Samsung G810 vs N82

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Samsung G810 vs N82

Post od kapoerista90 »

Kao sto svi znate, imam N82. Ali mi se ovaj samsung MNOGO svidja. Ako uspem u onome sto sam namerio, uzecu ga, a N82 ce sluziti kao sekundaran mob. Ako ne, mislio sam da prodam N82 posto mi se G810 mnogo svidja.
Sta vi mislite?
Nokia E71... Elegant, but deadly

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ruku na srce, telefon stvarno poseduje pregrst funkcija, gotovo identican kao N82 ali ne znam koliko im je kvalitetan taj slajd. Ne znam, ja ne bih menjao N82 osim ako ti nije dosadio izgledom... Jednostavno nema nekih posebnih razloga zbog kojih bi ti neko rekao "menjaj" ili "nemoj da menjas".

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Azimuth napisao:ali ne znam koliko im je kvalitetan taj slajd.
Za slajder ne bi trebalo da brinete posto sam procitao da je jako dobro odradjen! ;)
Stvarno super telefon, nisam bio ocekivao da Samsung moze da izbaci ovako nesto! :roll: ;)

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

Bas sam citao o ovom telefonu. Za razliku od N82, G810 ima 3X opticki zum. Samsung ima par izleta sa telefonima npr. "i" serija je odlicna zbog WM 8) , samo je steta sto ti izleti ne traju duze. :smutny:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Video sam tu telefoncinu (G810) kod jedne cure s posla, odvali joj ruku koliki je...Sta znam, meni je prevelik i ruzan...

edge
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 24. Jul 2008. 01:20

Post od edge »

Uzmi samsung, vlasnik sam istog a ex vlasnik nokia sym. tel. Tel je super, izgled, izrada, kamera, gps, zvuk....odlicno. Jedino ces imati nesto problema sa aplikacijama, mada polako izlaze verzije koje su potpuno kompatibilne sa g810. Po meni Nokia N82 ima prednost u vidu kompatibilnosti, rasprostranjenosti i nokia update servisa....nista vise :dry:

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

kapoerista90, ja sam licno za G810. Meni je telefon sasvim ekstra, a i opticki zum moze dosta da koristi. Jedino velicina, mada mislim da ces se navici. E da, dobices i veci ekran...
Pozz :wink:
Linux&Android

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ja ni u ludilu ne bi uradio tu zamenu,ali tvoja je odluka .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

I meni je nekad padalo na pamet da svoju N73 mjenjam za neki telefon u tom rangu i opet sam srecan sto to nisam uradio i nakon nekog vremena ohladim od te ideje. Ja licno nebi mjenjao N82 bez obzira sto je G810 zaista dobar telefon ali na tebi je da odlucis... pozz

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Gotovo. Proslo me... :) Jbg... sad cekam vesti o nekom novijem modelu (citaj jacem) Nokie, pa cu onda vidim sta cu :P hvvala svima na odgovorima.

NiKoOoLaAa
Banned
Pridružio se: Sub, 05. Jul 2008. 00:25

Post od NiKoOoLaAa »

ja bih to radio,g810 je bolji....izrada,kamera ima opticki,jaca bat,weci ekran,lepsi,kwalitetniji...iskreno,ja bih...pogledaj ti jos malo pa tek onda 0dluci,g810 mozes rodati za wece pare od n82... :wink:

igord
Mobil fan
Mobil fan

Post od igord »

kapoerista90, dobro si odlucio. Bice 810 za 200 eura za mesec-dva . .

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Ne zanima me. Ipak je N82 previse dobar mob... :) I ostace kod mene cak i kad dodje vreme za menjanje...

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jun 2008. 10:50

Post od n1tr0 »

igord napisao:kapoerista90, dobro si odlucio. Bice 810 za 200 eura za mesec-dva . .
Evo malopre sam primetio - ima u mt:s paketima po povoljnoj ceni, ali je iz nekog razloga skuplji od N82 sa istim paketima... Cak i da je jeftiniji, i da ga je bilo pre nedelju dana kada sam kupovao N82, uzeo bi N82, jer mislim da je bolji... :P

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Koliko se meni cini g810 je u telekomu sa bel 200 citavih 26k din! Preterase ga,pa n82 uz isti paket je manje od 15k din. Inace g810 je odlican tel,imao sam prilike da ga cackam pored svoje n82-ojke. Odlicno je odradjen,meni se licno slajd,kao slajd telefoni uopste, ne dopada preterano ali dobro u pitanju je licni ukus... I koliko sam uspeo da zametim ipak je g810 malo sporiji... Kamera je odlicna(fotke),video zapis me i nije bas odusevio.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

igord
Mobil fan
Mobil fan

Post od igord »

Video sam u ComTrade ovaj phone, cene se ne secam ali nije ni bitno posto je CT :x . Prva reakcija je bila: "Pogle koliki je :blinky: :blinky: !!!" Jos stoji pored Diamonda i TyTN II cak i oni deluju minijaturno naspram D810

houst
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 30. Maj 2008. 06:07

Post od houst »

pregledah razna predstavljanja g810 na youtube-u i veoma sam zadovoljan prvim utiskom. verijum da je samsung ovim modelom prisao veoma blizu nikiji, ako je nije i prestigao.
sve pohvale za telefon

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

houst napisao:pregledah razna predstavljanja g810 na youtube-u i veoma sam zadovoljan prvim utiskom. verijum da je samsung ovim modelom prisao veoma blizu nikiji, ako je nije i prestigao.
sve pohvale za telefon
Vec ju je prestigao :D Jestel samo vidjeli onaj Samsung sa 8mpx.kamerom btw.ja imam nokiu N73 i zelio bih ju zamijeniti i to najvjerovatnije za N82 pa bi zelio da mi oni koji ga imaju ili su ga imali napisu svoje utiske o njemu,narocito me interesuje stabilnost sistema,rad GPS,jacina blica,i tastatura tj dal je dobra kao na N73 obzirom da su tipke posudjene sa SE modela :D i cemu sluzi onaj taster izmedju desnog softkeya i C tastera

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Polako, videcemo da li je Samsung prestigao Nokiu jer Nokia bi trebala pred kraj godine predstaviti svoj model sa 8mpx!
Odgovore za sva svoja pitanja mozes naci u temi za N82!

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

STAAAAAAAA!!!!!!Tek pred kraj godine!SE vec je odavno predstavio 8mpx fon a neki dan i Samsung.
Sorry,vidio sam da tema ima veze sa N82 tj. sa zamjenom/prodajom il sta vec iste pa ajd da vidim kakva je(zasad sam sazno sve osim kvaliteta tastature al o tome ocekujem odgovor u temi koju sam pokreno o N95 i N82 i njihovim GPS uredjajima),jel dotle doslo da ju se mijenja za samsung G810?
IDzO, znas li kako se zove ta Nokia sa 8mpx ?

Odgovori