"dvoumim" se šta da uzmem, potrebna mi je pomoć
Pardon, moj propust oko cene! Dik sam procitao sve odgovore zaboravih na cenovno ogranicenje! 
P.S. jedan savet, koristi opciju IZMENI jer je zabranjeno uzastopno postovanje!

P.S. jedan savet, koristi opciju IZMENI jer je zabranjeno uzastopno postovanje!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
dok ja ne dođem do BG-a (to mi je 400din u jednom smeru min, tačnije preko 10€ ukupno) pa dok ja to ne nađem, treba nešto popiti, pojesti, usput se nađe još nešto pa se potroše pare i na to...Više volim varijantu, nazovem, pošalju, platim i mirna Bačka (u ovom slučaju Srem)
Nokia 6300, N82, X6, Lumia 820 all in black
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
jaooooj, kako sam ja dumb, nije ovaj smart telefon za mene
ja ću ovo pokvariti
moj je 24h, a ja pola stvari još ne znam, kako da pregledam foldere i sav sadržaj na kartici?? imam ja neki xplore, ali neće da uđe u foldere, doduše ovo je tamo za N82 temu, ali nema veze 

Nokia 6300, N82, X6, Lumia 820 all in black
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
_Neo_, pogledaj 7 i 8 brojku na IMEI-u i po ti brojevima ces videti gde je fon napravljen.
znam da je 00, 01 i 10 valjda Finska, 02 je madjarska i slicno.
a za simbian samo lagano. za pocetak nauci da ne ostavljas app. da rade, tako sto ces iz svakog programa da izadjes na exit/izadji, a duzim drzanjem tastera menu ces videti sta ti u pozadini radi!
BTW, odlican izbor telefona.
srecno
znam da je 00, 01 i 10 valjda Finska, 02 je madjarska i slicno.
a za simbian samo lagano. za pocetak nauci da ne ostavljas app. da rade, tako sto ces iz svakog programa da izadjes na exit/izadji, a duzim drzanjem tastera menu ces videti sta ti u pozadini radi!
BTW, odlican izbor telefona.
srecno