6220c VS n78
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- napalm death
- Mobil manijak
Znam sebe i znam da cu pozaliti koji god da uzmem.. ono, pozaliti na sitnice.. ako uzmem n78 ode odlicna kamera i ode jako dobar hardwer (meni licno) ...ako uzmem 6220c najvise ce mi biti zao baterije i displeja... danas sam se opet poceo premisljati tako da ce ovo biti neizvjesno do samoga kraja.. odnosno, gnjavit ce me sta kako koji 

- napalm death
- Mobil manijak
milann, jelde mogao bi i X1... sto njega ne uzmem
..sala mala, ma odlucio samse definitivno kod ovog dobavljaca zbog specificnog placanja.. pa imam izbor kakav ima...
Ehh..da stvar bude jos komoplikovanija.. osoba (jedna iz obitelji) kojoj sam dao telefron a nikada ga nije platila.. rece mi ako uzimam da ce mi ona placat ovaj sto sad uzmem.. znaci.. idde mi fon free
(novogodisnji poklon)
Ali coveku da prst a on bi ruku.. rekao sam koji bi fon, otprilike koja bi bila rata i kaze ok.. ali sad se ja kontam.. da i ja nesto placam od te rati i da uzmem n95 8G
..od jacih telefona ima n98 8G, n78, 6220c, n81, ..i da.. ima jos n96 ali nema sanse da nju uzmem... ne daje mi se toliko para i da imam a i svako ce ga imati (hebiga i to mi smeta) tako da... neka njemu.
Sad se bas zakomplikovalo.. n95 8G je prvenstevno favorit zbog displeja i memorije...

Ehh..da stvar bude jos komoplikovanija.. osoba (jedna iz obitelji) kojoj sam dao telefron a nikada ga nije platila.. rece mi ako uzimam da ce mi ona placat ovaj sto sad uzmem.. znaci.. idde mi fon free

Ali coveku da prst a on bi ruku.. rekao sam koji bi fon, otprilike koja bi bila rata i kaze ok.. ali sad se ja kontam.. da i ja nesto placam od te rati i da uzmem n95 8G

..od jacih telefona ima n98 8G, n78, 6220c, n81, ..i da.. ima jos n96 ali nema sanse da nju uzmem... ne daje mi se toliko para i da imam a i svako ce ga imati (hebiga i to mi smeta) tako da... neka njemu.
Sad se bas zakomplikovalo.. n95 8G je prvenstevno favorit zbog displeja i memorije...
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
Pa kakva je ovo masina?!?napalm death napisao: ..od jacih telefona ima n98 8G..

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
- napalm death
- Mobil manijak
Zar nisi video n98 8G
(majku mu gde 5 a gde 8... i ja napisa n98
)
Sad vise ne gledam cenu nego eto.. sta mogu uzeti. Da dodje me skoro free telefon. Manje od desetak € cu mozda dodavat na tu neki ratu.
I ja mislim da je najbolje resenje n95 8G ali da se ne ponavljam kao na n95 8G temi.. malo sam skeptican po pitanju baterije, displeja i prebacivanja fajlova. I dosta mi je zao sto necu pfreci na "novu" platformu.. al ako nista, brzo cu rfesiti problem sertifikata opdnosno bar je mogu haknti dok bi se nacekao za n78 ili 6220c... ali nista jos nije odluceno.. ima jos fo finiŠa.. makar sekundu vodi n95 8G

Sad vise ne gledam cenu nego eto.. sta mogu uzeti. Da dodje me skoro free telefon. Manje od desetak € cu mozda dodavat na tu neki ratu.
I ja mislim da je najbolje resenje n95 8G ali da se ne ponavljam kao na n95 8G temi.. malo sam skeptican po pitanju baterije, displeja i prebacivanja fajlova. I dosta mi je zao sto necu pfreci na "novu" platformu.. al ako nista, brzo cu rfesiti problem sertifikata opdnosno bar je mogu haknti dok bi se nacekao za n78 ili 6220c... ali nista jos nije odluceno.. ima jos fo finiŠa.. makar sekundu vodi n95 8G

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
Ma nije los taj N98 8G
Nego ne razumem sto kazes da ces se nacekati za hack za n78? Ja sam moju vrlo lako hacknuo! Znaci verovatno moze i 6220c da se hackuje! Najgore je kada imas dilemu, posle ce ti biti krivo sto nisi uzeo telefon koji si odbacio, ma koji god da uzmes!Zato ja kada sam kupovao bukvalno druge telefone nisam ni gledao, samo N78. Znaci gledaj da se odlucis nekoliko dana pre kupovine i tada druge ni ne gledaj! 

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
- napalm death
- Mobil manijak