Vidi ja imam w950, i to sam imao dva komada.
Prvom je zvuk, tj. jacina bila

, ovom drugom je moram reci pristojna jacina, mada sam to ispravio sa megabasom, i umjesto hpn70 koristim kos sluske, i jedina iritirajuca stvar je sto imam onda suvise kabla na sebi
E sad da li ja uobrazavam ne znam, jer nisam zapamtio koja je verzija softvera bila na predhodnom, a dosta je bilo govora o tome da se utisa svoje modele kad su na zalasku popularnosti.
Ovaj sada, da kucnem u drvo i dalje me sluzi, ali ti ga ne bih preporucio, zasto????
Zato sto sam ga ja u 10tom mjesecu prosle godine platio novog koliko kosta i sad.
Ja barem razmisljam da je najbolja kupovina onog modela, kome je skoro cijena tresnula i to znacajno, sto ne govori o odsustvu kvaliteta, vec o velikoj ponudi lokalnih prodavaca.
N91 je vrlo fin telefon, on jeste spor, i nevjerujem da je mnogo sporiji od moje mpx200 sto nije toliko iritirajuce, i on ti je fin izbor, pod uslovom da se javi po cijeni od 205 evra 8gb koliko je do skora bio. Inace njegov dizajn i kvalitet izrade su izuzetni.
Za 40 evrav vise mozes uzeti n81, po specifikaciji izuzetan telefon, u vrhu muzicke reprodukcije, pa bi bilo dobro da o njemu malo prelistas. Nemoramo ti mi sve reci.

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3