ma znam ja sad ne pricam o e65, samo sam dao slide kao primer. ma tezak izbor definitivno
svaki ima svoje prednosti
E66 vs n82 vs n95 8Gb
Evo nakon vikenda provedenog sa dva modela n82 i e66, da podelim svoje impresije.
dakle uspio sam dobiti oba mobitela na probni period, da se odlicim koji cu uzeti, cena je bila ista.
Brzina rada: Manje vise isto, mozda mala prednost na strani E66.
WiFi: Takodjer mala prednost na strani E66, uspjevao mi je ufatiti wifi u stanu gdje n82 nije, al je razlika mala.
GPS: Oba jako brzo hvataju signal, priblizno isto.
Kamera: Mnogo bolja na N82 kako na tamnom tako i na svetlu, na E66 zadovoljavajuce slike, pomalo zrnaste, autofokus dobro radi.
Baterija: manje vise isto, oko 2 dana..
Glasnoca: Jaca na N82, mada E66 ima sasvim zadovoljavajucu glasnocu sa dva zvucnika.
Ekran : Takodjer manje vise isto, na svetlu e66 se malo bolje ponasa, vidljivost je bolja.
Izrada: Eh ovo je ono sto je promenilo moje sveukupno misljenje. E66 je stvarno vrh izrade, veoma kvalitetni materijali, metal, legura plastike, i ekran. veoma je cust i elegantan, kad ga drzite u ruci stvarno se oseti kvalitet. bara bara sa iphone-om, cak moje licno misljenje je da odaje veci luksuz.
Eh ovo zadnje je ono sto je promenilo moje misljenje, mislio sam uzeti N82, ali stvarno pored E66 izgleda kao igracka (mnogo jeftiniji materijali). Meni je ovaj segment vrlo vazan, a izgleda da je to politika i Nokie, da samo E seriju pravi ovako zvjerski sto se tice izrade.
eto tako ja sam se odlucio za E66, i mogu vam reci da sam jako sretan, GPS radi super, Wifi, prelep mobitel, sta jos mogu pozeleti
dakle uspio sam dobiti oba mobitela na probni period, da se odlicim koji cu uzeti, cena je bila ista.
Brzina rada: Manje vise isto, mozda mala prednost na strani E66.
WiFi: Takodjer mala prednost na strani E66, uspjevao mi je ufatiti wifi u stanu gdje n82 nije, al je razlika mala.
GPS: Oba jako brzo hvataju signal, priblizno isto.
Kamera: Mnogo bolja na N82 kako na tamnom tako i na svetlu, na E66 zadovoljavajuce slike, pomalo zrnaste, autofokus dobro radi.
Baterija: manje vise isto, oko 2 dana..
Glasnoca: Jaca na N82, mada E66 ima sasvim zadovoljavajucu glasnocu sa dva zvucnika.
Ekran : Takodjer manje vise isto, na svetlu e66 se malo bolje ponasa, vidljivost je bolja.
Izrada: Eh ovo je ono sto je promenilo moje sveukupno misljenje. E66 je stvarno vrh izrade, veoma kvalitetni materijali, metal, legura plastike, i ekran. veoma je cust i elegantan, kad ga drzite u ruci stvarno se oseti kvalitet. bara bara sa iphone-om, cak moje licno misljenje je da odaje veci luksuz.
Eh ovo zadnje je ono sto je promenilo moje misljenje, mislio sam uzeti N82, ali stvarno pored E66 izgleda kao igracka (mnogo jeftiniji materijali). Meni je ovaj segment vrlo vazan, a izgleda da je to politika i Nokie, da samo E seriju pravi ovako zvjerski sto se tice izrade.
eto tako ja sam se odlucio za E66, i mogu vam reci da sam jako sretan, GPS radi super, Wifi, prelep mobitel, sta jos mogu pozeleti

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
E znaci ne mogu da verujem.Kao prvo,posto sam muzicki veoma talentovan a isao sam i muzicku skolu reci cu da ovo nema blage veze sa istinom.Ja imam n82 a drugar e65 i licno sam poredio zvuk.Drugo,razlike u zvuku nisu ogromne ali se primeti i naravno da je glasniji i kvalitetniji zvuk na n82.Pa jel lazu po testovima na gsmareni i mobile-review u testu audio kvaliteta gde lepo pise da n82 posle n91 i n81 ima najglasniji zvuk od nokia telefona a takodje i vrlo kvalitetan i sad ce jedan e66 koji je najmanje namenjen za muziku imati bolji zvuk od n82,ma ajde bre...
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
Imam istu muku kao Simurgh, naime prekosutra prelazim na postpaid na telekomu i dvoumim se izmedju uzimanja E66 ili N82. Moram odmah da naglasim da sam vrlo blizu odluke da uzmem E66 jer kao sto je Simurgh rekao kvalitet izrade ova dva modela je NEBO I ZEMLJA.
Znam da je N82 nesto bolji generalno gledano, ali posle susreta uzivo sa E66 verujte mi ja za N82 ne zelim ni da cujem. I inace mi je N82 izgledao nekako jevtino, ali opet to je moje subjektivno misljenje... Ni tastatura mi nije po volji... Tako da verovatno uzimam E66, na cijoj su strani brzi procesor i mnogo mnogo bolji kvalitet izrade... Bice mi zao kamere i ksenona, ali sta je tu je...
P.S. Eh da samo imaju E71 u ponudi... (tesko je odvojiti se od qwerty tastature sa E61)

P.S. Eh da samo imaju E71 u ponudi... (tesko je odvojiti se od qwerty tastature sa E61)

Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560