da li da uzimam 5800???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

da li da uzimam 5800???

Post od Mirko BGD »

pozz
buraz dolazi iz Nemacke, pa se razmisljam dal da mu porucujem ovaj fon. cena 380e :unsure:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Uh, Mirko... :o ti uvek prvi nabavljaš takve ekskluzivne modele... :D što se ovoga tiče ja se ne bih dvoumila... osim ako ti je N95 8GB toliko prirasla za srce, kao meni, ali ja bih ga uzela za drugi fon... Može li i za mene jedan 5800? :roll: :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ja bih ga uzeo, 380e nije mnogo a uvek mozes da ga prodas :wink: :roll:
and justice for all...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Uzmi, jer ako ti se i ne svidi moci ces ga lako ovde prodati jer se jos nije pojavio u prodaji pa mozda i zaradis koji euro .

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

sad sam poredio n97 i 5800 i nema neke razlike...[naravno uporedjivao sam ih na netu :D ]
nista on dolazi sl. nedelje iz DE pa cu mu najverovatnije poruciti jedan

Nina jel te stvarno zanima?

http://shop.nokia.de/nokia-de/product.aspx?sku=3958377

a n95-8gb je stvarno vrh telefon, samo me nervira krckanje skripanje i sl. tako da bih u prvo vreme zadrzao oba a posle prodao jedan

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Mirko BGD, Da, slobodno uzmi,najvise zbog toga sto ces ovde moci lagano da ga prodas ako ti se ne svidi a i mozda nesto zaradis.Cena je relativno povoljna.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Mirko BGD, pa pazi ako si upoređivao N97 i 5800 onda mislim da ima itekako razlika... prvo i osnovno je da N97 ima tastaturu... Ako bih birala između ta dva, obavezno bih izabrala N97... ali koliko znam, neće ga biti do sredine sledeće godine... još dok stigne u zemlju Srbiju... :smutny:

Što se tiče krckanja na N95 8GB... znaš ko to može da ti sredi... :wink: zar se ne sećaš sa okupa kako je moj N95 8GB utegnut i ništa ne krcka... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ma secam se al mi glupo da ga cimam.... :oops:

razlika je u tastaturi, display je veci, cini mi se da radi na vise frekvencija, kamera mu je jaca
e sad s obzirom da ce da se pojavi za 6 meseci, a znamo da nokija to uvek malo odugovlaci, znaci ja racunam da bi 2009 u ovo vreme trebao da se nadje u prodavnicama a cena mogu samo da nagadjam kolika ce cena biti ali ispod 800e nece sigurno

tako da mislim da mi se za sada isplati 5800 a za kasnije cu videti... rekao sam burazeru danas da proveri cene pa bi najverovatnije u toku ove nedelje trebao da ga pazari i donese [pod uslovomda mi cene odgovaraju]

e da merkao sam nesto i omniu... onako lepuskasto izgleda...

Odgovori