PomoC sTA da kupim? Htc Cruise ILI Samsung omniu 8gb

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

PomoC sTA da kupim? Htc Cruise ILI Samsung omniu 8gb

Post od Miloske83 »

Drugari za par dana treba da mi stigne neka kinta,pa bih zeleo da je investiram u neki od ova dva modela! e sad stvarno ne mogu nikako da se odlucim koji da kupim pa vas molim za pomoc...hvala puno

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

razlika izmedju omnie i htc-a ti oko 100e...omnia ima 5mpx kameru a htc 3 tako da mislim da kupis omniu,mada moraces da skupis malo vise kinte...i omnia je mnogo lepsa,ne samo zbog kamere,brza je za 1/3 , bolja baterija...jedino sto ti treba malo vise kinte ali mislim da je omnia mnogo bolji pazar od htc-a cruise...naravno na tebi je da odlucis!

Pozdrav!

(bilo koji da kupis u zdravlje da ih koristis i da ga iskoristis do maksimuma dok ne nadjes nesto bolje) :wink:

Miloske83
Banned

Post od Miloske83 »

Druze hvala na lepim zeljama! planiram da uzmem polovan tel jbg nema se kinte za novo a sto se kamere tice ona mi opste nije bitna!!vazno mi je samo brzina aparata i baterija!!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Бржа је Омниа јер има 624мхз.
Има и већу батерију у односу на cruise...
Слобода или смрт

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

onda uzmi omniu i nek te sluzi odlicno 8) javi kada budes pazario da kazes utiske!ali ipak i kamera ce da ti znaci nemoj da z_ _ ebavas :lol: omnia je za tebe pun pogodak...

Pozdrav!! I srecno!!

Miloske83
Banned

Post od Miloske83 »

Ma samo da ga kupim ima i da pijemo :D nego jel moze neko da mi kaze na kom od ova dva modela bolje sljaka gps navigacija na kom se lakse kuca sms,i zanima me ima li neke razlike u windowsu htc-a i samsunga? mislim koje jednostavniji??

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

omnia ne moze da ima bre los gps i losu tastaturu...bilo kakva da je mozes se brzo navici...nemoj da se zamaras tim glupostima a ne bitno koji je jednostavniji kada je omnia brza,samo ti kupi omniu i videces da je zver 8) ipak baterija i brzina ti je najbitnija po tebi,i jos bolja kamera tako da tastaturu mozes da zanemaris,a mora da je dobra!!

Slobodno pazari omniu!! :wink:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Miloske83, Omnia koristi Windows Mobile 6.1 a HTC touch Cruise Windows Mobile 6.0 ali razlika izmedju te dve verzije je minimalna (6.1 ima par poboljsanja ali je osnovni windows interfejs isti).

Omnia je brza (624MHz prema 400MHz) i ima bolju kameru i integrisanih 8 odnosno 16GB memorije zavisno od verzije. I ekran je nesto veci.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

svi smo se slozili ... omnia je pun pogodak za tebe Miloske83 , kada ides da pazaris???

P.S. imas P.M. od mene pa odg ako ti nije problem , moram da te pitam nesto... :wink:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ako ih imas po istoj ili slicnoj ceni onda Omnia ali generalno, neces osetiti tu razliku u brzini, nije toliko drasticna u praksi koliko je na papiru. GPS i tastature, ista stvar kod oba modela, identicno, nema tu razlike jer nemaju hardverske a softverske menjas kad pozelis i za koju pozelis. Omnia dolazi sa 6.1 a Cruise sa 6.0 ali i taj 6.0 ide na 6.1 ako odradis upgrade. Nema nikakve razlike u WM-ovima, sve je to isto na svakom od aparata, jer je u pitanju softver koji je takav kakav je. Razlika ti je jedina u kameri i integrisanoj memoriji koju mozes da nadomestis kupovinom mem. kartice po smesnim cenama (4GB je oko 600din sa 5 godina garancije). Za bateriju ne znam.
Kao sto rekoh, ako mozes da ih dobijes po istoj ili pribliznoj ceni onda Omnia ali ako je razlika drasticna, tih 100 eura koliko je neko rekao, onda mislim da se ne isplati jer razlika ne opravdava cenu.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Realno gledano.
OMNIA sporije hvata fix od N82,cinjenica je.
Ali,brzi processor,8/16GB....
Ipak OMNIA.
8)

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Pa vidi ovako,meni je e90 hvatao fix jedno 1-2 minuta dok nisam uzeo TouchPro posle toga uhvati za par sekundi,stvarno ne znam kako :D .

Omniu jos nisam koristio,ali ne bih rekao da je to "ipak OMNIA",meni ime licno nista ne znaci,kao da si rekao imam S45 :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

madness99, Ne izvrci mi reci,nisam rekao "da je to ipak OMNIA",u smislu vrednosti imena i telefona,vec u smislu da ipak kupi OMNIU.
8)

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Oba fona su odlicna 8) , ali ako ti je vazna muzika, Omnia ima adapter za 3.5mm audio jack, pa mozes koristiti bilo koje hi/fi slusalice. Kamera je takodje bolja na Omniji. I jos nesto sto moze biti vrlo vazno kod svakodnevne upotrebe : Omnia ima mouse pad (nesto kao virtuelni mis na laptopu) za lakse kretanje po ekranu. Dalje, Omnia ima 8 ili 16gb memorije i nesto veci ekran. Ali sa druge strane Omnia ima i neke minuse : stylus olovka se ne moze ubaciti u sam telefon, vec se kaci sa strane kao privezak. Dalje, razlika u jacini procesora u korist Omnie nije takva da ce se previse primecivati u svakodnevnoj upotrebi. Nekima smeta rezolucija ekrana i citljivost po dnevnom svetlu na Omniji, ali ne verujem da je tu Cruise u velikoj prednosti. U svakom slucaju, srecan izbor :) !
Motorola Moto G

Odgovori