nokia sa vise alarma

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
gg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 27. Mar 2007. 21:43

nokia sa vise alarma

Post od gg »

koja nokia ima mogucnost podesavanja alarma za svaki dan posebno, ili bolje receno da ima mogucnost definisanja vise alarma, a ne kao vecina novih modela - samo jedan.... jos i da nije symbian, i da je solidnih mogucnosti (kamera, mp3, memorije)?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Pa dobar deo alarma (kod nokie, koliko ja znam) moze da se podesava na vise satova istovremeno. Tj, namestis alarm 1, alarm 2, alarm 3... Itd. Koliko kesa si spreman da das?
Nokia E71... Elegant, but deadly

gg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 27. Mar 2007. 21:43

Post od gg »

gledao sam 3120c i 6300, to je i rang cene i karakteristika i izgleda... samo ovu opciju za alarme nisam nasao, moze da se definise jedan samo, i sa ponavljanjem po danima, a meni treba recimo za ponedeljak sredu petak jedno vreme, utorak cetvrtak drugo, i to mi treba da definisem undapred, da ne mislim koji je kad dan :)

bpositive
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 16:35

Post od bpositive »

kod 6131 mozes da definises jedno vreme alarma i da odredis kojim danima ce da se javlja... nisam ti pomogao koji moze to sto hoces, ali sam ukazao koji ne moze... 8)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Sumnjam da postoji, kapiram šta hoćeš. Kao kod mene na G600 da imaš 5 alarma ali svaki u različito vreme da zvoni, da svaki podesiš kog će dana da zvoni i u koje vreme 8)
Sa tim se nisam nažalost nisam susreo kod neke nove nokije bez symbiana, ali Samsung G600 je stvarno best buy jer nudi sve živo i mrtvo :oops:
Nokia Lumia 630

Odgovori