Telefon za vojsku
Telefon za vojsku
U decembru bih trebao da odradim svoju duznost prema domovini,pa se polako pripremam.Izmedju ostalog,trenutno nemam mob pa me zanima koji bih mogao da uzmem a da me dobro posluzi tokom tih 6 meseci.E sad-kriterijumi:prijem signala,velicina,trajanje baterije su najvaznij.Naravno-i cena,posto bi trebao da bude sto jeftiniji jer ko zna koga ili sta cu tamo sresti pa da mi ne bude mnogo zao ako ga unistim ili ,,dobije noge".Posto se pomalo razumem u telefone,u obzir sam uzeo ericssona r 310 (legendu!!!),ali ono sto sam po oglasima pronalazio je sramota.Ne znam kako se pokazao ovaj samsung m 110 a gumirane siemense je takodje nemoguce pronaci u dobrom stanju.SE c 702i je trenutno preskup...Dakle,pitanja:ima li korisnika samsunga m 110 i kakva su njihova iskustva sa njim?Koji telefon da uzmem a da ga mozda nisam naveo,ili mi ga vi preporucujete?Hvala puno na pomoci!!!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
1. Sto jeftiniji i neupadljiviji telefon, bolje za tebe u tom raju za kradje
2. Sa druge strane, sto vise naprednih opcija, manje dosade i smaranja
3. Ako si na postpaid-u, vidi ako mozes da se pretplatis na 3G i uzmes neki jeftini model koji ga podrzava (npr. Motorola V3x), zbog gledanja televizije - ovo pricam iz iskustva, ortak mi je u vojsci svake nedelje gledao ligu sampiona i jos svakodnevno blejao po rts-u, b92... Korisna stvar + opcija video poziva...
4. Cuvaj ga kao oci u glavi, najbolje je da ti bude na okovratniku, najvise se pazi na spavanju
5. Ponovo, ako si na postpaid-u, dogadjalo se da maznu telefon samo na kratko zbog trosenja kredita, pa ga vrate... Ako si prepaid ne gubis mnogo, ali postpaid u tom slucaju isprze, pa racun bude astronomski... Dogadjalo se...
2. Sa druge strane, sto vise naprednih opcija, manje dosade i smaranja
3. Ako si na postpaid-u, vidi ako mozes da se pretplatis na 3G i uzmes neki jeftini model koji ga podrzava (npr. Motorola V3x), zbog gledanja televizije - ovo pricam iz iskustva, ortak mi je u vojsci svake nedelje gledao ligu sampiona i jos svakodnevno blejao po rts-u, b92... Korisna stvar + opcija video poziva...
4. Cuvaj ga kao oci u glavi, najbolje je da ti bude na okovratniku, najvise se pazi na spavanju
5. Ponovo, ako si na postpaid-u, dogadjalo se da maznu telefon samo na kratko zbog trosenja kredita, pa ga vrate... Ako si prepaid ne gubis mnogo, ali postpaid u tom slucaju isprze, pa racun bude astronomski... Dogadjalo se...
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- kapoerista90
- Expert
nije bitno da li je nokia ili kinez, ako icemu valja, nestace...
Inace, toga se pre nisam setio...
Pogledaj i anycool telefone, posebo sto imas i modele koji imaju prijemnik u sebi, pa mozes i tako tv da gledas, malo da se relaksiras
I nisu skupi uopste... a traju,i baterija i ovako 
Inace, toga se pre nisam setio...
Pogledaj i anycool telefone, posebo sto imas i modele koji imaju prijemnik u sebi, pa mozes i tako tv da gledas, malo da se relaksiras

Nokia E71... Elegant, but deadly
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
joffre, Sta ce ti mobilni u vojsci. Tamo ce da ti obezbede nesto ovako:

ili mozda ovako nesto:

ili mozda ovako nesto:

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne kontam zasto imas takav stav i ides sa tom mislju da ce te neko u kasarni pokrasti ili sta vec. Jeste da se desavalo da nekom nesto nestane ali su to bili stvarno retki slucajevi. Ne ides na robiju pa da pored tebe lezi neki ludak nego u vojsku da odsluzis obavezu prema domovini, treba da ti je cast a ne da te hvata panika
Salu na stranu, jesi razmisljao i kinezima? Imaju i tv tako da verujem da ces sebi prekratiti besane noci i da ce ti drugi takodje biti zahvalni na istom, prilicno jaku bateriju, koliko sam cuo niko se do sada nije zalio na prijem signala a sa druge strane pogledaj cene, imas ih po oglasim i za nekih 80 eura. Pa jos ako turis karticu u taj isti telefon, postu su svi dual sim, od nekog ratnog drugara...pih, pa jos ces i prifitirati

Salu na stranu, jesi razmisljao i kinezima? Imaju i tv tako da verujem da ces sebi prekratiti besane noci i da ce ti drugi takodje biti zahvalni na istom, prilicno jaku bateriju, koliko sam cuo niko se do sada nije zalio na prijem signala a sa druge strane pogledaj cene, imas ih po oglasim i za nekih 80 eura. Pa jos ako turis karticu u taj isti telefon, postu su svi dual sim, od nekog ratnog drugara...pih, pa jos ces i prifitirati

- kapoerista90
- Expert
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Moze da dodje do kradje a i ne mora
mada najbolje je otici spreman na sve. Pazi foru negde su dozvoljeni telefoni sa kamerom negde nisu, da ne uslikas neku vojnu tajnu satro
Uzmes neku 6630 polovnu, nabacas muzike igara i poneses rezervnu bateriju, to bi ja uradio. Nije skup, ruzan je nece ga niko ukrasti
izdrzljiv je relativno, ima flight mode ako ti negde trebaju funkcije telefona a ne smes da primas pozive i slicno.

5130+Koss the plug....
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800