CECT P168+ ili W910

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nekotamo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 08. Jul 2008. 21:59

CECT P168+ ili W910

Post od nekotamo »

p0z,

da pocnem moju zivotnu pricu :)

Znaci ne volim da menjam telefone... telefon nosim po godinu, godinu ipo...

Trenutno imam w800 koji sam kupio pre malo manje od dve godine :blinky:

moj w800 primaju negde oko 80 e i ja mogu da dodam jos jedno eto neka bude 160e...

Zapao mi je za oko w910 mada danas gledam jedan sajt (ja cu ga postaviti pa ako ne sme neka maknu) http://www.narucujem.com/online-prodavn ... egory_id=1

I citam ja tako malo o njima i ne znam sta da uzmem... znaci voleo bih da je telefon ono lep i mocan... w910 sam drzao nekoliko minuta u rukama i bas sam imao osecaj moci dok za ovaj cect ne znam...

Znaci koji da uzmem i ako moze neki vas komentar o mobilnima zato sto sam na forumu nasao vrlo malo o njima :)

I naravno ako mozete jos neki predlog da mi date :)

Pozdra i nadam se da ce te mi pomoci :D

EDIT : Mobilni koristim pretezno poruke i muzika... I voleo bi da ima lep dizajn (mislim da sam to vec pomenuo :roll: ) i voleo bi da ima lep i pregledan ekran...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

W910i :)
Tesko ces posle prodati tog kineza, a i jos jedan - je to sto je kopija iphone bas mi bzvz izgleda :shock:
SE je proveren proizvodjac, plus w910i je odlican telefon, kamera je ok, tu je walkman 3.0 koji je odlican, shake funkcija, flash teme.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

nekotamo, moj predlog bi bio svakako W910 iz jednog ali sasvim prostog razloga,posto si rekao da tel nosis duze od 1 god preporucio bih ti proverenog proizvodjaca kao sto je SE i zbog eventualnih kvarova i zbog sledece prodaje....
Takodje od muzcki dobro potkovanih telefona preporucio bih ti jos npr SE k810,koji je u kombinaciji sa hpm-70 sluskama vrh (brate),a i za poruke je extra...cena oko 200e
D500&E71

nekotamo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nekotamo »

loki13
Video sam k810 lep je nego nekako mi je ozbiljan a i ipak je on za slikanje :D

Btw da li ima neki telefon koji je osetljiv na dodir da je u tom cenovnom rangu ?

Ja sam pre nekoliko meseci obisao ceo grad za w950 i nigde ga nisam nasao :dry:

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jun 2008. 10:50

Post od n1tr0 »

Kao sto sam vec rekao - izbegavaj ta kineska sr*nja... I jeftiniji telefoni proverenog proizvodjaca su bolji...

nekotamo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nekotamo »

ok :)

Nego video sam kod nas jedan u servisu prodaje w910 sa kutijom ono sve ful ali u kutiji se dobijaju i oni zvucnici... mobilni je crn znaci ubija nego cim se dobijaju zvucnici(koje mi je on pokazao zajedno sa kutijom) znaci da je dobijen uz neku mrezu pa me zanima da li su jos uvek losi ti telefoni sa mreze (jer kada sam pre dve godine kupovao mob to se izbegavalo) i koje su mane tih telefona skidanih sa mreze ?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Nisu toliko, ne brini... Ne kvare se tako lako... I moja preporuka je W910, i bolje uzmi njega nego W950... Ili kao sto je loki13 rekao, uzmi K810... Imam ga i iskreno, super se cuje... Mozda ne kao W serija, al nije daleko... :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

Ladno je ovaj CECT 98 posto isti (dizajnom ) kao i iPhone..kakva glupost , i njega nemoj uzeti.. W910 je super..
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

nekotamo, u redu je ovo sa zvucnicima :wink:
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

nekotamo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nekotamo »

samo da pitam nesto :)

Da li je w910 noviji telefon ?

Ovo pitam zato sto kod nas niko ne daje kutiju sa telefonom jedino ako je neki nov model tj skup pa ti onda daju u ful paketu...

A ovako neki od 200e ti daju u kesici sa svom opremom :angry:

Pa me zanima da li mogu da zahtevam uz ovaj jedino sa kutijom(ako je izasao skoro) ili da ga uzmem u kesi :roll:

I,da... jel i dalje vazi da su telefoni skidani sa mreze gori ? kod nas cesto pise Tim na telefonima a to je valjda neka mreza ???

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Da, italijanska, ali su ujedno i uvoznici za neke telefone. Nisu losi, ne brini. I normalno, ako uzimas u radnji trazi kutiju.

nekotamo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nekotamo »

ali problem je u tome sto oni nemju kutije... Izgleda da samo ove nove modele uzimaju od nekih ljudi iz sabca ili takog nekog grada koji pocinje na S ostalo izgleda sve na crno pa zato nemaju nista...

A i strah me da nije polovan jer zamisli kad prodaju nove w810 i tako te (naravno bez kutije :D )

I kako mogu da vidim jel w910 nov i da li mu je original maska ?

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

U radnji? Brate, u svakoj radnji sam dobio BAR kutiju na kojoj pise nokia ako nije bila originalna. A nikad u kesici. Tako je jedino moj drugar uzeo N95 8gb (liku se pocepala, pokazao nam satro :P )...

nekotamo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nekotamo »

ma imas to kod nas... te kutice ali na ona je bela i pise ime radnje ali nista ne dobijes od onih upustava ili tako to...

A neke manje radnje ne daju ni to nego ti sve spakuju u kesicu(onu malu sa imenom radnje) i mobilni u ruke :lol:

Odgovori