimljivo da covek koji je promenio 200 telefona postavi ovakvo pitanje :| . Svasta cu videti ovde
w810 + 8GB

geckonium
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 27. Mar 2008. 01:28

Post od geckonium »

eeee...
ja bi kupio ovaj N91 4 GB ako mi neko kaze gde ima i ako je cena oko 250e 8) 8) 8)

+ imam W810i (star oko godinu i po dana) samo je malo izudarana maska i ima fleku na kameri ali mislim da to moze da se skine posto mi nikad nije palo na pamet da to nosim u servis a i nisam gadjao bivshe ribe njime niti bilo shta slichno / klasika
koji bi dao + dodao shke za N91 (ili N73)

e sad me zanima dal mi se isplati da peglam ovaj W810i (nova maska i to) pa da ga zavaljam ili mi dodje isto...
ili chak da ga zakopam negde pa mi mozda nekad i zatreba...

neke ljude sam pitao koji fon da uzmem... ali jedni kazu N73 a drugi N91 ...
mada se meni lichno vishe svidja design N91...

a i za proshli fon sam se raspitivao ovde na forumu i nisam se pokajao shto sam uzeo w810i mada mi je bilo chudno poshto furam nokiu ceo zivot...

pozdrav.... :blinky:

geckonium
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od geckonium »

sad sam izvalio da N91 nema BLIC ???
i jel imaju oba telefona (N73 i N91) onaj 9mm ulaz (ako sam dobro rekao / mislim klasichan za slushke kao sto imaju mp3 plejeri)
i koliko kostaju ove miniSD kartice (recimo 2gb koliko i podrzava N73) ?!

ne mogu da se odluchim ??

pozzzzzz....

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

geckonium,da N91 nema blic.Ulaz za slusalice je 3.5 milimetarski.N91 ima sigurano taj ulaz,a mislim da n73 me ima 3.5mm samo na daljinskom upravljacu.Cenu kartica ne znam,ali mislim da je oko 1500din.
PoZZdraV :wink:
Linux&Android

geckonium
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od geckonium »

al sam lupio 9mm (ko da ocu nekog da roknem) 8)
hvala na odgovoru !

a sta mi preporuchujesh da uzmem ?
i jel ima neko ideju sta da radim sa w810i ?? (citaj gore)

Mos3y
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 25. Mar 2008. 14:31
:: Samsung Galaxy S5
:: Sony Xperia J

Post od Mos3y »

Ma necu N 73 me,imao sam njega i debeo je...Sto se tice kamere meni odgovara i ona od 0,3 mpx,mada nije neophodna...A sto se tice ekrana meni je vrlo bitno da je ekran sto bolji,nemora da bude extra veliki ali mora da ima ostrinu i da se extra vidi i kad sunce direktno sija u ekran i kad sam u mraku...Meni je w 950 totalno ok ali nisam siguran da cu kad resim da ga prodam dobiti neki kes jer mu cena pada ko luda...kad se pojavio bila mu je cena kao n95,a sad smesno malo... Djape48-pitanje postavljam jer zelim da cujem i komentare ljudi koji su sigurno iskusniji i pametniji od mene,a ne zato sto se ne razumem u telefone...Dakle sta mi predlazete n91+extra sluske,w 950 ili neki drugi.Inace meni se ne zuri.Nemam nista protiv da telefon bude polovan(Samim tim moze i neki skuplji koji je polovan 250 E)Hvala svima koji pokusavaju pa mi pomognu...
Zivot je kurva,ti budi makro!!!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Mos3y napisao:Meni je w 950 totalno ok ali nisam siguran da cu kad resim da ga prodam dobiti neki kes jer mu cena pada ko luda...
Cena više ne pada :uhuh: a za svaki polovni ćeš dobiti 120-130e. To je to ako ti odgovara, dobijaš extra ekran, skoro 4GB najprirodnije reprodukcije muzike na mob što sam ja čuo :) , plus budženje 10-tak STVARNO korisnih i lepih symbuiq aplikacija ;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Mos3y, iskreno, ja te ne razumem.. N91 uzimas u obzir, a N73 neces jer je debeo. Po dimenzijama N91 je mnogo deblji i veci od N73.

Inace, i moja preporuka za w950. A ne bi bilo lose da pogledas i M600i; nov je svega nekih 150 eur, nije debeo, UIQ, ima dobar ekran... Zvuk na sluskama nisam proverio, ali verujem da je dobar kao i na vecini SE telefonima :wink: .

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Vidi ja imam w950, i to sam imao dva komada.
Prvom je zvuk, tj. jacina bila :uhuh: , ovom drugom je moram reci pristojna jacina, mada sam to ispravio sa megabasom, i umjesto hpn70 koristim kos sluske, i jedina iritirajuca stvar je sto imam onda suvise kabla na sebi :)
E sad da li ja uobrazavam ne znam, jer nisam zapamtio koja je verzija softvera bila na predhodnom, a dosta je bilo govora o tome da se utisa svoje modele kad su na zalasku popularnosti.
Ovaj sada, da kucnem u drvo i dalje me sluzi, ali ti ga ne bih preporucio, zasto????
Zato sto sam ga ja u 10tom mjesecu prosle godine platio novog koliko kosta i sad.
Ja barem razmisljam da je najbolja kupovina onog modela, kome je skoro cijena tresnula i to znacajno, sto ne govori o odsustvu kvaliteta, vec o velikoj ponudi lokalnih prodavaca.
N91 je vrlo fin telefon, on jeste spor, i nevjerujem da je mnogo sporiji od moje mpx200 sto nije toliko iritirajuce, i on ti je fin izbor, pod uslovom da se javi po cijeni od 205 evra 8gb koliko je do skora bio. Inace njegov dizajn i kvalitet izrade su izuzetni.
Za 40 evrav vise mozes uzeti n81, po specifikaciji izuzetan telefon, u vrhu muzicke reprodukcije, pa bi bilo dobro da o njemu malo prelistas. Nemoramo ti mi sve reci. :D
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

geckonium,pazi ako ti treba telefon samo i iskjucivo za muziku onda N91+neke dobre sluske i na konju si.Ako te zanimaju druge funkcije na telefonu poput kamere,veceg displeja onda N73me.Zvuk na N73 nije los,ali opet moras da uzmes neke dobre slusalice ako hoces da uzivas..Za W810 ne znam sta da ti kazem.Ako imash kesha za nokiu,onda bi ja mozda i sacuvao W810.
Nadam se da sam ti pomogao...
Pozdrav :wink:
Linux&Android

geckonium
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od geckonium »

Njami , hvala na odgovoru... 8)
sachuvacu W810i ali cu da ga servisiram...
tako da mi treba preporuka (mozda cak i ako neko sa foruma radi) koliko bi bila nova maska + nov soft + ciscenje (ako moze da se ocisti fleka na kameri) tj generalka ... mada ako je mnogo skupa maska ne bi je menjao !?

znachi N91 mi se bash svidja... :dry:
ali sam razmishljao mozda da uzmem N95 polovan... :uhuh:

danas sam na faxu bleyo sa ortakom koji ima N73 pa sam ga chachkao loma...
ne svidja mi se toliko najvishe zbog design-a... tako da sigurno njega necu !!! :disgust:

Mos3y izvini sto se kachim na temu... nadam se da nije problem!?

8)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Pazi,N95 nema zvuk kao sto to ima N91... to je sigurno... e sad... Ako oces ipak malo vise funkcija a ok zvuk,onda moze...
Nokia E71... Elegant, but deadly

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

geckonium, Mos3y, a sto ne pogledate novu nokijinu muzicku uzdanicu 5610xm,mislim da telefon nudi odlicne specifikacije za novac koji kosta....pre svega dopadlijv dizajn (nije debeo :D ),lep ekran,dobra kamera (3.2 mpx) i + muzicki je nadaren....,a cena oko 220e!
Ili mozda symbian varijanta -5700-
D500&E71

geckonium
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od geckonium »

e hvala vam puno ljudi...
uzecu N91 sigurno...
josh ako mozete da preporuchite gde...
inache ja sam na Banovom Brdu tako da ako ima neka radnja u blizini koja je proverena sto se tiche pack-a (posto nemam pojma sta je sve unutra) i koja je trenutno realna cena za N91 ili N91 4GB varijantu !?

hvala josh jednom !!!

Odgovori