Telefon do 150e
Telefon do 150e
Evo ceo dan citam po forumu i sve su teme do 200e, nigde recimo 150e.
Funkcije mi nisu previse bitne( mozda nisu bitne uopste).
Jedino sto zelim je da telefon ima dobru reprodukciju zvuka i da bude monoblok. Kamera nije previse bitna.
Zapao mi je za oko Nokia 7500 prism zbog izgleda, ali razmisljam mozda o kombinaciji w810 + mem kartica od 2gb? Ili mozda k800i?
Znaci jedino sto je bitno jeste da ima odlican zvuk, i po mogucstvu da ne bude previse ruzan...
Funkcije mi nisu previse bitne( mozda nisu bitne uopste).
Jedino sto zelim je da telefon ima dobru reprodukciju zvuka i da bude monoblok. Kamera nije previse bitna.
Zapao mi je za oko Nokia 7500 prism zbog izgleda, ali razmisljam mozda o kombinaciji w810 + mem kartica od 2gb? Ili mozda k800i?
Znaci jedino sto je bitno jeste da ima odlican zvuk, i po mogucstvu da ne bude previse ruzan...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
frogger, Ako je bitna dobra reporodukcija zvuka na slusalicama onda svakako w810 + 2gb. Mada ni k800 nije los.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
frogger, Ja bi ti preporucio W810i, koji ima odlicnu reprodukciju zvuka a usput imas i odlicne funkcije, koje tebi kazes nisu bitne ali kad ih vec telefon ima mozda ih pocnes koristiti i mozda promenis misljenje.
Dakle W810i ima odlican odnos cene i kvaliteta.
Drugi je K800i, koji je za nijansu skuplji i koji ima jos bolju kameru i isto dobar zvuk. Ostalo je manje vise isto kao kod W810i.
Bilo koji da uzmes od ova dva, neces se pokajati.
Pozz

Drugi je K800i, koji je za nijansu skuplji i koji ima jos bolju kameru i isto dobar zvuk. Ostalo je manje vise isto kao kod W810i.
Bilo koji da uzmes od ova dva, neces se pokajati.
Pozz

SE W880i, T250i, Nokia 6230
Moja logika ti je da ne treba uzimati nesto cemu je cijena vec dugo zakucana, a to je slucaj sa w810, koji je naravno odlican telefon.
O nokiji ne bih razmisljao.
Ipak je k800 bolji izbor, jer tu je veci i bolji displej, zmaj kamera, i njemu cijena ovakva kakva je stoji nekih mjesec dana.
A memoriju dokupi.
O nokiji ne bih razmisljao.
Ipak je k800 bolji izbor, jer tu je veci i bolji displej, zmaj kamera, i njemu cijena ovakva kakva je stoji nekih mjesec dana.
A memoriju dokupi.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
frogger, Nema bas puno smisla uzimati 5310 exM. dosta njih se zali na muzicki plejer i da je tih zvucnik!
Mislim da ti je bolje uzeti W810i koji ima i autofokus i LED blic koji moze da se koristi i kao svetlo za snimanje video klipa, 5310 sve to nema. I uz W810i njega dobijas memorijsku od 512 MB.
Prizma ima samo izgled, ali po funkcijama nemoze da se meri sa W810i, koji po meni i bolje izgleda.
Ti razmisli sta je tebi potrebno, izgled ili funkcije.
Mislim da ti je bolje uzeti W810i koji ima i autofokus i LED blic koji moze da se koristi i kao svetlo za snimanje video klipa, 5310 sve to nema. I uz W810i njega dobijas memorijsku od 512 MB.
Prizma ima samo izgled, ali po funkcijama nemoze da se meri sa W810i, koji po meni i bolje izgleda.
Ti razmisli sta je tebi potrebno, izgled ili funkcije.
SE W880i, T250i, Nokia 6230
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49