E51 ili 6210 Navigator

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
TheDunc
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 13. Maj 2004. 22:08

E51 ili 6210 Navigator

Post od TheDunc »

dakle, odlucujem izmedu ova dva telefona....
stvarno neznam koji da uzmem...

6210 ima ugraden gps modul ali nema wifi.... a e51 ma wifi a nema ugraden modul.... tu se najvise dvoumim sta da uzmem...
inace karakteristike su jim slicne, jedino sto je 6210 noviji, i slajd je... a neznam dali da slajd racunam pod + ili -... kod neki nokia deluje super, a kod nekih se razklima posle par dana...

zanimam me vase misljenje....

hvala...
timmmy...
...don't happy, be worry...

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

TheDunc, Jedan argument mi pada na pamet oko tog dvoumljenja: gps uredjaj mozes da dokupis i kasnije, a wi fi tesko 8)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ja bih na tvom mestu uzeo E51... Kupis jos GPS modul, i na konju si... A po meni je i lepsi i bolji E51.
Nokia E71... Elegant, but deadly

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Slažem se sa kolegama :D , a ima i još jedna stvar. 6210 je super telefon, malo sam se igrao s njim, i slajder je dobar, ali ja nisam preterani ljubitelj slajdera. Dok se sa e51 nisam igrao ali u testu kažu da je izuzetno jednostavan za korišćenje i intuitivan, i zaista se ni jednom nisam pokajao što sam prošle godine uzeo e50. Što zbog dimenzija, što zbog kompletne funkcionalnosti. Znači ako su ti i dimenzije važne onda više nemaš dilemu :)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E51 bez razmisljanja, a razlozi su sledeci: E serija, E serija, i E serija :D
Ok, sad salu na stranu, E serija je zaista vrhunski odradjena, pa tako i ovaj model ne zaostaje nista za svojom sabracom, ima WiFi, a GPS uvek mozes da dokupis ako ti treba. Na kraju krajeva, ja volim monoblok telefone, jer kod njih nema sta da mi se rasklima ili otkachi, ili cvikne flet kabl i sl.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Baggle
Banned
Pridružio se: Uto, 14. Mar 2006. 10:03

Post od Baggle »

po meni nawigator je mnogo bolji nego e51 tako da bi ti ja predlozio nawigator swakako :P :P :P :P :P

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Имам Е51 већ дуже време, и могу рећи све саме похвале за овај моб. Моја топла препорука.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ali ako bi opet sve u jednom, sacekaj da padne cena E71 pa pazari nju, lako bi se naviknuo na QWERTY i ostalo...

nadhaker
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 06:22

Post od nadhaker »

и ја ти саветујем е51. модел је заиста изузетан. дао би ти још и савет да ако будеш куповао е51 узмеш црни са оним бело-сребреним оквиром. за GPS можеш купити нокијин модул LD-4W који је компатибилан са великим бројем нокиа. тако да касније можеш купити опет неку нокиу без навигације и, и на њој исто користити тај модул. ја имам 6233 који је исто компатибилан са LD-4W. поред LD-4W имаш и LD-3W али је 4-орка мало скупља, има лепши дизајн и бољу аутономију.

miodrage је у праву, е серија је нешто јединствено. ту неможеш погрешити

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

E51 definitivno.
Gps mozes da dokupish, sa e51 nemas frku za flet kabl i "E" serija je ubica svih ostalih serija u po kvalitetu izrade.

TheDunc
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 13. Maj 2004. 22:08

Post od TheDunc »

hvala vam na savetima...
ali doslo je do promene plana u zadnjem momentu i uzeo sam n95 8gb..... :D
...don't happy, be worry...

Odgovori