Najbolji telefon za 150 eura
- Nokia_uNliMiTeD
- Banned
- Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 02:41
Najbolji telefon za 150 eura
Interesue me vase misljenje o telefonima priblizne cene, a to su: Nokia 6120, Sony Ericsson k800i i nokia n70.
Za koji od ova 3 telefona najvise vredi izdvojiti 150e?
Za koji od ova 3 telefona najvise vredi izdvojiti 150e?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
milann, Ako ti je bitan Symbian onda Nokia 6120, ako nije onda svakako SE k800. N70 preskoci u svakom slucaju.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
milann, Da vidim sad da sam kliknuo na tvoje ime - hteo sam naravno da odgovorim Nokia_uNliMiTeD-u
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- Nokia_uNliMiTeD
- Banned
Nokia_uNliMiTeD, Ma za te pare nema bojleg od Sony Ericssona K800i, extra i kamera i funkcije, i baterija odlicno drzi. Moj savet ti je da zaboravis Nokiu 6120, imao sam ga. Znaci baterija je katastrofa, ceo telefon krcka u ruci kad pises poruke toliko su ga od lose plastike napravili. Dalje: kamera je pravi uzas! Slova u poruci su jako mala iako namestis na najveca. I jos nesto, kada pricas duze od 5 min. osetis preko uveta kako se telefon poceo grejati, i postaje sve topliji i topliji. Ma K800i je 100 puta bolji telefon po svakom pitanju!
Ali ti kako hoces, dobro razmisli nemoj posle da se kajes.
Pozdrav!
Ali ti kako hoces, dobro razmisli nemoj posle da se kajes.
Pozdrav!

SE W880i, T250i, Nokia 6230
- Nokia_uNliMiTeD
- Banned
Pa od 1 GB ti se krece cena od 15-20 Eur. Ali uz K800i vec dobijas memorijsku od 512 MB! A uz 6120 ne dobijas ni jednu.
Naravno postoji i opcija da menjas 512 MB koju dobijes uz k800i za 1 GB uz doplatu.
Nisu ni M2 vise skupe kao sto su nekad bile.
A sto se tice kvaliteta i M2 i MicroSD su dobre.
Na K800i su extra slike i video zapisi, a ima i xenonski blic. Ja ne mislim da je losa rezolucija, a jos se niko nije zalio na video klipove!
Naravno postoji i opcija da menjas 512 MB koju dobijes uz k800i za 1 GB uz doplatu.
Nisu ni M2 vise skupe kao sto su nekad bile.
A sto se tice kvaliteta i M2 i MicroSD su dobre.
Na K800i su extra slike i video zapisi, a ima i xenonski blic. Ja ne mislim da je losa rezolucija, a jos se niko nije zalio na video klipove!
- Nokia_uNliMiTeD
- Banned
Nokia_uNliMiTeD, E onda su tvog druga dobro izradili!
Jer se stvarno dobija memorijska., ne znam sta pise na sajtu ali moj i jedan i drugi drug su dobili memorijske kartice uz telefon! Pa skoro uz sve Sony Ericsson modele se dobija i memorijska, samo sto se nadu uvek neki pametni prodavci da izvade memorijsku i prodaju posebno.
Ako budes uzimao K800i nemoj da te izrade, nego trazi memorijsku!

Ako budes uzimao K800i nemoj da te izrade, nego trazi memorijsku!
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Nokia_uNliMiTeD,ne znam sta si ranije koristio od telefona ali si naveo da zelis neki od dva symbian smart telefona i jedan(obican,java) dumb telefon.Ako nisi imao i ne zelis smart telefon onda je k800 odlican izbor.Njegova glavna prednost je ono sto ti najmanje treba-kamera a uz to ima najskuplju memoriju.(mikro sd 700 din,m2-1600 od 1GB).
6120,solidan,brz symbian,pravljen da bude jeftin pa nemoj ocekivati premnogo.N70,proveren,odlican telefon sa mnogo besplatnih,dostupnih aplikacija.Mana mu je sporost i malo zbijena tastatura.Resenje je slican ali brzi i prakticniji N-72.
Ja nikad vise ne bih kupio dumb telefon ali ako se nisi navukao na symbian uzmi k-800.
6120,solidan,brz symbian,pravljen da bude jeftin pa nemoj ocekivati premnogo.N70,proveren,odlican telefon sa mnogo besplatnih,dostupnih aplikacija.Mana mu je sporost i malo zbijena tastatura.Resenje je slican ali brzi i prakticniji N-72.
Ja nikad vise ne bih kupio dumb telefon ali ako se nisi navukao na symbian uzmi k-800.
LG G2 Black,16GB
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Nokia_uNliMiTeD
- Banned
Ta LED sto koristi za osvetljenje odradjuje sasvim dobar posao - mada o5 ne mozes ocekivati da bude neko zestoko osvetljenje po mraku!
Cene pogledaj **OVDE**
Cene pogledaj **OVDE**
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Nokia_uNliMiTeD
- Banned
LED je upotrebljiva na otprilike 30-tak cm i u toj razdaljini moze napraviti solidne slicice po mraku!
N73 je spor zbog njegovog SW-a! Ali kada se naviknes nece ti to predstavljati problem!
Mozda je to novijim verzijama SW-a reseno!
Symbian telefon ti daje sirok spektar mogucnosti! Mozes da ubacis dosta programa koji mogu biti veoma korisni u nekim situacijama! Stavis Operu mini i imas net ko na kompu, mozes staviti neke programe za dopisivanje kao npr na ICQ, mozes staviti razlicite recnike, programe za pregled e-mejlova, programe za primanje i odbijanje poziva, programi za slusanje muzike.... Ma imas bezbroj mogucnosti i opcija!!!!
Uz N73 bi trebao da dobijes mem karicu ali ako hoces vecu i ako ti je potrebna ti je dokupi!
N73 je spor zbog njegovog SW-a! Ali kada se naviknes nece ti to predstavljati problem!

Symbian telefon ti daje sirok spektar mogucnosti! Mozes da ubacis dosta programa koji mogu biti veoma korisni u nekim situacijama! Stavis Operu mini i imas net ko na kompu, mozes staviti neke programe za dopisivanje kao npr na ICQ, mozes staviti razlicite recnike, programe za pregled e-mejlova, programe za primanje i odbijanje poziva, programi za slusanje muzike.... Ma imas bezbroj mogucnosti i opcija!!!!
Uz N73 bi trebao da dobijes mem karicu ali ako hoces vecu i ako ti je potrebna ti je dokupi!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Nokia_uNliMiTeD
- Banned
IDzO, sta ti mislis, da li da uzmem Sony Ericsson k800i ili Nokiju N73? Koji je po tvom misljenju bolji telefon i za koga vise vredi dati pare? Treba mi solidan telefon na kome mogu da imam programe i da imam dobru kameru? Pls, pomozite? Imam pare, ali necu da kupujem bez saveta da se ne zeznem i da se posle ne kajem...
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49