dakle, odlucujem izmedu ova dva telefona....
stvarno neznam koji da uzmem...
6210 ima ugraden gps modul ali nema wifi.... a e51 ma wifi a nema ugraden modul.... tu se najvise dvoumim sta da uzmem...
inace karakteristike su jim slicne, jedino sto je 6210 noviji, i slajd je... a neznam dali da slajd racunam pod + ili -... kod neki nokia deluje super, a kod nekih se razklima posle par dana...
zanimam me vase misljenje....
hvala...
timmmy...
E51 ili 6210 Navigator
E51 ili 6210 Navigator
...don't happy, be worry...
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Slažem se sa kolegama
, a ima i još jedna stvar. 6210 je super telefon, malo sam se igrao s njim, i slajder je dobar, ali ja nisam preterani ljubitelj slajdera. Dok se sa e51 nisam igrao ali u testu kažu da je izuzetno jednostavan za korišćenje i intuitivan, i zaista se ni jednom nisam pokajao što sam prošle godine uzeo e50. Što zbog dimenzija, što zbog kompletne funkcionalnosti. Znači ako su ti i dimenzije važne onda više nemaš dilemu 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
E51 bez razmisljanja, a razlozi su sledeci: E serija, E serija, i E serija 
Ok, sad salu na stranu, E serija je zaista vrhunski odradjena, pa tako i ovaj model ne zaostaje nista za svojom sabracom, ima WiFi, a GPS uvek mozes da dokupis ako ti treba. Na kraju krajeva, ja volim monoblok telefone, jer kod njih nema sta da mi se rasklima ili otkachi, ili cvikne flet kabl i sl.

Ok, sad salu na stranu, E serija je zaista vrhunski odradjena, pa tako i ovaj model ne zaostaje nista za svojom sabracom, ima WiFi, a GPS uvek mozes da dokupis ako ti treba. Na kraju krajeva, ja volim monoblok telefone, jer kod njih nema sta da mi se rasklima ili otkachi, ili cvikne flet kabl i sl.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
и ја ти саветујем е51. модел је заиста изузетан. дао би ти још и савет да ако будеш куповао е51 узмеш црни са оним бело-сребреним оквиром. за GPS можеш купити нокијин модул LD-4W који је компатибилан са великим бројем нокиа. тако да касније можеш купити опет неку нокиу без навигације и, и на њој исто користити тај модул. ја имам 6233 који је исто компатибилан са LD-4W. поред LD-4W имаш и LD-3W али је 4-орка мало скупља, има лепши дизајн и бољу аутономију.
miodrage је у праву, е серија је нешто јединствено. ту неможеш погрешити
miodrage је у праву, е серија је нешто јединствено. ту неможеш погрешити