Viewty vs cookie

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Viewty vs cookie

Post od Motoman »

Zelim da kupim Ts telefon i ova dva mi upadaju u budzet. Sta vi mislite? Viewty je stariji i ima bolju kameru ( i mnoge primedbe) a cookie je malko losiji po karakteristikama, al noviji softver..ako vam jos neki telefon pada na pamet slobodno recite xD

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Pa glas ide za Viewty iako je zenski telefon (barem meni) video sam ga,i igrao sam se sa njime i nije los,jedina mana sto ima touch screen ali je kvalitenije izrade(po meni)... e sad naravno ono sto sam se odusevio kod Viewty je sto ima nenormalno dobar video zapis,a i kamera mu je dobra...zvuk tako tako... :) A za cookie ne znam nov je phone i ne znam kakav je jer ga nisam nikad ni video.. sve u svemu glas za Viewty
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

sasa111
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 19. Sep 2008. 16:40

Post od sasa111 »

Viewty je vrh telefon ! I za telefon ovih dimenzija se sigurno ne moze reci da je "zenski" ako to postoji :P
jedina mana mu je malo slabiji kvalitet izrade, ali to se oseti tek poslenekih godinu dana...
tako da svakiglas za ovaj fon :D

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

kuki! :lol:
Nokia C6

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Sto ozivljavate ovu temu , ovo sam napisao davnih dana, moj novi telefon ce biti ili 5800 ili Omnia 8) 8)

sasa111
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 19. Sep 2008. 16:40

Post od sasa111 »

Ja sam hteo da uzmem omniu... ali kad sam je uzeo u ruke...
bila mi je mnogo nezgodnija i sporija od viewty-a... iako mi vecina na ovaj komentar kaze da sal lud... al to je moj prvi utisak 8)
tako da sam ipak resio jos malo da terorisem lg :D

Odgovori