Pomoc pri izboru

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
morsel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 23:49
Kontakt:

Pomoc pri izboru

Post od morsel »

Ovako trenutno imam N70. Tel me je pravo smorio i rad sam da ga promenim. Kontam da u servisu dobijem oko 80 jura za njega i na to cu moci doplatiti jos 200 jura.. Ali problem je sto nemam predstave sta da uzmem. Elem, predlazite i smart i dumb telefone. Kamera mora biti min 3.2 MP sa af, zvuk u najmanju ruku pristojan. Hvala unapred.

grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 24. Mar 2008. 23:45

Post od grinskrin »

Mislim da treba da se ustekas jos malo pa onda baci pare na N82 ili N95, posto pretpostavljam da "to ocekujes od telefona", inace, racunaj da ako se taj tvoj telefon na oglasima prodaje za npr. 100 eura, u servisu je automatski 30% manja cena, pa jos ako je ogreban i sta ja znam, bla bla blaaa... ""mi mu, brate, zamenimo masku i flesujemo, i valjamo kao novog..."" Ako mi verujes, video sam ortakov D600 u izlogu pre mozda dve godine, dva dana posto ga je prodao servisu, stvarno je bio super ocuvan i koriscen 15-20 dana, ali se stvarno stoka iz servisa nije ni potrudila makar da zameni onu foliju preko ekrana, nego se na njoj vide ogrebotine od nosenja, verovatno je fora da dok ti prodavac dodaje telefon skine foliju uz neki izgovor kako je stetna zbog grejanja ekrana i zagadjivanja hidroelektrane Djerdap...
Na svakoj zemlji raste korov, samo sto se u Srbiji zaliva.

morsel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od morsel »

Koliko god me odusevljavao N-82, iskreno zao mi je dati preko 300 evra za telefon.. Danas sam cackao 6500 slide i bas mi svidja,kamera je zadovoljavajuca kao i zvuk, konstrukcija extra ali eto nema symbian i to me jedino odvraca od kupovine.. Stvarno ne znam.. Bio bih zahvalan ako bi se jos neko ukljucio i predlozio neki model.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ako te intersuje samo Nokia i smart onda pogledaj N76 i N81 ali ako hoces Nokiju i kameru onda razmisli dobro o 6500.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ja sam baš htio da ti, čitajuči tvoj gornji post, predložim 6500 Slide! Mislim da je to telefon koji ti odlično zadovoljava potrebe! Što se tiče kvalitetnog zvuka za njega, obrati se na PP članu VladaZem, on će ti dati uputstvo kako da izvučeš maximum iz njega.
Možda polgedaj i onaj SE što je dobio nagradu, W910 se valjda zove, mislim da je i njemu 3,2mpx kamera, a i za muziku je odličan...

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Evo ti ovde spisak vecine "popularnih" telefona koji zadovoljavaju tvoje kriterijumime: *KLIKNI OVDE*

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 23:04

Post od steffa54 »

Da,samo sto pola ovih telefona nema kod nas u prodaji ili se nisu pojavili...
morsel, Pa ako bi hteo 'dumb' telefon onda w910 ili neku nokiu xppress music...Od smartphona mozda n81 koji je tu negde oko 300e. :wink:
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ljudi, dobar deo tih telefona,nema 3.2 kameru koju je decko trazio. Slusaj me,uzmi N82 i neces se pokajati,ili N95.Jesu malo skuplji al su zato... pfrrrr perverzija u koloru i imaju vrlo lep zvuk na sluskama.
Nokia E71... Elegant, but deadly

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Čudi me da niko nije spomenuo N73, bolji smartfon sa kamerom od 3.2mp i auto fokusom i pristojnim zvukom se ne može naći za te pare. Jeste da je malo spor, ali mislim da to neće previše smetati posle prelaska sa N70, čak je nešto brži od njega. Od dump telefona predlažem 5610. Takodje dobra kamera, a zvuk na sluškama i više nego pristojan ;)

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

nekako sam zaboravio koliko je n73 bio spor nekada otkako imam ovaj novi fw, nokii stvarno treba vremena da srede fw ali zato kad ga srede.. .
Poslednja izmena od darkado u Pet, 06. Jun 2008. 22:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

baš kao što reče darkado, čak i na mojoj 6233 je novi firmware doneo donekle poboljšanja, ali kad igram neku igricu, u početku je jako brz a posle kao pre, mada dok uđem u poruke je mnogo brže nego ranije da ih čitam
Nokia Lumia 630

morsel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od morsel »

Nakon citanja tonu komentara i review-a uzeo sam N-95. Za sada mu nisam nasao nikakvu falinku. Slajd ima malo lufta ali mi to ne smeta toliko.. Videcemo kako ce se pokazati nakon odredjenog vremena koristenja. ZA 2-3 dana nisam imao problema sa manjkom RAM-a. Jedino jos nisam imao priliku da koristim wi-fi..Za svoju N-70 sam dobio 160km~80 evra a za novu N-95 sam doplatio 450 km~225 evra. Iznenadilo me je to sto je najmanja cena N-95-ice ovde na sajtu 433 evra, a ja sam je nasao za 610km~305 evra.. Ali ne bunim se :D

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ma moze i kod nas da se nadje za manje pare samo ne smiju to da stave na sajt ;)
Cestitam na izboru, uzeo si odlican telefon, kazem iz iskustva :)
Samo ne znam kako ti slajd vec ima lufta ako je nov telefon?! Moj je tek kasnije dobio taj mali luft...
Nek te dobro i dugo sluzi!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Slider ima lufta, ali kod mene na G600 nema lufta, pa po tom pitanju Nokia samo može da ljubi zadnjicu Samsungu po pitannju slajdera i preklopa. Da ne odem u off, čestitam na izboru i neka te dobro služi !!! 8)
Nokia Lumia 630

Odgovori