owako... drugarica hotje da kupi neki mob sa super kamerom negde do 300e moze i do 350 ali ako mora... i mora lepo da izgleda... pa... preporuchite neke modele... nije bitno da li je nokia, samsung ili bilo shta... samo da nije neko kinesko sr**e... i ne mora (ali moze) da bude symbian poshto se ona ne snalazi bash lepo oko svih tih aplikacija...
i_have_5300, pa jel joj je svidja G810? Ti si ga uzela ako se ne varam, pa ako i njoj odgovara sto ga ne bi i ona uzela...
Od njega bolju kameru ima samo Nokia N82...i ajde recimo SE K850 da ima slicnu kameru kao G810(ali je telefon kao telefon daleko losiji)...
Od telefona sa dobrim kamerama ali bez xenon-a tu su N95 i N95 8gb
Ima jos par samsunga sa solidnom kamerom od 5mp(g800, f480, g400, g600, u900) ali ja licno ne volim dumb telefone...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Pravo je pitanje sta ona podrazumeva pod "dobrom" kamerom ?
Obzirom da je napisano da joj ne znace mnogo tehnicki detalji, ali da mora da lepo izgleda.
Ako ona pod dobrom kamerom smatra kameru koja daje lep i jasan snimak, a ne koliko mega-piksela
ima, onda se broj preporuka moze i prosiriti.
Evo ja predlazem Samsung L770, on je sasvim lepo dizajniran telefon, vrlo jednostavan za upotrebu,
ima kameru od 2megapiksela koja daje vrlo jasan snimak, telefon je 3g, i ima vrlo brz internet pretrazivac, u kompletu idu i slusalice, moze da mu se dodaje microSD kartica...
ona je zapela za owaj u900 i shta god joj ja kazem drugo netje ni da pogleda,,, izgleda da je ona vetj izabrala... javitju vam shta je uzela kad uzme...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.