Nokia 6230i vs. SE k700

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji je bolji?

Nokia 6230i
26
70%
SE K700
11
30%

Ukupno glasova: 37

Lucky
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 16:51

Nokia 6230i vs. SE k700

Post od Lucky »

Hey, ne mogu da se odlucim izmedju ova dva fona...
Ono sto je meni vazno:
Kvalitet slike kad se prebaci na komp. ali i na samom telefonu, kvalitet videa, i mp3, mada memorija...
Kod druga sam malo "ispipala" SE k700, i svidja mi se ono sta sam "napipala" ;) ali nemam pojma... cula sam i da je ova nokia poboljsana verzija 6230 bolja...
Ono sto mi od vas treba jeste samo koji je po vama bolji!?
pomoc? :unsure:
hvala... :)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Re: Nokia 6230i vs. SE k700

Post od Dexter »

Ovaj jesi sigurna da si htela da kazesh 6230i da nije mozda obichan 6230??? :blinky:

Ako nije greshka onda definitivno 6230i...

Mnogo je bolji od k700 tu se ne postavlja pitanje... :)

Lucky
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Lucky »

ne nije greska... zasto mislis da je greska? :?
mislila sam na 6230i, samo sto sam SE k700 videla, tj. videla sam njegove opcije kod druga... a nokikine ne... :roll:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

6230i je barem 15puta bolji od k700 (veca memorija, PTT, 1.3mpx camera)
k700 ima manju memoriju, vga kameru.....

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa zato shto k700 se poredi obichno sa obichnim 6230,pa rekoh da nije greshka...

A 6230i je definitivno daleko bolji od k700... :)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

:) 6230i je mnooogo bolji, ima 1.3 mpix kameru (K700i ima 1.23 mpix, ali se to povecava nakon slikanja, prava kamera je VGA, nego da ne petljam ja sad), ekran vece rezolucije (mada manji po povrsini, i to podosta, sto je bezveze :dry: ) Push-to-talk koji ja mislim kod nas svejedno ne radi :D , MMC slot, sto znaci i preko 256 mb vise memorije, sto zavisi jedino od toga koju karticu kupis zapravo... :D
E sad, meni je recimo K700i ljepsi, ima bolje igre ja mislim, blic (zapravo vise lampu, jer je to samo LED al dobro). Nokijin softver me je takodje ZESTOKO smorio, a i dzojstik im je uzas, al dobro, 6230i ima svakako vise prednosti... A da dodas jos 40-50e pa da razmislis o Samsungu E720, il D500? 8)

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ma daj Stefank, gluposti

Samo Samsung nemoj da uzimas, jer je ubedljivo najgori izbor zbog mnogooo razloga, tako da batali.

Sto se tice poredjenja nokia je kao sto su svi rekli u svakom pogledu bolja, po meni mozda i lepsa...

Lucky
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Lucky »

Znaci nokia? tako sam i mislila... ionako sam nokiin fan...
E sad nesto me je cale natripovao i na nokia 6600, nije mi los, mada sta... jedino sto ima simbijan, jel? To je razlika? A meni taj simibjan i nije toliko vazan...
i jos nesto, u nekoj mob radnji kad sam gledala 6230i pitala sam da li ima simbijan i decko mi je rekao da ima... :chytry: To nije tacno, jel? :unsure:

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Taj koji ti je to rekao te opasno lazeklikni
Pogledaj pod softver pa pod os pa tjes se uveriti...Za te pare je 6670bolji ali ti se dizajn nebi svide i malo je vetji i tezi(symbian)mada ako pristanes na 6600 je po meni i to bolje od 6230i jer je naravno symbian...Ali uqsi i potrebe su razliciti...Naravno moze i 6260(symbian).ako ti symbian ne treba a hotjes mali dobar fon onda swakako 6230i ali u swim droogim slucajewima 6600 ili 6260 ili(najbolje)6670..
Pozz Quzman[/url]
Black Sabbath!!!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ma nije da laze,nego chovek nema veze s'vezom a prodaje mobilne telefone...

6600 ima symbian,i jeste da ima prednosti,ali je i dosta veci od napomenutih,a i sama si rekla da ti symbian ne treba,imak zensko si i preporuchijem ti nokiu,ima je moja ortakinja i zadovoljna je... :)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

popste, a reci mi neku, bar znacajniju, prednost 6230i prema D500/E720 sem sto ima MMC slot? :chytry:
6600 ima prednosti, ali mislim da tebi Symbian i ne treba toliko, ne znam... Bez ako ti ne planira otac poslije da uzme tvoj fon pa njemu vise odgovara 6600... :wink:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Pa na primer, ogromna prednost je sto je nokia :P
Drugo, prednost je mnogo jednostavniji i laksi za upotrebu meni kod nokia, bolji mp3 player...

Ne znam ni sam, ali ja bih mnogo pre uzeo nokiu, a ovo ne pricam bezveze, imam oba telefona pa znam.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ma dobro zakljuchili smo da je bolje uzeti nokiu... :P

Nadam se smo pomogli lacky oko izbora i otklonili nedoumice... :)

Lucky
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Lucky »

Naravno da jeste!! :wacko: -----> :D
I mislila sam ja nokiu, nego sam cula da slike i nisu nesto, iako kamera ima 1.3mpix, opet da se vidi sneg i nemam pojma sta... nije ni bitno, verujem da cu biti happy sa ovim fonom!!
Hvala svima...
naravno, ako neko ima jos nesto da doda - slobodno! 8)

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Pa pazi, niko i ne kaze da su slike super, ali su svakako bolje nego na k700. Ipak je to 1.3 mpx, a snega, odnosno suma na slikama ima tako ipak nemoj da ocekujes da koristis kao dig. aparat.

Kupi 6230i, neces se pokajati to je sigurno, a sa druge strane k700 je cini mi se kvalitetnije uradjen i ima bolji display. Ti odluci, ali ja bih se na tvom mestu opredelio za Nokiu

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Virus, to si mogao da pitas i u probnom dijelu foruma al ajde... :uhuh: Imas fino opciju kad kliknes "Otvori novu temu" za glasanje, pogledaj malo bolje...
Izvinjavam se za off topic al eto kad je vec pitao...

Kopte3
Banned
Pridružio se: Ned, 17. Jul 2005. 15:13

Post od Kopte3 »

Uzmi Nokiu 6230i i sigurno se neces pokajati. Ako ti nasa misljenja nisu dovoljna onda ce ti mozda pomoci podatak da se Nokia 6230 (prethodnik 6230i) u 2004. godini prodao vise nego svi SE telefoni zajedno! :shock: :wink: :lol: :lol: :lol: Tako da... :D Nema sumnje da je Nokia najbolji izbor, s obzirom da svaki treci covek koji ima mobilni na svetu ima zapravo Nokiu (34.4% svetskog "kolaca"). :P
Pa dooobroo!

volim sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01

Post od volim sony »

znam da je nokia 6230i sa 1mp sto k700 nije (mada to nije merilo kvaliteta fotografije vec samo broja piksela, nadam se da me razumes) sto se tice mp3 mislim da je nokia u velikoj prednosti zbog dodatne kartice (memorije) u slucaju da hoces da tel. koristis kao mp3 plejer, na kraju nokia mi vizuelno deluje mnogo elegantnija (citaj lepsa), i smatram da ima i bolju tastaturu...
ja bih uzeo nokiu,jeste da je malo skuplja ali sigurno bi`. 8)

suncheese
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Avg 2005. 11:43

Post od suncheese »

Alo bre ljudi, govorite o dva modela koja se ne mogu ni porediti, iz jednostavnog razloga što je 6230i 70tak evra skuplji i pojavio se ove godine za razliku od k700 koji iza sebe ima već više od godinu i po dana "staža". Poredjenje k700 i 6230 bi bilo na mestu i tu nokijin aparat nema šta da traži. Moje lično mišljenje je da su nokia aparata izuzetno precenjeni (po pitanju cena).

Sony Ericsson
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 16. Sep 2005. 17:44

Post od Sony Ericsson »

Pa ta dva telefona netreba da se porede,vec 6230i treba da se poredi sa k750(koji je mnogo bolji).Ali,ako je vec pitala,i ako zeli da kupi jedan od njih,nije nista lose sto ih je uporedila.Bilo je ovde mnogo glupljih poredjena(6630 vs s700),ali nema veze.Da se vratim temi,ja takodje kazem 6230i.Prednosti su vec navedene.Jedino neznam kako je k700 dobio toliko glasova....
Sony Ericsson is the best,specially w800

Odgovori