Nokia N96 vs. SE c905i
- Dača
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 28. Nov 2008. 20:18
- Kontakt:
Nokia N96 vs. SE c905i
Dakle sve je jasno u naslovu....dajte mi vaše obrazloženje zašto je bolje uzeti n96, a zašto c905i....
Moje mišljenje je konkretno da je n96 skuplji malo, 500e košta u Nišu, a c905i košta 420e. Više mi se sviđa SE zato što me malo smorila Nokia... A koliko sam primetio n96 nije ništa nešto novo toliko doneo u odnosu na N95 8GB.... Samo što je po meni 10x lepši.... Mada sa druge strane, siguran sam da će Nokia držati cenu i da ću kasnije kada budem odlučio da prodam telefon da budem u manjem minusu nego sa SE. Imam utisak da će SE veoma brzo da padne cena.....
Moje mišljenje je konkretno da je n96 skuplji malo, 500e košta u Nišu, a c905i košta 420e. Više mi se sviđa SE zato što me malo smorila Nokia... A koliko sam primetio n96 nije ništa nešto novo toliko doneo u odnosu na N95 8GB.... Samo što je po meni 10x lepši.... Mada sa druge strane, siguran sam da će Nokia držati cenu i da ću kasnije kada budem odlučio da prodam telefon da budem u manjem minusu nego sa SE. Imam utisak da će SE veoma brzo da padne cena.....
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Drzace cenu bar dok nokia ne izbaci neki jaci telefon... A sad... ovo poredjenje nema smisla... sta ti treba? C905 ima bolju kameru, ima WiFi i GPS, al je dumb telefon... N96 je symbian, ima kameru koja se dokazala, al ima i taj sugavi TV koji u srbiji ne radi... te, dajes pare ni zasta, jer je bolje da kupis N95 8gb... Osim ako ti tih 16 gb BAS nije potrebno... ja bi pre uzeo C905 

Nokia E71... Elegant, but deadly
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ako si zapeo za Nokiu i smart telefon bolja ti je kupovina N95 8gb jer N96 ne donosi nista specijalno u odnosu na 95-icu, a cena je paprena.
U odabiru od ova dva modela ja bih izabrao SE jer po meni ova N96 je cist promasaj.
U odabiru od ova dva modela ja bih izabrao SE jer po meni ova N96 je cist promasaj.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
N96 je toliko ružan telefon da to boli! Glasao sam za SE čisto iz tog razloga. N95 8GB je razumnije i neuporedivo ljepše rešenje. Mada, slažem se sa prethodnim postom u slučaju memorije i ulaza za standardne slušalice i VGA video... Ipak, da mi se nude na poklon radije bih SE. Nova sticky&plasticky N-serija mi je vrlo ružna...
Ljudi, čovjek koji poredy Symb i dumb crta da ga Symb ne zanima, ili da ga ne koristi uopšte, ili da ne zna šta je to. Dakle, to je poređenje dumb, tj. preinstalled mogućnosti telefonâ.
Pozdrav!
Ljudi, čovjek koji poredy Symb i dumb crta da ga Symb ne zanima, ili da ga ne koristi uopšte, ili da ne zna šta je to. Dakle, to je poređenje dumb, tj. preinstalled mogućnosti telefonâ.
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Vincent, U pravu si. Da mu nesto znaci Symbian Dača najverovatnije ne bi ni izabrao ova dva telefona za poredjenje. Ako se zanemari OS onda nema sta da se razmislja - C905 je bolji izbor.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Moj glas ide C905. Ali bolje ne uzimaj N96, uzmi N95 8GB, isto se slazem za tehno maniac-om nista novo ne donosi. Da donosi makar noviji simbijan ali ovako ne....
Medjutim kao treca opcija ja bih ti preporucio i Samsungov Innov8.... Slicne funkcije ima kao C905 ali zato ima operativni sistem (simbijan ili wm, nisam siguran procitaj o njemu)
Medjutim kao treca opcija ja bih ti preporucio i Samsungov Innov8.... Slicne funkcije ima kao C905 ali zato ima operativni sistem (simbijan ili wm, nisam siguran procitaj o njemu)

KISS ME I AM 93
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Miki-LG, da li je tebi jasno da kolicina pixela ne igra nikakvu ulogu u kvalitetu slike koju moze da napravi ?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Eto, ja sam takoreci odlucio jednog pobednika, Samsung Innov8
.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1851 ... INNOV8-8GB
Izvolte pa citati o njemu. Svi ste zapeli za nokije i se, e ovo je bum kako bi neki rekli.
Ja ti preporucujem ovaj model. Skupi jos para pa kupi ovaj. Ili sacekaj da cena opadne 
kalinicm, ocekujemo neke slike ovog telefona uskoro

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1851 ... INNOV8-8GB
Izvolte pa citati o njemu. Svi ste zapeli za nokije i se, e ovo je bum kako bi neki rekli.

kalinicm, ocekujemo neke slike ovog telefona uskoro

KISS ME I AM 93