Mobilni do 220 evra
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
e ovako ljudi...
moglo bi se i za mene reci da trazim fon al ja mogu i do 250 eura...
skapirao sam da je za 220 eura dobar 5610,mene interesuje sta mislite o 6500?
da li je bolji od 5610?
inace tel mi ne treba preterano za muskiku,srednjoskolac sam ,maturant
,znaci treba mi neki fon za umereno koricenje,jedino sto bih dao malu prednost slajdu...
sad mene zanima koji fon mi preporucujete...
pozzzz
svima!
moglo bi se i za mene reci da trazim fon al ja mogu i do 250 eura...
skapirao sam da je za 220 eura dobar 5610,mene interesuje sta mislite o 6500?
da li je bolji od 5610?
inace tel mi ne treba preterano za muskiku,srednjoskolac sam ,maturant

sad mene zanima koji fon mi preporucujete...
pozzzz
svima!

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
chavich, nije toliko tesko vjeruj mi, evo moj je u savrsenom stanju ali ga za sada ne prodajem, iako imam puno ponuda 
Potrudi se da malo pogledas oglase i zovnes vise njih, ako neki ima garanciju, nije stariji od mjesec-dva i ima svu opremu onda mozes slobodno da ga uzmes
Sve ove ostale telefone je glupo i porediti sa N95, jednostavno ne mogu ni da mu pridju.

Potrudi se da malo pogledas oglase i zovnes vise njih, ako neki ima garanciju, nije stariji od mjesec-dva i ima svu opremu onda mozes slobodno da ga uzmes

Sve ove ostale telefone je glupo i porediti sa N95, jednostavno ne mogu ni da mu pridju.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
chavic,u900 je malo skuplji ali je odlican tel,jako lep i zanimljiv.6500slide je kvalitetnije odradjen,manji je fon ima 3.2 naspram 5MPx koliko ima u900.Ako ti je kamera bitna onda u900,ali najbolje je da odes do radnje uzmes ova dva fona i malo procackas,pa koji ti se vise dopadne.....
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)