Nokia do 270 eura,sta izabrati.

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
durlanac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 26. Jun 2008. 03:07

Nokia do 270 eura,sta izabrati.

Post od durlanac »

Nisam neki poznavalac mobilnih telefona tako da mi je svaki savet dobro dosao.Telefone biram po izgledu,broju megapixela(mora da pravi dobre slike,povremeno slikam automobile),nebi bilo lose da je symbian,ekran 16 miliona boja to bi bilo to.Najbitnije da je telefon lep i moderan,nekome je to smesno ali ja volim smekerske telefone. 8) E sad budzet je malo ogranicen na 270 eura. :smutny: Dajte neki predlog,sta bih mogao da pazarim.

dadinho
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 11:19
Kontakt:

Post od dadinho »

moja preporuka, ako bas hoces nokiu.. N78
e sad, nekom se svidja nekom ne, meni je taj tel, kako ti kazes "moderan i smekerski" :lol:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ja ne znam da li ti imas problema sa shvatanjima pojedinih stvari tj. naslova poforuma na ovom sajtu, ali vidim da si prvo otvorio temu u Samsungu, pa su ti moderatori preselili temu u Poredjenje modela JER SE TAMO PITA KADA ZELIS DA KUPIS NEKI TELEFON i sada ovde otvaras ponovo identicnu temu! :wacko:
Shvati da ne trebas otvarati dve iste/slicne teme i jos u pogresnom podforumu; bez obzira sto hoces samo Nokiu dilemu resavas u podforumu Poredjenje modela!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

durlanac, ti ocigledno nisi shvatio da ovakva pitanja idu u podforum - "Poredjenje modela". Jednu temu su ti vec pomerili tamo ali ti ponovo isto?

Ako imas pitanja vezana za izbor ili poredjenje modela stavi ih tamo - bez obzira sto te interesuju modeli samo jednog proizvodjaca.

Stavise mogao si ovo da nastavis u temi koju si vec otvorio - nema potrebe da zatrpavas forum.

A sad nekoliko komentara - kvalitet kamere se ne meri iskljucivo "brojem megapiksela". Jako su bitni i drugi parametri npr. kvalitet optike. Ja bih npr. uvek pre kupio, ako bih birao po kameri, telefon sa 3.2 MPix i autofokusom nego telefon sa 5 MPix bez autofokusa.

16 miliona boja nekom verovatno jeste bitno ali mislim da to treba da poredis tek ako je sve drugo jednako.

A za izbor Symbian telefona u tom opsegu cena imas pretrazivac koji kaze:

Nokia
N73
235*

Nokia
N73 Music
241*

Nokia
N80 Internet
258*
Samsung
i550
201*

Samsung
L870
228*

Sony Ericsson
G700i
227*

Sony Ericsson
P1
247*

Od ovih navedenih ja bih izabrao SE P1 ali ako preferiras Nokia telefone izbor ti je N73 ili N80.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

durlanac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 26. Jun 2008. 03:07

Post od durlanac »

Ok ljudi bez ljutnje. :) Nisam znao kako treba da se otvori tema. :oops:
IDzO Druze ne kapiram ja tako brzo kao ti. :x
Ipak hvala na savetima.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

durlanac, ja sam te opomenuo u predhodnoj temi, ali ti očigledno imaš problema sa shvatanjem toga :disgust:
Nokia C6

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

druze, dodaj jos vrlo malo novca, uzmi n82 i resio si posao. telefon je zaista odlican, nokia jos uvek nije nadmasila tu kameru.
::luv phonez::

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Dobro ljudi nemojte ga odmah "na noz",mlad je nauci ce. :)
durlanac, Nemoj da se ljutis, ali po tvojim postovima zaista se vidi da nisi bas upucen u mobilnu tehnologiju.Tako da trazis sada symbian,ovo,ono ne ide.Uzmi neki proveren model sa dobrom kamerom i uzivaj.Pa posle kada se malo vise zainteresujes za telefone mozes preci na avanturu zvanu symbian. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

ajd i ja da ponovim svoj post:

druze, ako ti je prioritet kamera i cena, onda SE k850!
ovo sam napisao zbog cene do 270e.

ako mozes za nijansu vise kesa, onda N82 , N95, g810 (smekerica).

srecno

Odgovori