sony ericsson c905i vs. nokia n96

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 12:11

sony ericsson c905i vs. nokia n96

Post od horkolerbus »

koja od ova dva modela,koji nudi vise,sta je prestiz ?

Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja

ThunderBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
:: Galaxy S8

Post od ThunderBird »

Po meni je N96 čisti promašaj, telefon je dobar ali daleko od onoga što možeš da dobiješ za cifru od cca 600 €

C905i je famozna stvar, 8 megapiksela, strašan ali strašan aparat... sve najbolje za ovaj model...

Inače nisam fan ni jednog ni drugog posebno jer imam po aparat od oba proizvodjača, čak sam se skoro debelo razočarao u K850i ali u ovom slučaju veliku prednost dajem SE aparatu.

Prestiž je Nokia jer svaka guska zna da je to Nokia (kao i Mercedes, kapiraš?) a ti opet vidi...

Ja, opet kažem, VELIKU prednost dajem C905i.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

horkolerbus, Ako hoces smart uzmi N96 ako ne onda C905i (zasto imam utisak da se ponavljam :lol: )
Posto vidim gledas prestiz, cisto sumnjam da te uopste interesuje symbian i njegove mogucnosti,nego vise tezis nekom telefonu za "pokazivanje".Tako da preporke idu za SE C905.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Wicker Man, poklapaju nam se postovi, te ja svoj ne objavljujem. :) Savršeno rečeno, ponavljam tvoje stavove. 8)
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

A ja kontriram sada ali mislim da je N96 ipak nekako vise prestiz jer izgleda tako kako izgleda dok C905i opet izgleda nekako..hmm..obicno?! Ipak ce pre ljudima u tvojoj okolini zapsti za oko Nokia nego SE... Pretpostavljam da ti funkcije nisu toliko bitne ali u svakom slucaju je ujedno i funkcionalnija Nokia. Da li je razlika u cenama izmedju ova dva navedena modela opravdana? Jeste. Da li je sama cena opravdana za oba mogela? Nije.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Sta ti podrazumevas pod: "nudi vise" ako ti treba telefon za poziranje?
Poredjenje smart i dumb telefona je odavno definisano kao bezvezno ali za poziranje ne znam koji je bolji jer meni mozak tako ne funkcionise!

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od horkolerbus »

polako ljudi polako nije bas tako kao sto kazete ,ne treba mi sa hvaljenje,recimo da posedujem oba telefona koji da zadrzim,simbian je cudo ali veoma veoma sporo cudo,sony ericsson ima probelm sa tom navigacijom ali kao sto kazete straobalan aparat izgled i materijal izrade daleko je kvalitetniji,u nokiji ima sve vec sto mi je potrebno core player,smart player,garmin sve moguce sto mi je potrebno.....,ali me nekako razocarao prvi mi je simbian i razocarao me priznajem,dok sonye. nekako hmmm... iskreno oba telefona sam na neki nacin dobio,niti sam trazio niti bih dao tolike pare za takvu stvar ,za te pare sam imao lap top i mobilni ali sta je tu je ,,,.... i postoji li mogucnost da se nekako usavrsi navigacija u sonyericssonu ili mora sve preko gprs.a

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

ko te slagao da je spor? ove nove serije symbiana su ekstremno brze, skoro pa ko dumb telefoni (ne toliko, al blizu)... SE je nekako moj izbor, jer me N96 neverovatno mnogo odbija...
Nokia E71... Elegant, but deadly

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

Pa pazi noviji simbijan je brz ali n96 nije .. on je bolesTno spor ... 264 mizernih mhz...
E a za c905..sjebano je za navigaciju...uzmi n95 :D

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od horkolerbus »

kao sto rekoh dok ne usavrse taj simbian nece mi biti toliki plus kod njih,programi ko programi kome jos treba da pravi muziku preko mobilnog telefona ili uopste da radi sa nekim programom,tj. sa nekim novijim programom zahtevinim i ostalo...mada videcu sta jos ljudi kaze ,ipak je c905 kada oduzmemo navigaciju daleko bolji telefon meni ....

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

horkolerbus, lupaš gluposti :disgust:
Nokia C6

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od horkolerbus »

pa dobro lupam,sta ti imas da kazes da me ispravis .... hoces da kazes da je n96brz telefon ,mislim kad ga fleshujes ili kad ubacis novi softver sta kao 50% je brzi a ? ....

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

horkolerbus, za n96 si potpuno upravu, sporiji je od n95 8gb...ali za symbian i za sporost i neupotrebljivost istog bogami nisi.
Sa U900 soul-a sam prešao na n82 i od tada nikad u životu ne bih uzeo dumb telefon (naravno onaj viewty je posebna priča :D ).On je takođe izuzetno brz, nije brži od u900, ali od ku990 jeste (LG i njihov old-samsung-school UI).
Takođe u brze spadaju i E51 (koji je najbrži, najmanji najlepši, i symbian koji mi je najviše prirastao za srce), E71, E66, E90, 6210, 6220c, 6120c, tu su i samsung innov8 i g810....
O prednostima neću da pričam jer je mnogo puta rečeno
Nokia C6

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Potpuno... Ono sto symbian pruza, nijedan drugi tel ne moze (osim win-a, al i tu postoje razlike)... Npr N82, N95 8gb, N78, svi su extremno brzi... i sta ce ti N96? zar nije bolje da uzmes N95 8gb (kojom dobijas ISTO sto i na N96, pa i brzi tel) i da odvedes devojcicu negde za tu razliku u parama ;)

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od horkolerbus »

procitaj lepo sta sam pisao imam oba telefona vec ... nisam ih kupio ,dobio sam ih :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

kapoerista90 napisao:Ono sto symbian pruza, nijedan drugi tel ne moze (osim win-a, al i tu postoje razlike)...
Sta to symba moze a wm ne?
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

nisi me razumeo :) Mislio sam u odnosu na druge, bez wm-a... on pruza cak i vise :)

dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Odgovori