A sta mislite o omniji? nikad ga nisam nesto sta ja znam obozavao,jer nisam obracao posebnu paznju...izuzetno je zanimljiv i mislim da bi bio okay alternativa za iphone...sta mislite?jos sa touchflo 3d interfaceom...supeeer )) aaa?
Omnia ti dodje kao neka kominacija iphonea i e71.Ogroman ekran i smart phone...
Meni bi smetala samo ova cudna rezolucija ekrana ali to nije veci problem jer imas sve moguce programe za nju.
Bobby ja jurim da prodam fon symbian i kupim iphone a ti bezis od iphone e da mi je 400 e pa da ga kupim. PS. jel zna neko dal je ATT dozvolio da kada se kupi fon ne mora da se potpise ugovor. Posto su pricali nesto o tome
Edit mozes npr najvise slican Iphone a ako oces nokia to je 5800
Imaces dosta bolju kameru , funkcionalan Bluetooth , vodoravnu QWERTY tastaturu , i Win-mobile ako ti znaci ovo onda menjaj... ako sam nesto zaboravio onda dopunite
Markosvaba, ti si pobrkao... ne prica se o Innov8, vec o omniji... ona ima 5 MPX, i nema blic...
Stoji da je xenon keva, al WM nikad nije mogao da se pohvali kamerom, iako je ovde ona bolja od Iphone-ove
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.