K770,k850 ili k810/800

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

K770,k850 ili k810/800

Post od kefalo »

Nemem vise zivaca, da visim po netu, i da u detalje razmatram stvar koja me sad interesuje, jer sam vec puno ovih dana potrosio na netu.
Zato cu se ja uzdati u vas sud.
Telefon je za sestru, i ona nije postavljana neke specijalne uslove osim da joj je bitno da ima dobru fotografiju, i dnevnu i u svjetom prigusenim uslovima..
Preporucio sam joj digitalac, ali nece :wacko:
U ostale stavke, ona se uzda u moj izbor, a ja u vas :D

Mene brine kvalitet dzojstika,na k800/810, mada sam cuo da je na 810 uradjen daleko bolje..
Kod k770 me brine uopsteni kvalitet i brisanje boje sa tastature-tako sam citao..
Citao sam i da mu fali neki stabilizator slike, pa me interesuje koliko to u praksi zaista odmaze.
I za kraj, razmotrite i ovaj K850, da li je zaista toliko felerican kao sto se pise..
Nove mogu da dobijem po sljedecim cijenama, tako da i to uzmete u obzir.
K800-145
k810-170
k850-210
k770-155, sa 6 mjeseci garancije bez fiskalnog racuna...

pozdrav.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

kefalo, U slicnoj sam situaciji bio,samo ja sam birao phone za rodicu kojoj su bili kriterijumi kao kd tvoje sestre.Znaci dobre fotke.Odmah da kazem bilo je muke.Prvo sto devojke pored kvaliteta traze i izgled a to je po nekad nemoguce.Ona se bila zalepila za Samsung D900,kao tanak a kamera 3mpx. :shock:
E onda sam ja stupio na scenu i nekako je ubedio snagom argumenata,slikama,raznim opisima po 'netu itd. ,da ako vec hoce dobar foto-telefon gleda SE K800/810.
Najvise je tu pravio problem njihov izgled jer kao SE K800 je muski ovo, ono da bi na kraju pazarila K810.Najvise zbog malo tanjeg zadnjeg dela za razliku od K800.Sada je ekstra zadovoljna i fotkama i telefonom sa primarnim funkcijama a i dzojstik uopste ne pravi probeleme.
Moj predlog je znaci SE K810 cisto zbog mozda "pitomijeg" izgleda (subjektivno).
SE K850 je tesko za devojke, najvise zbog gabarita.
Kako god pogledas, sve se svodi na izgled i lepotu koja je subjektivna stavka,pa najbolje da ona sama odluci i pogleda doticne modele.
Srecno :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

K810 iz ove ponude!A ni 6500s ili 3600s nije loš izbor :wink:
Nokia C6

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od kefalo »

Wicker Man, Trebalo je da odemo do delte i da ona malo pogleda te fonove.
Mislim da bi nasli sve osim K800 jer on je malo stariji.Btw, za koliko si joj nabavio k810.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

kefalo, Telefon je kupljen u Monci,platio 220 evra pre 3 meseca,mogao se naci i jeftinije ali mi je bilo tesko da svrljam po Milanu i trazim a i novac nije bio moj tako da...
Ma najbolje da ona sama pogleda uzivo telefone i oceni koji joj se vise dopada.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Slazem se.. Najbolje je da sama pogleda... S obzirom da sam K810 imao, a k800 i k770 cackao, mogu da kazem da je u ovoj kombinaciji K810 najbolji izbor... Ima xenon, sto k770 nema, lepo izgleda, nije robustan kao k800... a vrlo kvalitetan telefon. K850... nije los, al sam duboko razocaran njime. Oni senzori prave samo zbrku, i vise odmazu nego sto pomazu, dzojstik je na oko super, al je ovako odvratan.. kamera jeste ok stavka, posebno taj xenon, al napredak u odnosu na K810 nije velik, posebno kad u k800/810 ubacis cam driver :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

K800/810 ali K850 nemoj jer telefon nije bas nesto. Drugarov buraz je sa K800 presao na 850 i razocarao se za medalju.
Tata koristi K800 i nema nikakvih problema sa dzojstikom, prijemom signala, baterijom, zvukom na zvucniku i mikrofonu, stvarno fino upakovna i iskoristiva spravica!

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od kefalo »

E danas smo bili, i njoj se svidio K770, sve smo probali, nije bas dugorocno izdrzljiv kao ova dva, ali je solidan.
Sad gledam na netu slike i kao nema razlike, mada to moze biti i malo sminkanje, zavisi kako kome u kom momentu odgovara.
A sto se tice mojih utisaka, k810 je zmaj. Vrlo dobar dumb phone.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

kefalo, po kojoj ceni si nasao K810 ?

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od kefalo »

IDzO, 170 evra,sa 6 mjeseci garancije, mada mi sad crv ne da mira, u Banja Luci, a tamo sam cesto,(mada ovaj puta ne prije Marta, jer sluzim vojsku :( ) u oglasima je 153 a k800 122 evra, za ne povjerovati, a nekad je ta razlika bila, ali u korist Beograda..
Sta uradi inspekcija..
Mislim da ce biti K770, a konacna odluka ce zavisiti od garantnog paketa, jer ako nadjem polovan sa garancijom ovlastenog uvoznika i to je isto dobra kombinacija...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

kefalo, pa ako joj ne smeta malen displey na k770 neka pazari...jer je to stvarno kompaktna aparatic,dok je k810 po meni prava kupovina (ja sam ga uzeo pre 6 meseci za 190e,ganc nov + 512mb m2)...
A sa druge strane zene su cudna sorta...(po tom pitanju)!
D500&E71

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od kefalo »

Evo da se javim.
Kupljen je k770, kombinacija ispod zita, nov,147evra u dinarskoj protiv vrijednosti, sa godinu dana garancije, u obicnoj kutiji sa svom opremom, minus uputstvo, mada mi to i ne treba...
Utisci su, odlican telefon,kamera je po kvaliteti identicna sa k800, nije neophodno da se ruka bude skroz mirana, za kvalitetan snimak.
Odlican radio, malo tise zvono, displej, super zasicen bojama i kontrastom,solidne izrade, s tim sto mislim da bi prosao daleko losije od k800-810, kad bi tresnuo od beton..
Da sam nasao nov K810 za te pare, njega bi uzeli, ovako, ovo je ispalo..
E da fon je svijetlo roze boje, i to je jedino sto me sprjecava da ga i ja pronosam malo..... bar za sada
:D :)

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

kefalo, Cestitke,dobar izbor.Najbitnije je da krajni korisnik bude zadovoljan. :wink:

Odgovori