Fon do 300 eura,sa bas velikim ekranom ili qwerty tastaturom
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
dyca, pa onda nemas vise zasto da se lomis, resio si problem
Uzimaj i780 i to je to. Mislim, ako si vec nasao sve sto ti treba u tom telefonu...slobodno, neces sigurno pogresiti. To sto sam ti rekao, isto ce ti reci i tomas.hokenberi da imas aplikacija i igrica koje nece pokriti ceo ekran upravo zbog toga sto je kvadratastog oblika i zbog njegove rezolucije. Nije da nema programa koji na njemu rade, taman posla, pa niko nikada ne bi kupio takav aparat, ali ima i onih koji nece raditi kako treba. Mene npr uzasno iznervira kada nadjem aplikaciju koja mi treba i kad hocu da je instaliram skontam da je za npr. 320 x 240... A ja da se ziv pojedem. I onda se guglas dok ne nadjes za square ekran...

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Azimuth, Veci je problem sa 240x240 posto tu nije moguce uopste koristiti "neprilagodljive" aplikacije pravljene za 240x320. Na 320x320 samo izgledaju ruzno. Neke 240x320 igre imaju ruznu osobinu da se nepotrebno zarotiraju .
Medjutim sto se tice intetrneta sve aplikacije rade normalno (npr. Opera 8.65 i 9.5, Opera Mini i slicne). Problem postoji sa aplikacijama koje koriste skinove pravljene za odredjenu rezoluciju. Npr. Mundu Internet Radio nema 320x320 a prepozna square i instalira 240x240 skin pa zauzme gornji levi ugao umesto celog ekrana. Medjutim ja jos uvek nisam nasao aplikaciju koja mi treba i ne funkcionise na i780 a da nema alternativu koja radi.
Medjutim sto se tice intetrneta sve aplikacije rade normalno (npr. Opera 8.65 i 9.5, Opera Mini i slicne). Problem postoji sa aplikacijama koje koriste skinove pravljene za odredjenu rezoluciju. Npr. Mundu Internet Radio nema 320x320 a prepozna square i instalira 240x240 skin pa zauzme gornji levi ugao umesto celog ekrana. Medjutim ja jos uvek nisam nasao aplikaciju koja mi treba i ne funkcionise na i780 a da nema alternativu koja radi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB