imao sam se k750i vec dve godine, i sada je konacno doslo vreme da ga zamenim.problem je sto nemam pojma koji bi mogao biti njegov naslednik...
jos odavno sam uocio se w960 ali nazalost, sa cenom od oko 500 evra to je jos uvek previse skupo za mene.nisam siguran da li mi se isplati da cekam, koliko zna koliko vremena, dok se w960 spusti na nekih 250-300evra, ili da sada kupim neki telefon za iste pare.
(razmisljao sam mozda o nokia n73 me)
sta bi bilo pametno pogledati za te pare?
novi telefon????
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Do 300 eura? imas vrlo lep izbor telefona... Zavisno od toga sta ti treba...N73ME je izuzetno dobar telefon,malko sporiji nego sto si navikao,al generalno odlican... Jos bih ti predlozio da pogledas K800/K810(ako zelis kameru)... Daj bar neki parametar sta ti treba ?
Imas N81 koji ej za muziku EXTRA al je kamera njesra...

Nokia E71... Elegant, but deadly
vrlo je ne zahvalno da ti itko da procjenu kad ce pasti.
ja cu se koristiti informacijom da SE-u ne ide dobro ove godine, pa je vrlo vjerovatno da ce se desiti isti scenarijo kao u ljeto 2007 a vezano za w950.
E sad kad ce to biti, je vrlo diskutabilno, pod uslovom da se desi.
A za ovu cifru, prvo se raspitaj po radnjama za prave cijene, tj. da dobijes nesto prosvercovano.
Ja bih preporucio N81, koj je sa funkcijama odlican, ali je slide, i ruzan, i magnet za otiske prstiju, i ima nezgodan navi taster, i to bi bilo to
.
ja cu se koristiti informacijom da SE-u ne ide dobro ove godine, pa je vrlo vjerovatno da ce se desiti isti scenarijo kao u ljeto 2007 a vezano za w950.
E sad kad ce to biti, je vrlo diskutabilno, pod uslovom da se desi.
A za ovu cifru, prvo se raspitaj po radnjama za prave cijene, tj. da dobijes nesto prosvercovano.
Ja bih preporucio N81, koj je sa funkcijama odlican, ali je slide, i ruzan, i magnet za otiske prstiju, i ima nezgodan navi taster, i to bi bilo to

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- kapoerista90
- Expert
- kapoerista90
- Expert
kapoerista90, Ne vraca se u normalu, u normali bi danas bili 10% jeftiniji od cijena prije 2 mjeseca.
Mene nervira sto je cijenovnik totalo ne upotrebljev.
Mene nervira sto je cijenovnik totalo ne upotrebljev.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....