Kupiti 6600 ili ne pitanje je sad?
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Kontakt:
pa ja ne menjam telefon nego kupujem novi, da imam 6600 ne bi je sigurno menjao, a s obzirom da telefon uzimam jednom u godinu dana, ocu da bude normalne i pristupacne cene ali i dosta dobar, i zlatnu sredinu sam nasao u 6670, 6630 mi je skup a i koristi kartice kojih nema i tesko se podesava i svi su skinuto s mreze, 3230 je preskup a malo je bolji od 6670, a o 6680/81 ni ne razmisljam zbog cene, kad edge bude zahvatio i nasu zemlju onda cu kupiti neki telefon sa takvim karakteristikama, a za sad ne.... mozda bih i kupio 7610, ali to je isto kao i 6670, a skuplji je 15evra....
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Aha, ako je takva situacija, onda bih ti preporuchio da qpish 7610 poshto stvarno nije neka razlika u ceni, a dosta je lepshi i praktichniji telefon od 6670...
Kao shto sam vec spomenuo, Nokia 6670 ima dosta nekvalitetnu 'tastaturu', pa se stoga dosta brzo razdrndaju (rasklimaju) dugmici...

Kao shto sam vec spomenuo, Nokia 6670 ima dosta nekvalitetnu 'tastaturu', pa se stoga dosta brzo razdrndaju (rasklimaju) dugmici...

¨°o.O Nokia N70! O.o°¨
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Kontakt:
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Ja imam 6600 vec 1/2 godine i prezadovoljan sam. Nakrkao sam mu brdo programa i svi rade kao ludi. Takodje sam sa kompa prebacio neke filmice i to sljaka kao nevreme. Kamera mu je odlicna za moje potrebe i slike kada se prebace na komp veoma se korektno vide. Moja preporuka je da ga uzmes i da neces pogresiti. Dzaba cekati nove modele kada ce se novi uvek stancovati. Jedan novi model ce imati bolju neku funkciju od nekog drugog, dok ce taj drugi imati bolju neku drugu funkciju od opet nekog drugog modela i tako do ludila. Ni jedna firma, a tako ni Nokia, nikada nece izbaciti savrsen telefon jer nakon njega ne bi bilo vise zarade. Zato izbacuju sve na kasicicu. Sto se tice same 6600 ona je prva u seriji S60 telefona, dok su ostali njeni naslednici sa po kojom doteraniom funkcijom.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
@lizard
Prva S60 Nokia je 7650.
@BurekUSvemiru
I moj predlog je 6670/7610, pogotovo ako planiraš da koristiš telefon duži vremenski period. I nemoj da kupuješ odmah veću karticu, prvo malo izgustiraj mob, taman da vidiš kakve su ti potrebe i koja kartica će ti realno biti potrebna.
Prva S60 Nokia je 7650.
@BurekUSvemiru
I moj predlog je 6670/7610, pogotovo ako planiraš da koristiš telefon duži vremenski period. I nemoj da kupuješ odmah veću karticu, prvo malo izgustiraj mob, taman da vidiš kakve su ti potrebe i koja kartica će ti realno biti potrebna.
● PRAVILA FORUMA ●
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Kontakt:
brat mi ima 3660 tako da vecinu programa znam, i malo sam se igrao sa njma, tako da s tim nemam problema... a za karticu sam mislio o 256 ili 512 jer cu stavljati dosta muzike, a i za filmove i igrice ce mi trebati...znaci pre bi uzeo 512... i jel moze ista kesa da se dobije za tu karticu sto se dobije uz telefon, znaci da doplatim za ovu vecu, ili nesto slicno?
e vec je stvarno dosta tih prica da je zvuk jako los!!
...mislim na ovim novijim ne znam tacno koliko je dobar al moze biti samo bolji od 6600 na kojem je sasvim prihvatljivo, za slusanje u busu, i sta ja znam po ulici, kolima...naravno sa sluskama!!
Ako zelis da pustas muziku za zurku, nemoj to raditi sa mobilnog telefona, kupis muzicki stub!
...mislim na ovim novijim ne znam tacno koliko je dobar al moze biti samo bolji od 6600 na kojem je sasvim prihvatljivo, za slusanje u busu, i sta ja znam po ulici, kolima...naravno sa sluskama!!
Ako zelis da pustas muziku za zurku, nemoj to raditi sa mobilnog telefona, kupis muzicki stub!
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Kontakt:
BurekUSvemiru, zezn`o si se.
Zvuk na 7610 je gori, ja sam uporedjivao recimo s QD-om... Na mnogim pjesmama je i dosta gori... (pricam o zvuku preko zvucnika, preko slusalica nit sam probao, nit me zanima, a vjerovatno je i tu dosta losh)
Ali je zato dosta glasan bar.
Ako otjes dobar mp3 uzmi Motorolu E398, ima 2 zvucnika od 16 mm.